Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

a tu je.b w kwietniu b.r. premiera GTA V only Wii :thumbsup:

Poprawiłem, ku chwale Ojczyzny!

Opublikowano

Ja sie ciesze, chlopaki sie wyrwa, zorganizuja i odzyskaja dawny blask... Mam nadzieje.

Opublikowano
  • Autor

Ci ludzie nie znikna z branzy. Uwolnili sie jednak od naciskow Activision. Kij im w oko, niech traca najlepszych ludzi.

Opublikowano

dziwne bo podobno chętni na Bizarre walili drzwiami i oknami do Activision, pewnie chodzi o koniec ulg podatkowych w Wielkiej Brytanii na developerow gier + podniesienie podatku od 2011, gdzieś było nawet o tym że Acti zwija żagle w WB i ok 800 ludzi straci pracę.

bizarre samo się nie odrodzi, ludzie się rozpadną, mała grupka może założy studio do robienia gier na iphona itp. Za to jest dobry moment dla takiego MS stworzyć tam nowe studio pod inną nazwą z byłych pracowników BC zamiast płacić $$$ Acti za kupno studia. W końcu szukają kogoś do PGR5.

Edytowane przez bigdaddy

Opublikowano

Wiadomo, że ludzie nie znikną, ale szyld Bizarre Creations przestanie istnieć i cały potencjał marketingowy szlag trafił w tym momencie.

Opublikowano

Wiadomo, że ludzie nie znikną, ale szyld Bizarre Creations przestanie istnieć i cały potencjał marketingowy szlag trafił w tym momencie.

A był jakiś?

Opublikowano

Dokładnie, na ten moment nie mieli nawet żadnej gry, bo PGR pozostał w Microsofcie. Poza wyścigami zrobili jeszcze jakiegoś crapa The Club. Skąd w takim razie ten płacz?

Opublikowano

Trza bylo robic kontynuacje PGR (Metropilis Street Racer 2?) zamiast pchac sie w niepewne gry...

Opublikowano

A był jakiś?

Lepszy jakikolwiek rozpoznawalny szyld niż nowa marka nikomu nie znana.

Opublikowano

Gram 8 godzine w RDR od... miesiaca! Dosc, dla mnie totalna klapa.

Opublikowano

takie same mam wrażenia co do tej gry, czyli...nie dałem rady grać

Opublikowano

Ja miałem inaczej, początek bardzo dobry (szczególnie misje na farmie), a później coraz gorzej, nawet końcówka nie zrobiła na mnie żadnego wrażenia.

Opublikowano

GTA IV bylo ok wraz z epizodami. Mocna, komediowo-gangsterska fabula na miare Przekretu, dobry setting. Ale ten caly dziki zachod mnie nudzi, te misje, jazda na koniu, fo tego gra jest jakas ciapa, dzisiaj gralismy z kolega jakas misje w pociagu, to przeciwnikow od wagonu nie szlo rozroznic. W zasadzie koncze gry, ale to bedzie drugi przypadek w tej generacji po Darksiders, ze wymiekam.

Musz dorwac Costume Quest, jaram sie klimatami halloween w wydaniu burtonowskim.

Opublikowano

Gram 8 godzine w RDR od... miesiaca! Dosc, dla mnie totalna klapa.

To i tak jestes lepszy ode mnie, ja sie poddalem po 4 godzinach.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Gram teraz w Assassin's Creed 2 i ta gra miazdzy nudnego i monotonnego RDR'a Po tych 8 h mialem okol 40 procent gry (nie robilem zadan pobocznych, nie usmiecha mi sie latanie na posylki), nie jara mnie zabijanie zwierzatek, ani lapanie nowych konikow. GTA IV w swoim czasie mialo swietne LC. Dla mnie RDR jest duzo ubozszy w klimat, postacie i to cos. Motyw z kilkoma osadami na pustej przestrzeni to kompost, te zadana poboczne to zadna rozrywka. W GTA az chcialo sie posmigac ulicami LC i poogladac architekture i plan miasta.

Opublikowano

A ja mam dokladnie na odwrot...rzygac mi sie chce jak widze GTA4.....AC2 jest dla mnie bardzo monotonny, natomiast RDR uwazam za jedna z najlepszych gier tej generacji (zaraz po serii Mass Effect).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.