Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

A ja mam jeszcze inaczej;)

Gta4 to naj(pipi)owsze gta w historii, nie skonczylem tego i chyba nie skoncze, podobno dodatki sa lepsze, ale nie mam sily nawet ich kupic. Ac2( jak juz porownujemy) to jedna z najlepszych gier w jakie gralem w zyciu. Natomiast rdr to idealne przeciwienstwo nudnego i przegadanego gta4, a koncowka urwala mi jaja przy samej (pipi)e. Mam rdra na ps3 i chyba skoncze jeszcze raz.

A i jeszcze genialne just cause2, ktorego nie skonczylem bo x mi padl.

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano
  • Autor

Dla mnie RDR jest duzo ubozszy w klimat

:mellow:

Magik, +1

Poza tym, gry Rockstara maja tak malo wad, ze w zasadzie ich nie zauwazam.

Edytowane przez VoytecCFC

Opublikowano

Tu sie rozchodzi o setting, ja nie cierpie westernow.

Opublikowano

Ja również ich nie lubię, jednak RDR zmienił nieco moje podejście.

Opublikowano

Moje nie zostalo zmienione, odrzucaja mnie te klimaty i tyle.

Opublikowano

Bo?

Opublikowano

Jeżeli nie cierpisz westernów, to za przeproszeniem na ch.uj kupowałeś RDR? Chyba wiedziałeś z czym będziesz miał do czynienia.

Opublikowano

Gralem wczesniej na PS3 i myslalem, ze sytuacja sie zmieni jak dorwe fulla (mialem za 20 zl z groszami hehe, wiec strata zadna). A tu lipa. Wszystkie 3D GTA oprocz IV to dla mnie lipa, a i do tej po jakims czasie sie przekonalem dopiero, choc jest mocno fabularnie "rozwodniona" to gra sie ok. Nie spodziewalem sie zas po slabym AC, ze AC2 to bedzie tak swietny tytul.

Opublikowano

No jak można pisać że RDR jest nudny, a GTA IV przegadany (ciekawe jak przegadany będzie L.A. Noire)?

Jak można wychwalać tego crapa Just Cause 2 (JC1 to jedna z najgorszych gier w jakie grałem, JC2 niewiele lepsza)

Opublikowano

JC tez mi nie podchodzi.

Co takiego ciekawego jest w RDR? Misje sa takie same, strzelaj, przywiez, zabij a te cale sidequesty nie robia, jak to sie mowi. Podobnie jak w GTA, ale tam masz metropolie, klimat, vos sie dzieje, nie jedziesz na koniu kilka minut mijajac zaprzegi ;/ TLAD jest super fabularnie, a Ballada bardzo urozmaicona i dobrze uzupelniaja troche za dluga podstawke.

Nie jestem typem kolekcjonere, nie poluje na acziwmenty, nie robie ustawek (ogolnie glupota ta acziwmenty i trofi jak dla mnie), nie lubie w grach zbierac swiecidelek (chyba ze platformowki, gdzie one wpadaja latwo-ale nie mam w zwyczaju szukac ich, biore to co jest po drodze). Dlatego nie jara mnie zabijanie zwierzatek, skorowanie ich, sprzedawanie, szukanie jakichs gatunkow konikow itd.

Postacie z GTA IV >>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Postacie z RDR (skonczylem przygode z gra na 40 %, wiec moge sie na ich temat wypowiedziec).

Opublikowano

Gralem wczesniej na PS3 i myslalem, ze sytuacja sie zmieni jak dorwe fulla (mialem za 20 zl z groszami hehe, wiec strata zadna). A tu lipa. Wszystkie 3D GTA oprocz IV to dla mnie lipa, a i do tej po jakims czasie sie przekonalem dopiero, choc jest mocno fabularnie "rozwodniona" to gra sie ok. Nie spodziewalem sie zas po slabym AC, ze AC2 to bedzie tak swietny tytul.

Brotherhood jest tak samo dobry, polecam.

Opublikowano

Dziękuje wszystkim trzeźwo myślącym użytkownikom forum PSXe i serwisu PPE za nie umieszczenie Black Klopsa na liście 10 najlepszych gier 2010 :thumbsup:

propsy za docenienie Alana Wake'a (8 miejsce) i Halo Reach (6 miejsce)

p.s swoją drogą na maxa zdziwiła mnie (i pewnie nie tylko) obecność Super Mario Galaxy 2, ktos stawiał na niego znając nasze realia? Pewno z tego powodu nikt nie trafił całej dziesiątki.

Opublikowano

Na forum N+ grą roku został Super Mario Galaxy 2 :)

Opublikowano

Nie przestanie, ale trochę go ograniczy, skoro do 5 razy będzie można użyć tego kodu. W ogóle to jakiś pojebany pomysł, już teraz osiąga to absurdalny poziom. Zamiast grać od razu, to najpierw pobierz jakieś update'y, wklep kody co będzie następne? Instalacja antywirusa?

Opublikowano

Sony jednak może się do tego posunąć, żeby ochronić PS3 przed pirackim softem. Z jednej strony nie dziwię się takiej polityce, bo na piraty wydaje się skuteczna. Jednak pozostaje kwestia czy hakerzy będą próbowali złamać takie zabezpieczenie. W zasadzie musieliby łamać takie kody dostępu.

Widzisz, Zwyrol, przy nowych technologiach jest to raczej nieuniknione. Musimy się z tym pogodzić i tyle. Inaczej dalej możemy grać na PSX lub PS2.

Opublikowano

przez złamanie kodów ps3 powoli rozrasta się plaga cheatarów, podobno nie można grać w MW2 i COD BO, można sobie odblokować wszystko w każdej grze, ustawić online że zabicie 1 kolesia = 100killów, nieśmiertelność i inne cuda

Opublikowano

Jak Sony będzie miało trochę oleju w głowie to oleje piratów i "ograniczy się" do akcji w stylu M$ - czyli raz na jakiś czas problematyczny update systemu i świąteczne bany. Gdyby piractwo na PS3 było od początku to może byłby to jakiś tam problem, ale w obecnej sytuacji jest z tym za dużo zabawy i generalnie jest to po prostu margines. Zresztą zbyt dużą rolę teraz odgrywa online na konsolach i większość ludzi po prostu boi się podłączyć do sieci konsole z którymi coś kombinują - z tego powodu piractwo na X360 nigdy nie osiągnęło jakiegoś zatrważającego poziomu.

Opublikowano

Tutaj trzeba pochwalić MS za ten masowy ban jaki miał miejsce 1,5 roku temu. Chyba półtora miliona spiraconych konsol zostało zbanowanych. Od tamtego czasu mało kto decyduje się podłączyć zcheotowaną X360 do neta. Jednak Sony chce rozwiązać problem nawet u tych, którzy z usług sieciowych nie korzystają, ponieważ wprowadzenie specjalnych kodów w grach dotyczy każdego posiadacza PS3, nawet takiego, który już ma "zmodyfikowaną" konsolę.

Edytowane przez NEMESIS US

Opublikowano

Kluczowa jest tutaj stara jak świat prawda - z piratami nie wygrasz. Dlatego trzeba się skupić na akcjach, które nie będą mieć na celu zlikwidowanie tego procederu, tylko uprzykrzanie życia piratom.

Opublikowano

Sony takimi posunięciami raczej daje do zrozumienia, że chce całkowicie wyeliminować ten problem. Teraz prawda jest taka, że to producenci mają większe szanse niż piraci. Kiedyś nie ukrywajmy, Sony było bezradne za czasów PSX lub PS2. Teraz jest zupełnie inaczej. Hakerzy muszą się naprawdę wysilić, żeby coś zdziałać na PS3. Myślę, że gdyby X360 posiadał Blu-Ray, problem byłby podobny dla hakerów.

Opublikowano

kody do gier to kiepski pomysł, jak ktoś będzie chciał grać na piratach offline to będzie grał a tak głównie po (pipi)e dostaną ci co kupują oryginalne gry, bawić się w kody, komplikacje ze sprzedażą/kupnem używanych gier czy pożyczaniem od kumpli. Jeśli to wprowadzą to różnica pomiędzy komfortowym bezproblemowym graniem na konsolach a PC będzie coraz mniejsza...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.