Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Nikt nie zwrócił uwagi na Might & Magic: Heroes VI? :whistling:

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Akurat, to nie jest żadna plotka. Ta gra została zapowiedziana już bodajże na E3.

Opublikowano

Nie każdego podniecają PC'towe gierki. :thumbsup:

Opublikowano

Dokladnie. To tytul, ktory musi miec swoja otoczke i hype na niego musi trwac bardzo dlugo.

CoD Space Warfare - jak cos takiego wyjdzie to pekne ze smiechu :D

Swego czasu Activison zastrzegło nazwę Call of Duty Future Warfare.

http://venturebeat.com/2010/05/14/activision-blizzard-registers-call-of-duty-future-warfare-and-other-game-names/

Opublikowano
  • Autor

Dokladnie. To tytul, ktory musi miec swoja otoczke i hype na niego musi trwac bardzo dlugo.

CoD Space Warfare - jak cos takiego wyjdzie to pekne ze smiechu :D

Swego czasu Activison zastrzegło nazwę Call of Duty Future Warfare.

http://venturebeat.com/2010/05/14/activision-blizzard-registers-call-of-duty-future-warfare-and-other-game-names/

To Kottick nie chce juz teraz tylko sprzedaza bic sie z Halo :D

Opublikowano

Nie każdego podniecają PC'towe gierki. :thumbsup:

Nie każdego podnieca seria GTA, Halo czy CoD. :whistling:

Opublikowano

No tak się składa, że mnie na dobrą sprawę również żadna z wymienionych wyżej nie podnieca. Lubię GTA, ale bez problemu wymienię przynajmniej kilka gier na które bardziej wyczekuję.

Opublikowano

GTA V i tak się w tym roku nie ukaże. Gdyby tak miało być to R* już od roku promowałoby nowa odsłonę swojej najbardziej rozpoznawalnej marki. Chyba, że chcą na razie odstawić GTA na rzecz innych projektów takich jak ostatnio RDR czy nadchodzące L.A. Noire. Ta zmowa milczenia w kwestii GTA V zaczyna trochę niepokoić.

Opublikowano

Zdecydowanie bardziej wolałbym od R* nowe Bully. Dawno już nie było gry, w której można wrzucić petardę do kibla, nakleić nerdowi kartkę "kick me", porzucać śnieżkami, czy posypać kogoś proszkiem na swędzenie. A w GTA tylko zabijają i zabijają.

Opublikowano

Ciekawe czemu nie przerzucają się na inne gatunki, tylko tkwią w sandboksach. Przecież w swoich grach już niejednokrotnie pokazali, że potrafią zrobić dobre wyścigi, strzelaninę itp. Każdy element gameplayu jest z ich strony zawsze dopracowany.

Opublikowano

Czasem zrobią coś innego, jak rewelacyjne The Warriors, świetna chodzona bitka.

Opublikowano

No tak, zapomniałem :thumbsup: . W sandboksach chyba nikt im nie dorównuje, oprócz Ubisoftu ze swoim AC.

Opublikowano

R* san diego mogło by wkońxu wypuścić nowego midnight club'a

Opublikowano

Dlaczego uważacie że GTA5 nie mogło by wyjść w tym roku? mamy dopiero koniec stycznia/luty, niecałe 10 miesięcy podkręcania hypu wystarczy w zupełności, by na święta opchnąć paręnaście milionów kotlecikówrolleyes.gif

Opublikowano

Końcówka roku już jest zapełniona, że nie ma miejsca na inne gry, a ta będzie należeć głównie do U3 i Gearsów.

Opublikowano

Zauważ , że z każdym nowym GTA Rockstar na minimum rok przed premierą puszczało w obieg pierwsze materiały. To po prostu nie w ich stylu.

Opublikowano

Słyszeliście ile będzie u nas 3DS na premierze kosztować - 999 zł. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony ceną.

Opublikowano

Cena świetna, ale na początek brak dobrych gier. ;] Trzeba będzie poczekać kilka pierwszych miechów, aż pojawią się lepsze gry.

Opublikowano

Całkiem znośnie. może nawet pomyślę o zakupie tej maszynki. Poczekam jednak na RE: Mercenaries 3D, które ukaże się w lipcu.

Opublikowano

Jest jakaś lista gier startowych dla UE ?

Opublikowano

Wiadomo coś kiedy będzie RE Revelations? Idealnie byłoby mieć obie na start.

Opublikowano

Revelations ukaże się raczej na jesieni z tego co mi wiadomo.

Opublikowano

To trzeba będzie jednak poczekać do pełnoprawnego RE, bo same Merce to trochę mało, w końcu to tylko dodatek. :turned:

Opublikowano

Patrzę na listę gier na 3DS na zavvi i widzę tylko "Szajs w 3D". Developerzy idą po najmniejszej linii oporu :P

Jakieś RPG by zarzucili. Ciekawe ile czasu będzie trzeba czekać na jakieś konkretne gry.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.