Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano
Fajna rozpiska na 2011 rok:

fajna bo po stronie xboxa ledwie dwie gry?

już każdy wie jak sytuacja wygląda, codziennie będzie w tym temacie o tym samym? MS ma 2 exclusivy na 2011 - hahaha, uśmialiśmy się.

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Jak dobrze pojdzie, to moze miec 4, czy nawet 5!

Opublikowano

Jest napisane - no casual bullshit.

Opublikowano

jest napisane: nie

MaZZeo- a pisanie o tym ile to Kinectów nie zeszło, nie schodzi i nie zejdzie, nie jest conajmniej równie śmieszne?

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Na PS3 przynajmniej kilka to jakieś nieznane RPG-i, pewnie w ogóle to w Europie nie wyjdzie.

Opublikowano
fajna bo po stronie xboxa ledwie dwie gry? już każdy wie jak sytuacja wygląda, codziennie będzie w tym temacie o tym samym? MS ma 2 exclusivy na 2011 - hahaha, uśmialiśmy się.
Fajna bo mamy rozpiskę tego na jakie gry możemy liczyć w 2011 roku. A, że po stronie X360 są na razie tylko 3 to nie moja wina. (Chociaż ja bym tych japońskich nieznanych rpg na PS3 nie liczył).

Zwyrodnialec - jak sprawdziłem te Japońskie rpg to wyjdą one w Europie. Chociaż akurat mnie nie interesują.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Tak.

Opublikowano
fajna bo po stronie xboxa ledwie dwie gry? już każdy wie jak sytuacja wygląda, codziennie będzie w tym temacie o tym samym? MS ma 2 exclusivy na 2011 - hahaha, uśmialiśmy się.
Fajna bo mamy rozpiskę tego na jakie gry możemy liczyć w 2011 roku. A, że po stronie X360 są na razie tylko 3 to nie moja wina. (Chociaż ja bym tych japońskich nieznanych rpg na PS3 nie liczył).

Zwyrodnialec - jak sprawdziłem te Japońskie rpg to wyjdą one w Europie. Chociaż akurat mnie nie interesują.

Wipeouta lepiej by nowego wypuścili. ;]

Opublikowano

jest napisane: nie

MaZZeo- a pisanie o tym ile to Kinectów nie zeszło, nie schodzi i nie zejdzie, nie jest conajmniej równie śmieszne?

jest

czy 5 czy 10 milionów Kinectów zeszło, na razie nic z tego nie wynika dla kogoś kto nie jest kanapowcem.

Opublikowano

już każdy wie jak sytuacja wygląda, codziennie będzie w tym temacie o tym samym?

Może dla odmiany jakieś pojazdy po GT 5 albo narzekanie na usługę online PS3?

Opublikowano

Ciągłe pier.dolenie jak to Kinect czy Halo się za(pipi)iście sprzedaje jest w porządku,ale jak już przychodzi sprawa exów to źle i że Xbox 360 w 2011 roku to nie tylko Forza 4 i GOW 3 ;]

Opublikowano

lista jest od $onyboja dla $onyboja, co to za gry które mają w tytule jakieś japońskie krzaki? kogo to interesuje? kto w to gra? no właśnie nikt, one służą tylko do tego by pokazać "różnicę" w zapowiedzianych exach

zgadzam że PS3 w 2011 pod względem corowych exów wypada lepiej, ale Panowie, bez przesady - część pochodzi z 2010 (KZ3, LBP2), część jest nie pewna, a lista na Xa jest oczywiście niekompletna

Opublikowano

lista jest od $onyboja dla $onyboja, co to za gry które mają w tytule jakieś japońskie krzaki? kogo to interesuje? kto w to gra? no właśnie nikt, one służą tylko do tego by pokazać "różnicę" w zapowiedzianych exach

zgadzam że PS3 w 2011 pod względem corowych exów wypada lepiej, ale Panowie, bez przesady - część pochodzi z 2010 (KZ3, LBP2), część jest nie pewna, a lista na Xa jest oczywiście niekompletna

:teehee: :teehee: :teehee::teehee: :teehee: :teehee: :teehee:

Rozj.ebałeś mnie tym argumentem. :lol:

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

I czego brakuje na X360? Codename Kingdoms, które nie ma daty premiery?

Gdyby lista była od Sonyboya to na liście PS3 by jeszcze dopisał DC Universe Online i The Agency (wychodzi to też na PC, ale xboksowcy takie gry u siebie liczą jako exy).

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Pewnie dopisali by tryliard exów na xbla

Opublikowano

Gearsów 3 też w takim razie nie liczymy, bo przesunęli grę o więcej miesięcy niż LBP2. :whistling:

Opublikowano

Wywal gry z japońskimi krzakami, i tak Sony ma oszałamiającą liczbę exclusivów. Po części się zgodzę, że część z nich wolałbym dostać w tym roku, bo w tym temacie była niestety w drugiej połowie roku posucha. A tak - wszystkich nie kupię i pewnie wśród tych perełek znajdą się gry, które w zalewie innych exów i multiplatform kupi 5 osób(stawiam na R3). Ale poza tym - co z tego, że K3 czy LBP2 'pochodzi z 2010'? Część z nich nie jest pewna - fakt, może np. Last Guardian zostanie przesunięty na 2011, ale większość to pewniaki. Zresztą - przy tej ilości exów nie obejdzie mnie dłuższe czekanie na TLG. Lista na Xa jest niekompletna? To ciekawe, podaj mi tytuły klasy tej powiedzmy dziesiątki od Sony, które wypuści w 2011 Microsoft, a o których nie wiem.

PS: Pisanie "$onyboj" przez użytkownika korzystającego z XBL jest co najmniej zabawne.

Edytowane przez Khadgar

Opublikowano

Forzy 4 tez nie liczymy, bo co to za ex na xboxa który w pierwszym tygodniu nie sprzedaje się w kilku milionach egzempalarzy?

Opublikowano

Ach ta niezdrowa podnieta fanbojow PS3 :) Rok w rok ta sama historia. Nadejdzie koniec roku i bedzie tak jak zwykle: nagle pojawi sie sporo wiecej ex'ow na X360, a niektore z PS3 uciekna i znowu bedzie gadanie, ze nastepny rok to 100% dominacja PS3 ;]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.