Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

skad te info ? jak to na amen ? bez roznicy, jaki soft ?

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Ludzie kogo obchodzą wyniki sprzedaży? Chyba tylko donsterydo... im więcej świetnych gier pod koniec roku tym lepiej dla nas graczy. Będzie w czym wybierać ^^

Gdyby Uncharted sprzedawało się tak jak Halo albo Gearsy to byście o tym non stop pisali. Nas nie oszukasz, a z siebie głupka nie rób :)

MaZZeo: Ja mam na gg adres jednego sklepu i tam reklamują się tak "Modyfikacja Xbox 360 LT+ 1.1.2 NOWA Dostepna!!! Również hitachu!" - nie wiem czy to dotyczy X360s.

MaroS: Nowy silnik mają na 90%, zawsze mogą go obciąć na potrzeby obecnej generacji.

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Uncharted 2 sprzedało sie w 4 mln, a MGS4 w 5 i jak na PS3 jest to bardzo dobry wynik, a jakoś nie widać tutaj kto by się tym podniecał, zresztą chyba tylko ciebie tutaj interesuje sprzedaż na którą wszyscy w tym temacie mają wyje.bane i nikogo to nie obchodzi :)

Edytowane przez Merson

Opublikowano

Na liście TOP 10 Ultimy na 3 miejscu... Uncharted 3 :teehee:

Na 11 miesięcy przed premierą :turned:

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano
  • Autor

tak to jest jak się robi chory hype po jednym trailerze i wypisuje głupoty typu "GOTY 2011!!!11"

Dobra, stary, luz. Przy sequelu kazdego killera tak jest. Uncharted 3 zasluguje na to, zeby sprzedal sie kosmicznie przez wzglad na U2. Tak raczej nie bedzie, ale zycze ND gry, ktora pobije jakis rekord.

Opublikowano

Bo oczekiwania są duże po genialnej drugiej części, która jest jedną z najlepszych gier w ogóle.

Opublikowano

tak to jest jak się robi chory hype po jednym trailerze i wypisuje głupoty typu "GOTY 2011!!!11"

Tak samo jest przy każdym nowym Halo, więc nie jest to odosobniony przypadek. Akurat po U3 tego typu histeria na punkcie nowej części jest w pełni uzasadniona.

Opublikowano

Po ograniu U2 stwierdzam ,ze jest to tytuł na max 8. Prócz genialnej grafiki nic tam nie zaobserwowałem co mogłoby podwyższyc ocenę ,a po tym czego się naczytałem ,że nonstop Climax action , mega genialne skrypty i ch.uj wie co tam jeszcze to dla mnie jest zawód. Owszem , level z pociągiem czy (pipi)nie przed heli jest fajne ,genialna grafika czy super filmowe cutscenki ,ale te oceny 10 i 9+ to jakieś żarty. A odgłosy broni to jakieś jaja. :teehee:IMO ,IMO kur.wa bo zaraz przyjdzie jakis zj.eb i bedzie mnie namawiał ,że się mylę... a 8 to i tak bardzo dobra gra.

E: Yyy , tematy pomyliłem. :mellow:

Edytowane przez XM16E1

Opublikowano

ale jak to?!

przecież merson napisał że tylko donsterydo podnieca się sprzedażą

Opublikowano

Wlasnie, jak na PS3...

Opublikowano

Ludzie kogo obchodzą wyniki sprzedaży? Chyba tylko donsterydo... im więcej świetnych gier pod koniec roku tym lepiej dla nas graczy. Będzie w czym wybierać ^^

Gdyby Uncharted sprzedawało się tak jak Halo albo Gearsy to byście o tym non stop pisali. Nas nie oszukasz, a z siebie głupka nie rób :)

MaZZeo: Ja mam na gg adres jednego sklepu i tam reklamują się tak "Modyfikacja Xbox 360 LT+ 1.1.2 NOWA Dostepna!!! Również hitachu!" - nie wiem czy to dotyczy X360s.

MaroS: Nowy silnik mają na 90%, zawsze mogą go obciąć na potrzeby obecnej generacji.

Ja nawet nie wiem ile dokładnie sztuk się sprzedało wszystkich wymienionych przez ciebie gier. Po prostu mnie to nie interesuje. Liczy się dla mnie jakość,a nie słupki i statystyki sprzedaży.

Opublikowano

Jakby tak się stało, to by te info przyćmiło wszystko, włącznie z jakimiś popierdółkami anczartedami 3, gearsami i innymi mass effectami.

Chyba sobie kpisz. Przeszedłem Half-life 2 i fabularnie tytuł ten stoi na dobrym poziomie. Tylko na dobrym. Cała historia opiera się na kilku początkowych i końcowych scenkach. Cała reszta to zwykły shooter z mocnym klimatem i unikatowymi rozwiązaniami. Uncharted 2 przebił swoją narracją, scenariuszem i fabułą kinowego Indiana'e Jonesa, więc nie wydaje mi się, żeby mogło mu coś zagrozić.

Edytowane przez rkBrain

Opublikowano

Chyba ty sobie kpisz. Uncharted to średniawy shooter, który miał być konkurencją do GoW1 (oczywiście nie był) z elementami platformowymi, a Uncharted 2 większość się jara tylko i wyłącznie z powodu grafiki i epidzkich skryptuff, taka jest prawda .

A Half-life to legenda i chociażby z tego powodu nie powinno się wobec niego niczego porównywać. Tak jak w okół CoDa robi się miejsce w kalendarzu, tak i dla nowego HL'a też powinno.

Opublikowano

Chyba ty sobie kpisz. Uncharted to średniawy shooter, który miał być konkurencją do GoW1 (oczywiście nie był) z elementami platformowymi, a Uncharted 2 większość się jara tylko i wyłącznie z powodu grafiki i epidzkich skryptuff, taka jest prawda .

A Half-life to legenda i chociażby z tego powodu nie powinno się wobec niego niczego porównywać. Tak jak w okół CoDa robi się miejsce w kalendarzu, tak i dla nowego HL'a też powinno.

:teehee:

Powiedział co wiedział.

Postacie, animacja, cutscenki, voice-acting, scenariusz, muzyka, gameplay, grafika - To wszystko stoi w Uncharted 2 na najwyższym poziomie, i za to gra zebrała takie oceny a nie inne i dlatego tak się ludziom podoba.

Ale co o tym może wiedzieć osoba, która najwyraźniej grę oglądała tylko na youtube.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

kurde zakupilem hl'a i po przejsciu zapomnialem o nim.

gdyby nie mody to bym nie pamietal nawet ze wyszlo cos takiego jak hl

Opublikowano

kurde zakupilem hl'a i po przejsciu zapomnialem o nim.

gdyby nie mody to bym nie pamietal nawet ze wyszlo cos takiego jak hl

Widocznie nie znasz się na grach.

Na szczęście inni wiedzą co jest dobre.

1. The Legend of Zelda (NES, 1987)

2. Super Mario Bros. (NES, 1985)

3. Tetris (PC, 1984)

4. Grand Theft Auto III (PS2, 2001)

5. Half-Life 2 (PC, 2004)

.

.

.

56. Uncharted 2: Among Thieves (PS3, 2009)

I absolutnie nie ma tu więcej o czym dyskutować.

Opublikowano

Aha, obiektywny, gdzie większość dyszek jest przyznawana od stron i magazynów z "Playstation" w tytule. I to w czasach, gdzie sporo do powiedzenia ma hype (vide GTA IV i średnia 98%, sick!)

Game Informer to największy i jeden z najstarszych miesięczników o grach. I mają renomę, w przeciwieństwie do jakiś z dupy serwisów.

Opublikowano

Co do gamerankings, to nie ma to jak wyciąganie średnich z 20 ocen, przy niektórych grach gdzie średnia była wyciągana z ok 100. ;] Miarodajne to w ogóle nie jest.

Opublikowano

28. Diablo II (PC, 2000)

87. Warcraft II: Tides of Darkness (PC, 1995)

98. Grand Theft Auto: Vice City (PS3/360, 2009)

102. Heroes of Might & Magic III (PC, 1999)

dziekuje postoje :/

Opublikowano

Bo mają taką sprzedaż, że tych 3 preorderowców od razu wylansowało U3 w Top 10? :turned:

Nie, to chyba chory hype. W końcu już na blogu, facebooku i w subskrycji mailowej chwalili się, że rozpoczynają zbierać preordery na UNCHARTED 3 MF!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.