Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Czego się innego spodziewać po Xbotach? :whistling: Niektórzy to pewnie nawet w niego nie zagrali.

Edytowane przez MYSZa7

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Killzone 2 vs. Crysis 2 Demo Multiplayer Graphics Comparison

Based on this early Crysis 2 multiplayer demo we feel that Killzone 2 still has a slight graphical advantage, keep in mind that this is only our opinion. Although Crysis 2 definitely has the potential to dethrone Killzone 2 as the FPS graphical champ

Lekka przewaga (na podstawie demka multi), a nie mega przepasc jak niektorzy sobie wmawiaja.

No ale Crysis 2 wyglada slabo i w ogole sie nie umywa do KZ2 ... Killzone 3 pewnie bedzie lepiej wygladac, ale mi caly czas chodzi o dwojeczke. Tyle bylo piep.rzenia, ze 360tka niczego juz nie moze pokazac a tu taki nagle Crysis 2, zaraz Gearsy 3 i kto wie, moze Forza 4 tez pokaze pazur.

Opublikowano

Akurat o Gearsach 3 to od dawno było wiadomo,że zarządzi jeśli chodzi o grafikę. Gearsy to definicja pięknej gry na Xboxie :)

Opublikowano

Czego się innego spodziewać po Xbotach? :whistling: Niektórzy to pewnie nawet w niego nie zagrali.

Tak jak ci co piszą, że Crysis 2 wygląda słabo, a nie mają X360 by móc w demo zagrać ? Tak tylko pytam :)

A tak w ogóle to masakra ile jeszcze developerzy potrafią wycisnąć z tych starych "pudełek".

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Oj sterydo czytaj wszystkie posty ;) Ten post był odnośnie motorstorma.

Opublikowano

Ja tam widzę tylko wypowiedź szpica który wprost powiedział,że dla niego Crysis 2 wygląda bardzo słabo. Nie wiem tylko czy on ma Xboxa czy nie. Żaden inny fan PS3 nie napisał,że wygląda słabo. Dla mnie też słabo nie wygląda wręcz przeciwnie,ale bez jakiś fajerwerków.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano
hmmm skoro mowicie ze killzone2 jest nudny to chyba nie graliscie w crysis 1... polowa tej gry to rozwalanie malych osad bambusow w dzungli. no ale fanow halo zawsze jaraly ufoludki, wiec wiadomo ze nie chodzi o klimat heh...

Jestem fanem Halo i mówię tak: Crysis 1 to szrot, dokładnie z tych powodów o których wspominasz.

A pisanie że wygląda dobrze kiedy nie ma wersji retail jest ok?

LOL! Weź mnie nie rozśmieszaj bo sonytłuki potrafili się brandzlować nad grafą oglądając gify 3 miesiące przed premierą. KZ2 ci przypomnieć? Albo Uncharted 2 i 3?

Opublikowano

No czekam znajdz mój post gdzie pisałem i jarałem się grafą gry przed premierą. Jak nie znajdziesz to się skompromitujesz.

Edytowane przez MaroS

Opublikowano

Uzyl liczby mnogiej, odnoszacej sie do pewnej, jasno sprecyzowanej grupy odbiorcow, nie Ciebie samego.

Nie kompromituj sie dowodzac sam ze nie czytasz ze zrozumieniem.

You welcome.

Opublikowano

Uderz w stół a nożyce się odezwą :lol: mówiłem o tobie? czy jednak poczułeś się wywołany do tablicy jak padł zwrot sonytłuk?

Nie trzeba szukać, wystarcz zajrzeć do tematów o grach i wrócić do postów sprzed premiery. Jaranie się filmikami, screenami, GIFAMI kurwa to nic szczególnego. I tylko posty w stylu "omg jak to wyglonda", "kórwa :o", "jezu jaka grafa", "GOTY!!!!!11jeden"

btw w ogóle jaka śmiechawa mnie ogarnia jak widzę te obdarowywanie się plusami przez myszaka, mersona i innych sonymisiów, kółeczko wzajemnej adoracji :potter:

Opublikowano
:lol: :lol: Znalazł się ten co nie daje innym Xbotom plusów :lol: :lol:

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Uderz w stół a nożyce się odezwą :lol: mówiłem o tobie? czy jednak poczułeś się wywołany do tablicy jak padł zwrot sonytłuk?

Nie trzeba szukać, wystarcz zajrzeć do tematów o grach i wrócić do postów sprzed premiery. Jaranie się filmikami, screenami, GIFAMI kurwa to nic szczególnego. I tylko posty w stylu "omg jak to wyglonda", "kórwa :o", "jezu jaka grafa", "GOTY!!!!!11jeden"

btw w ogóle jaka śmiechawa mnie ogarnia jak widzę te obdarowywanie się plusami przez myszaka, mersona i innych sonymisiów, kółeczko wzajemnej adoracji :potter:

Ale cytujesz mojego posta więc rownież odnosisz się do niego czyli również do mnie.

Opublikowano

Uncharted wygląda zajebiście, więc nie widzę powodu by się tym nie podniecać. :turned:

Opublikowano

Nie wiem czy da się to sprawdzić ale nie daję, a jak daję to rzadko i przeważnie w hajd parku.

Poza tym daje za coś śmiesznego ew. dobrze powiedzianego, wy dajecie za samo dopjerdalanie xklocowi i reprezentowanie sony defense force :potter:

Uncharted wygląda za(pipi)iście, więc nie widzę powodu by się tym nie podniecać. :turned:

No

uncharted2mpjp52.jpg

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Nie wiem czy da się to sprawdzić ale nie daję, a jak daję to rzadko i przeważnie w hajd parku.

Poza tym daje za coś śmiesznego ew. dobrze powiedzianego, wy dajecie za samo dopjerdalanie xklocowi i reprezentowanie sony defense force :potter:

Tja tłumacz sobie to jak chcesz :teehee::potter:

Opublikowano

Jeśli Killzone 2 wygląda średnio, to cała reszta innych FPSów wygląda tragicznie :whistling:

Słaba rozdzielczość tekstur, dużo z(pipi)anych filtrów graficznych, duże rozmycie, małe zamknięte plansze i niski framerate. Killzone 2 to strasznie niszowy FPS z dziwnym sterowaniem, nudną fabułą i niewielką przyjemnością ze strzelania. W tej grze nie czuć powera broni. Jeśli to jest najlepszy fps na PS3 to Halo Reach rozpierdala to badziewie jak Pudzian Najmana.

Dzizas. Dawno nie czytalem takiej bzdury w tym temacie.

Voytec ostatnio często się z tobą nie zgadzałem , ale teraz skwituję to tylko dużym + :)

Opublikowano
  • Autor

No wlasnie ostatnio zauwazylem ;)

Panowie, chill the fuck out. Dla jasnosci Crysis 2 nie wyglada slabo - wrecz przeciwnie, prezentuje sie zaje.biscie. Jednak poczekalbym z tymi osadami bo premiery, bo zapowiada sie na to, ze Crytek nie dotrzyma obietnicy i poda spartolony port na PS3.

Na PC Crysis moze wygladac oblednie i byc najladniejsza gra w historii. W du.pie to mam. Nie jestem graczem PC i ten temat tych gier tez nie dotyczy, wiec gdzies mam to co wycisnal Crytek ze swojego silnika na sprzecie, ktory ich nie ograniczal z gory. Popis maja dac portami na konsole, bo tu mozliwosci maja okreslone. Rownie dobrze moznaby mowic ze Guerillasi wycisneliby jeszcze wiecej, gdyby ich silnik chodzil na PC. To aktualnie jedno z najzdolniejszych deweloperow pod skrzydlami Sony i widac jak niektorych boli, ze Microsoft ta sprawe olewa i trzeba sie spuszczac nad multoplatformami. Tyle, ze gracze na PS3 dostna zarowno K3 i jak C2 ;]

Opublikowano

Nadal nie rozumiem, czemu nie mozna sie spuszczac nad oprawa w tytulach multiplatformowych. Moze mi ktos to wytlumaczyc ? Bo dla mnie oprawa jak zrywa kask to zrywa kask i w doopie mam czy dana gra jest na innym sprzecie.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Przeszedłem killzona 1,2 więc mam prawo do własnego zdania. Według mnie jedynka jest zdecydowanie lepsza a dwójka to średniak. Mam PS3 i x360 dlatego mogę porównywać gry na obie konsole. Dla mnie narazie najładniejsza gra to Uncharted 2. Jeśli chodzi o poszczególne gatunki gier to najlepsze:

wyścigi symulacja: Gt5

wyścigi arcade : PGR4

FPS : Halo reach

Tpp schooter: Gears of War

Action Adventure: Uncharted

Sandbox: Infamous

Slasher: God of War 3

Platformówka Ratchet & Clank

RPG Mass Effect 2

Gra film?? Heavy Rain

Thriller Shooter Alan Wake

Jeszcze jedno, nie jestem żadnym fanboyem xboxa. Ps3 ma lepsze gry ekskluzywne i jest i 2 razy więcej dlatego zdecydowałem się na zakup drugiej konsoli. Jednak przez pierwsze 3 lata rządził x360.

Opublikowano

co by nie pisac - dla mnie kolejna zenada. Rozdzielczosc 704 ? Co to (pipi) za rozdzielczosc?! Gasz, jak ostatnio przyszedl do mnie kumpel i zobaczyl FIFE 11 skalowana do 1080p i porownal ta z PS3 to juz byl w szoku, teraz jak mu przekopiowalem newsa, napisal ze Crysisa w takim razie nie kupi.

Sorry, ale duzo multiplatform zostaje grami roku, nawet wedlug zwyklych uzytkownikow, a te zawsze wygladaja gorzej na PS3. Jakbym posiadal 1 konsole niemilosiernie by mnie to wqrwialo ! :verymad:

Opublikowano

kiedys m$ wykupywal ex'e, teraz wykupuje zanizona jakosc na ps3 :confused:

Edytowane przez Najtmer

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.