Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

To smutne na siłę się napalać na sprzęt, z którego reszta ludzi w klasie ma niezła polewkę, prawda don? :biggrin:

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

To smutne na siłę się napalać na sprzęt, z którego reszta ludzi w klasie ma niezła polewkę, prawda don? :biggrin:

Nie wysilaj się bo za cienki w uszach jesteś :)

"Polewę" to mają ci co pod choinkę przez pomyłkę dostali PS3 zamiast X360 i teraz im zal tyłek ściska ;)

Kto chce ten kupuje, jak jest zadowolony to dobrze dla niego.

A jak jestem taki napalony to ciekawe czemu jeszcze nie mam ?

Opublikowano

widocznie ps move sprzedaje się tak jak gry na ps3 a teraz jeszcze złamanie ps3 dołoży do pieca

W jaki sposób? Do złamanej PS3 można użyć zamiast Move kija od szczotki?

Opublikowano

Nie wysilaj się bo za cienki w uszach jesteś :)

"Polewę" to mają ci co pod choinkę przez pomyłkę dostali PS3 zamiast X360 i teraz im zal tyłek ściska ;)

Kto chce ten kupuje, jak jest zadowolony to dobrze dla niego.

A jak jestem taki napalony to ciekawe czemu jeszcze nie mam ?

Człowieku, żebyś wiedział jaką mi dostarczasz rozrywkę tymi swoimi wywodami. A co mi tam, walnę Ci plusa, tak Cię lubię! :teehee:

Opublikowano

No widzę właśnie. Nie wiesz co odpowiedzieć to odwracasz kota ogonem :)

Opublikowano

Kinect jest to wspaniała rozrywka dla wielu osób, jest to przecudowny sprzęt. Dodać do tego znakomitą sprzedaż że aż palce lizać, chyba zacznę codziennie patrzeć na vgcharts ile sie sprzedało tego cuda, jest to aż tak interesujące i jednocześnie fascynujące! Może jeszcze kupie specjalny kalendarzyk żeby odznaczać kiedy patrzyłem na wyniki sprzedaży :thumbsup: Łohohoho olaboga ale żem sie napalił, chyba wyleje na siebie mleko z biedronki dla złagodzenia mego żaru i podniecenia kinectem :)

@Psyko -Bym wsadził pod pache i udawał że latam na jetpacku :potter:

Edytowane przez Merson

Opublikowano

A rozdzke z Move to gdzie bys sobie wsadzil? :whistling:

Opublikowano

No widzę właśnie. Nie wiesz co odpowiedzieć to odwracasz kota ogonem :)

Wybacz mi, ale przy twojej "twórczości" naprawdę nie wiem co można w tym momencie sensownego napisać. Przepraszam? Dziękuję? Poproszę 10 jajek i dwieście dg. sera? :turned:

Opublikowano

Texz, o-o-odwal się od dona! Lubi słupki, cyferki i statystyki, przynajmniej ma predyspozycje do bycia kolejnym analitykiem jak Pachter.

Andrew Reiner, executive editor of Game Informer is hinting towards big news for their February Issue cover reveal. He claims that there will be 5 game reveals in the issue, one being the cover story.

"The most popular cover guesses are TES: V, Mass Effect 3, and Half-Life 3."

One Twitter user, LeonSmrgshboard asks Andrew whether or not the big reveal has been previously announced. Andrew tells him that "It is a secret I have been keeping since 2009." Both TES: V and Mass Effect 3 were announced at the VGAs last night! And while I may be alone in this thinking, 2009 seems just around the right time-frame for HL3's development.

5 nowych gierek w lutowym wydaniu GI?

Opublikowano

Texz, o-o-odwal się od dona! Lubi słupki, cyferki i statystyki, przynajmniej ma predyspozycje do bycia kolejnym analitykiem jak Pachter.

Jeszcze go zatrudnią w Homo Homini.

YEKJd.jpg

Z resztą o klasie tych wszystkich "analityków" może świadczyć skuteczność ich sądów, w podobnym stopniu i na podobnej zasadzie jak ma to miejsce podczas występów skoczków narciarskiego, gdzie ocena lotu przez Szaranowicza zazwyczaj wygląda na zasadzie: "aj, chyba nie doleci", po czym po wylądowaniu jednak dodaje "a jednak doleciał, mamy rekord, brawo!". Równie trafna, bo mi się tak wydaje, bo mam dziś taki humor, bo jakiś koleś w Internecie sądzi inaczej, bo wilgotność powietrza na to wskazuje... Dalej, make my day, punk! :teehee:

Opublikowano

Lens of Truth się chyba nudzi bo zrobili porównanie Halo Reach do... dwuletniego Resistance 2 :whistling:

http://www.lensoftruth.com/?p=25645

Graphics: There’s no denying that Halo Reach looks awesome from start to finish, but we really wanted to know how Resistance 2 stands up against Microsoft’s juggernaut. Surprisingly, Resistance 2 visuals are on par or if not better than Halo Reach.
Opublikowano

No Halo oprawą nie zachwyca, skoro nawet Amerykanie nie nominowali tej gry w kategorii grafika.

Opublikowano
  • Autor

Bo nie zachwyca. Jednak Halo ma wiele innych zalet dla Amerykanow wazniejszych.

Opublikowano

po 100 wygranych meczach przywoza pizze?

texz, no mnie wlasnie tez to bawi, jak ludzie sie jaraja jakims tam urzadzonkiem. ich najwiekszy argument na uzytecznosc kawalka plastiku za 600zl w DOBRYCH grach? komendy glosowe i jakies skrypty/interakcje. szkoda ze killzone 2 pokazal ze dualshockiem mozna celowac snajperka i krecic zawory/podkladac ladunki jakies 2 lata temu? (co do tego podkladania, fajnie jakby konsola czytala w ten sposob ruch "wypchniecia" pada do przodu i obkrecenie go jak juz to mialo miejsce- heavy rain pokazalo ze duzo mozna zrobic z zyroskopem w dualu). no ale bez hejta, nie dziwie sie ze komus gula peka skoro jego jedynym swiatem jest zielone home, nie potrafi krytycznie patrzec na to co serwuja mu jego wladcy (macie super lineup na 2011 i mam nadzieje ze wszyscy naiwniacy z kinectem beda go uzywali, bo jakze to ironicznie wygladalo chwalac sie milionami slupkow i nie majac w co grac na padzie a na kinkiecie co najwyzej poklaszczesz w rytm rubika i przybijesz pione ibiszowi)

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano
  • Autor

Slaby flame. Halo to dla Amerykanow wymarzona kampania przepelniona patosem, o dzielnych zolnierzach. Do tego dochodzi najbardziej popularny multi na X360 i voila. Im to wystarczy.

Opublikowano

to z ta pizza to nieprawda? :|

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

texz, no mnie wlasnie tez to bawi, jak ludzie sie jaraja jakims tam urzadzonkiem. ich najwiekszy argument na uzytecznosc kawalka plastiku za 600zl w DOBRYCH grach? komendy glosowe i jakies skrypty/interakcje. szkoda ze killzone 2 pokazal ze dualshockiem mozna celowac snajperka i krecic zawory/podkladac ladunki jakies 2 lata temu? (co do tego podkladania, fajnie jakby konsola czytala w ten sposob ruch "wypchniecia" pada do przodu i obkrecenie go jak juz to mialo miejsce- heavy rain pokazalo ze duzo mozna zrobic z zyroskopem w dualu). no ale bez hejta, nie dziwie sie ze komus gula peka skoro jego jedynym swiatem jest zielone home, nie potrafi krytycznie patrzec na to co serwuja mu jego wladcy (macie super lineup na 2011 i mam nadzieje ze wszyscy naiwniacy z kinectem beda go uzywali, bo jakze to ironicznie wygladalo chwalac sie milionami slupkow i nie majac w co grac na padzie a na kinkiecie co najwyzej poklaszczesz w rytm rubika i przybijesz pione ibiszowi)

Cały budżet poszedł na reklamę, więc co najwyżej jest tylko wersja kinowa z napisami.

Opublikowano

No, usmialem sie fchvj. Mistrz cietej riposty.

jestes bardzo zestresowany i brakuje ci poczucia humoru fanboyu =D

co mi tam, do(pipi)e oliwy do ognia:

http://www.youtube.com/watch?v=C04fLAsGay4

za(pipi)iste efekty zniszczenia, normalnie gt5 wymieka :teehee:

Opublikowano

Prędkość 220, a Veyron sunie wolniej niż startujący samochód w Burnout i to bez boosta.

Opublikowano

Veyron ma fajny promień skrętu - coś jak w dragsterach :P

Opublikowano

No, usmialem sie fchvj. Mistrz cietej riposty.

jestes bardzo zestresowany i brakuje ci poczucia humoru fanboyu =D

co mi tam, do(pipi)e oliwy do ognia:

http://www.youtube.com/watch?v=C04fLAsGay4

za(pipi)iste efekty zniszczenia, normalnie gt5 wymieka :teehee:

A wiesz geniuszu, że w Forzie mozna sobie ustawić jedynie zniszczenia kosmetyczne?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.