Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Layton,SSF4 i RR3D zapowiadają się fajnie. Ja z pewnością zaopatrzę się w 3DS'a bo nie dość, że line up początkowych tytułów jakie zostaną wydane na nową konsolkę Big N jest ogromny to w dodatku sprzęt będzie miał wsteczną kompatybilność,czyli podwójna dawka gier do ogrania. Zwłaszcza dla tych co nie mieli przedtem zwykłego DS'a, czyli również mnie. Jedno jest pewne 3DS zawojuje rynek, może nie od razu ale z czasem na pewno powtórzy sukces swojej poprzedniczki.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

A ja czekam do premiery obu gier RE i Ocarina Of Time, przejdę ją sobie jeszcze raz po N64 i GC. 3DS nie będzie miał konkurencji żadnej, Sony za długo czeka i nawet jak wypuści PSP2, będzie znowu za późno.

Opublikowano

Dlam mnie super, brakuje tylko roznokolorowych pokemonow i wchodze w to! :teehee:

Tyle że ta gra (przynajmniej dwójka) poza nową definicją grafiki wprowadziła też nową definicje nudy :E

Opublikowano

Layton,SSF4 i RR3D zapowiadają się fajnie. Ja z pewnością zaopatrzę się w 3DS'a bo nie dość, że line up początkowych tytułów jakie zostaną wydane na nową konsolkę Big N jest ogromny to w dodatku sprzęt będzie miał wsteczną kompatybilność,czyli podwójna dawka gier do ogrania. Zwłaszcza dla tych co nie mieli przedtem zwykłego DS'a, czyli również mnie. Jedno jest pewne 3DS zawojuje rynek, może nie od razu ale z czasem na pewno powtórzy sukces swojej poprzedniczki.

Jak dla mnie to na starcie 3DS ratuje tylko i wyłącznie wsteczna kompatybilność. SSF4 i RR ?? Nigga please :P

Pytanie ile to u nas będzie droższe od DSiXL.

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Mogli chociaż Zeldę dać, to już byłoby trochę lepiej, a tak trzeba czekać aż pojawią się lepsze gry.

Opublikowano

http://www.ppe.pl/news-4996-3DS_Zelda_Ocarina__of_Time_3D.html

Premiera Zeldy planowana jest jakoś na wiosnę. Pierwsze gry na 3DS muszą o prostu dobrze zareklamować technologię trójwymiaru w konsolce Ninny. Nieważne jakie to będą gry, jeśli zostaną pod kątem technicznym należycie wykorzystane to sukces murowany. Zresztą, czy ktoś wątpi w komercyjny sukces 3DS na starcie?

Opublikowano

Ja biorę na premierę ale jeszcze nie wiem z jakim tytułem startowym. Liczyłem na Zeldę, może w końcu kiedyś ją przejdę.

Opublikowano

Jak innych ciekawych tytułów nie dostane na starcie w EU to sobie poczekam z zakupem.

Opublikowano

No właśnie, poniżej tysiaka nie ma co liczyć. 800zł to byłaby cena idealna jak na początek. :turned:

Opublikowano

słabe te startowe gry ani mariana ani zeldy czy innego residenta, mgs-a, ciekawe co rzucą na Europę.

3-5godzin działania i 3.5ładowania lipa co i tak może być podkoloryzowane przez Nintendo, poczekam na wersję Lite i wysyp gier :P

Opublikowano

masz racje. Wolalbym dolozyc do PSP Phone z Androidem :thumbsup:

Opublikowano

PSP Phone z Androidem to dopiero jest porażka, wydajność gorsza od wielu konkurencyjnych modeli, a cena na pewno będzie wyżyłowana na okolice 2000 zł. Ja tego nie jestem w stanie ogarnąć, jak konsole stacjonarne mogą być tańsze od przenośnych (3DS i powiedzmy Ipod touch) i od smartfonów...

Opublikowano

No właśnie, poniżej tysiaka nie ma co liczyć. 800zł to byłaby cena idealna jak na początek. :turned:

770zł to u nas DSiXL kosztuje :P Wątpię by 3DS zszedł poniżej 1200zł.

Opublikowano

Microsofcie dlaczego porzuciles core'owych graczy

foreveralonez.jpg

:teehee:

Edytowane przez Gość

Opublikowano

W zyciu, smierc decydentom...

Na serio, tak jak juz pisalem XO+PS3=SO MUCH WIN!

... i PC zdolny uciagnac The Old Republic :wub:

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Fajna rozpiska na 2011 rok:

5o9jfd.jpg

Biednie ta lista po stronie Xboxa wygląda.

Opublikowano

SzczurekPB, faktycznie dobra rozpiska. Zakładając, że wyjdzie z tego chociaż połowa to i tak X360 wygląda marnie. Autorzy jednak nie uwzględnili tytułów budżetowych, które jak pokazują ostatnie miesiące X360 ma na tyle mocne (i nietuzinkowe), że mogą spokojnie powalczyć o kasę z naszych portfeli. Sony nie bawi się w drobnice, rzuca morze kasy na exy, ale tak naprawdę, czymś nowym, nie "kolejnym fpsem" jest chyba tylko The Last Guardian. Ogólnie, nie napiszę nic nowego, ale dobrze jest mieć obie konsole :thumbsup: .

Opublikowano

Zalezy jak na to patrzec. Mnie interesuje: Skyrim, Dead Space 2, Bulletstorm, Crysis 2, DNF, Batman AC, Homefront, ME 3, RAGE, MK. Wszystko bedzie na boxie + GoW3 i Forza 4. Czego bedzie brak? Tylko KZ3 i Twisted Metala + Diablo III, bo nie sadze zeby na moim laptopie mozna godnie w nie grac, ale zobaczymy. PC zarzadzi w tym roku The Old Republic, moze pierwszy raz od 7 lat zagram w cos na PC dluzej niz 60 minut :turned:

Edytowane przez Gość

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.