Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Moglbym MS puscic swojego handhelda... Jakby PSP2 wystartowalo z cena na poziomie 1000-1200, to bylby lakomy kasek. Obstawiam ze bedzie to raczej 1600-1800.

Opublikowano

Kolejny handheld z kotletami z PS3 i X360 ? To już nie jest śmieszne :P

Kolejny handheld z kotletami z PS3 i X360 ? To już nie jest śmieszne :P

Opublikowano

Kojima pracuje nad nowym projektem na NGP. Czyli zapewne kolejny MGS. :turned:

Nad konwersją MGS4. :whistling:

Opublikowano

Ciekawe jak gry z psp2 będą się prezentować na TV, roz.960x544px prawie jak sub hd

Opublikowano

Pewnie w miarę dobrze, ale po co to jak znowu zasypią konsolę konwersjami ? Mnie się tam nie podoba takie sprzedawanie starych gier 4 razy drożej. Te PSP2 będzie miało jakiś nowy nośnik czyli w gry z psp się nie pogra ? Na starcie pod tym względem będzie to spory minus na tle 3ds.

Opublikowano

Dokladnie - sorry, ale mialem PSP, mam PS3 i co ma mnie zachecic do kupna nowego PSP, skoro wiekszosc gier to konwersje tego, w co gralem od lat. Fajny gadzet, swietnie to wszytsko sie prezentuje, ale chcialbym czegos nowego...

Opublikowano

Pewnie będzie się dało, ale tylko w dystrybucji cyfrowej.

Opublikowano

za ktora znow bedzie trzeba zaplacic grube $$$ chyba ze mamy juz jakies gry zakupione na naszym koncie.

Opublikowano

Wątpię by trzeba płacić jeszcze raz, kto ma PSP Go, to spokojnie powinien zagrać w ściągnięte gry. Problem z tymi, którzy mają ją już na UMD...

Albo znowu wytną wsteczną kompatybilność, a potem wypuszczą takie Chains Of Olympus i Ghost Of Sparta w HD. :whistling:

Opublikowano

całkiem fajne PSP2 ale nie ma mowy o takim wrażeniu jakie robiło PSP 7 lat temu. Wygląda jak PSP+

Parametrami technicznymi wciąga 3DSa tylko co z tego skoro pierwsze gry to powtórka z rozgrywki, dotykowy spód konsoli i smyranie palcem od spodu.... :blush:

chciałbym takich gier jak na DS/3DS na PSP2

Opublikowano

całkiem fajne PSP2 ale nie ma mowy o takim wrażeniu jakie robiło PSP 7 lat temu. Wygląda jak PSP+

Parametrami technicznymi wciąga 3DSa tylko co z tego skoro pierwsze gry to powtórka z rozgrywki, dotykowy spód konsoli i smyranie palcem od spodu.... :blush:

chciałbym takich gier jak na DS/3DS na PSP2

czyli jakich? Mario, Zeld, Yosich i innych znanych marek ? Nie czaje tej tendencji. Jak sony zapowiada Uncharted, Ratcheta czy coś tam innego na PSP to jest to odgrzewany kotlet, jak na NDS wychodzi Mario i inne flagowe tytuły nikt nie mówi na bazowaniu na znanych markach i na powtórce z rozrywki WTF ?

Przypominam Line up 3DS Resident, Ridger Racer, SF4, Layton i jakieś popierdówki. Startowego line upu Sony jeszcze nie podało, a już jęczą, masakra wymagający target :).

Opublikowano

Line-up 3DS'a nawet odgrzewany i tak zapowiada się lepiej + 3D. Zresztą Nintendo będzie mieć mocne wsparcie, bo ich konsolka jest z góry skazana na sukces. Z PSP2 różnie może być, jeśli powtórzy się sytuacja jak z PSP, to znowu będą długie przestoje gdzie nie będzie w co grać.

Opublikowano

psp to głownie konwersje/odpowiedniki z X/PS zaś na DS/3DS mozna pograc w świeże gry których nie ma na X360/ps3

mam psp i ps3 i kompletnie nie grzeją mnie uboższe wersje z dużych konsol na małym ekranie, dużo osób na to narzeka.

Opublikowano

Dokladnie + wiele hardcorowych graczy nie ma jednak takiej konsoli jak WII, czy Nintendo...

Wiekszosc, jak juz posiada combo PS3+Xbox 360, poprzednie generacje tak samo - dlatego, nawet Mario jest dla nich ciekawsza propozycja, niz Killzone, LBP i Uncharted po raz n-ty.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Lineup na oba handheldy prezentuje się marnie, ale tak jak Zwyrol napisał na 3DS jest większa szansa na oryginalne gry + jak ktoś nie ma handhelda to na 3DS może pograć jeszcze w to co wyszło na DS.

Generalnie to zakup ds po starcie 3ds będzie nieopłacalny bo parę stów się dorzuci do 3ds i będzie można w gry z obu konsol grać.

Opublikowano
  • Autor

Ee, sadzilem ze Uncharted i Killzone na PSP2 to beda osobne tytuly. Jak nie to lipaa, w (pipi)e mam dalej handheldy.

Opublikowano

ksgextraplus12011.jpg

GTA V i COD Space Warfare :teehee:

Opublikowano

Nawet gdyby R* zapowiedziało GTA5, to szanse, że wyjdzie to w tym roku są znikome.

Opublikowano
  • Autor

Dokladnie. To tytul, ktory musi miec swoja otoczke i hype na niego musi trwac bardzo dlugo.

CoD Space Warfare - jak cos takiego wyjdzie to pekne ze smiechu :D

Opublikowano

Pewnie wyjdzie, a przypadkiem Kotick nie chciał walczyć z halo?

Ale z Duke nukem to polecieli... xD każdy wie że nigdy nie wyjdzie.

Edytowane przez MaroS

Opublikowano

:blink: Przecież już jest oficjalna data premiery.

Opublikowano

Prędzej piekło zamarznie niż Activision wypuści COD-a na nowym silniku.

Opublikowano

Pewnie wyjdzie, a przypadkiem Kotick nie chciał walczyć z halo?

Po co ma walczyć z Halo jak go już dawno pokonał sprzedażowo, a to chyba dla Kota najważniejsze, c'nie ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.