Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Dla fanbojow Sony liczy sie owszem jakosc ... ale tylko grafiki.

I opowiesz nam jeszcze że U2 i GoW3 to tylko dobra grafika.

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 239,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Zwyrol pier.doli bzdury nie znajac universum i tego jak zaje.biscie ejst nakreslony, nie wiem tego ze Covenanci sa podzieleni na kasty a te krasnale to Grunty, ktora sa miesem armatnim i pochodza z planety na ktorej panuje wieczny mroz i dlatego nosza maski by oddychac czyms na ksztalt cieklego azotu. Moze sobie szczekac, ale nie jest choc w stanie dotknac EPICKOSCI serii Bungie. To jak fdziecko rzucajace kamieniami w rozpedzony dywizjon pancerny.

:thumbsup:

Opublikowano

Dziwię się Insowi, który wszędzie jedzie po Ninja Theory, że tworzą samograje (co nie jest prawdą), a daje zielone światło Kinectowi, który jest jeszcze większym szrotem. Jazda na pontonie, gdzie udział gracza opiera się na skręcaniu i skakaniu to rzeczywiście wymagająca gra.

Opublikowano
  • Autor

Zwyrol pier.doli bzdury nie znajac universum i tego jak zaje.biscie ejst nakreslony, nie wiem tego ze Covenanci sa podzieleni na kasty a te krasnale to Grunty, ktora sa miesem armatnim i pochodza z planety na ktorej panuje wieczny mroz i dlatego nosza maski by oddychac czyms na ksztalt cieklego azotu. Moze sobie szczekac, ale nie jest choc w stanie dotknac EPICKOSCI serii Bungie. To jak fdziecko rzucajace kamieniami w rozpedzony dywizjon pancerny.

:thumbsup:

Spoko. Rozumiem, ze wielu uwaza ze Halo jest epickie i ma ogromna ilosc fanow. Do mnie nie przemawia, ale szanuje taka potezna marke. Jednak jezeli juz chodzi o EPICKOSC to jezeli ma ja Halo, to nie mozna dotknac pod tym wzgledem God of War. Serie tak epicka, ze konsole sie od niej przegrzewaja.

A co do sprzedazy Kinecta, bo powrot tematu Halo i krasnali jest nudny. Ins, masz racje, moze to oznaczac zainteresowanie deweloperami i przyszloscia z powaznymi produkcjami. Jednak ja prognozuje dokladnie na odwrot, bo kilku juz deweloperow wypowiadalo sie ze na razie nie widzi sensu i zastosowania Kinecta w ich produkcjach.

Poza tym, jak w grach z najwyzszej polki mialoby byc oddane sterowanie Kinectem? Podam przyklady takie jak Halo (FPS), Gearsy (TPS), Alan Wake (Action adventure shooter), Forza (Racer), Star Wars TFU (Slasher). Jak to tu upchnac? No way. Jak to tu umiescic, zeby po pol godziny sie nie zmeczyc?

Dlatego w tego typu produkcjach lepsze jest Move, ale to tez mi sie nie widzi. Mily substytut ale na chwile. Killzone 3 mozna przejsc ale tylko raz i odlozyc.

U mnie Kinect i Move nie sa w stanie dotknac pada.

Edytowane przez VoytecCFC

Opublikowano

Powiedz to widzac jak Covenanci zamieniaj w szklo cala planete a ty jako czlonek odst pedzisz po autostradzie Scorpionem, zeby uciec z New Mombasy :teehee:

A lejdi of ajjjjjjjjs!

Edytowane przez Gość

Opublikowano

cala epickosc halo gow zjada w jednym momencie:

http://www.youtube.com/watch?v=R6H0uo20kcs

i juz nie gadajcie ze wzrost ilosci kupionych kinektow przelozy sie na lepsze gry, bo cisnie mi sie na usta pytanie: JAKIE? jakis pomysl na powazna gre pod kinecta? serio, bez jadu.

Opublikowano

Dziwię się Insowi, który wszędzie jedzie po Ninja Theory, że tworzą samograje (co nie jest prawdą), a daje zielone światło Kinectowi, który jest jeszcze większym szrotem. Jazda na pontonie, gdzie udział gracza opiera się na skręcaniu i skakaniu to rzeczywiście wymagająca gra.

Daje zielone swiatlo Kinectowi, bo mimo tego, ze poki co same goowna wychodza jest szansa na ciekawe i normalne gry (licze na polaczenie pada z Kinectem). Ninja Theory juz dwa razy dalo ciala z frameratem i systemem walki. Niby do trzech razy sztuka ale robiac DMC na Unreal Engine (30 klatek) jest skreslone w moich oczach. Wyobraza sobie ktos Tekkena albo Virtue z dwa razy gorszym frameratem ?

Zreszta czego innego oczekuje po grach na Kinecta, a czego innego od serii DMC.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Porownuja epickosc.

Opublikowano

Poza tym, jak w grach z najwyzszej polki mialoby byc oddane sterowanie Kinectem?

Duzo ludzi uwaza Heavy Rain za tytul z najwyzszej polki prawda ? IMO Kinect sprawdzilby sie w takiej grze swietnie.

Jak zaczna pojawiac sie gry warte uwagi to kupie Kinecta, sprawa wyglada identycznie w przypadku Move. Poki co obie zabawki niczego ciekawego nie oferuja.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Poza tym, jak w grach z najwyzszej polki mialoby byc oddane sterowanie Kinectem?

Duzo ludzi uwaza Heavy Rain za tytul z najwyzszej polki prawda ? IMO Kinect sprawdzilby sie w takiej grze swietnie.

Jak zaczna pojawiac sie gry warte uwagi to kupie Kinecta, sprawa wyglada identycznie w przypadku Move. Poki co obie zabawki niczego ciekawego nie oferuja.

hmm, poniekad masz racje, ale uwazasz ze tym* stoi przyszlosc gier? sorry, rozwiniemy watek jutro, bo musze sie zmyc na impreze.

*tym mam na mysli okreslona sekwencje skryptow

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

To byl tylko przyklad. Kolejnym moglby byc FPS sterowany za pomoca pada, gdzie Kinect uzywany bylby jako dodatek np:

- wydawanie komend glosowych kompanom

- zaznaczanie wrogich celow, ktore maja byc atakowane

- wskazywanie miejsca gdzie ma udac sie AI

- rozwiazywanie jakis prostych lamiglowek lub otwierania drzwi

Mozliwosci jest wiele choc watpie, ze Kinect/Move beda czyms wiecej niz zabawka dla casuali.

Opublikowano

Zaraz odpowiedź Xbotów... PS Move lepszy od Wii?

Co do newsa...Kinect prawdziwa "rewolucja",aż mi żal debilnych amerykanów wierzących w te hasła Microsoftu ;]

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

To byl tylko przyklad. Kolejnym moglby byc FPS sterowany za pomoca pada, gdzie Kinect uzywany bylby jako dodatek np:

- wydawanie komend glosowych kompanom

- zaznaczanie wrogich celow, ktore maja byc atakowane

- wskazywanie miejsca gdzie ma udac sie AI

- rozwiazywanie jakis prostych lamiglowek lub otwierania drzwi

Mozliwosci jest wiele choc watpie, ze Kinect/Move beda czyms wiecej niz zabawka dla casuali.

Nie dałoby się to zrobić na headsecie? Przecież to bzdura.

Opublikowano

No tylko wydawanie komend da sie zrobic headsetem, reszty nie. Nie wiem o czym bredzisz.

Opublikowano
1077703382_ngFHz-L.jpg
Opublikowano

Zaraz odpowiedź Xbotów... PS Move lepszy od Wii?

Co do newsa...Kinect prawdziwa "rewolucja",aż mi żal debilnych amerykanów wierzących w te hasła Microsoftu ;]

A mi żal Polaków wierzących w Tuska i PO ze coś się zmieni na lepsze.

Opublikowano

Wierzenie w jakiegokolwiek polityka,że coś zmieni jest śmieszne,szczególnie pana hipokrytę i frustrata Jarka Kaczorka...ale to dyskusja na inny temat ;]

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Plejslejwom tak gula skoczyla (pewnie przez Kinecta), ze zaczely zwyczajnie trollowac. EPIC FAIL XD

ojj skacze im przez kinecta który okazał się sukcesem, do pieca jeszcze dołożył >brak gier na ps move jak i ps3 od marca więc zwyrole i inne trolle już nie mają czego się łapać = ucieczka do halo i krasnali ;]

co do jakości to kinectowe gry dostały lepsze oceny od gier pod ps move heh

Edytowane przez bigdaddy

Opublikowano

Rzeczywiście, na Move nie ma gier:

Brunswick Pro Bowling, EyePet, Get Fit With Mel B, Heavy Rain, High Velocity Bowling, Hustle Kings, John Daly's ProStroke Golf, Kung Fu Rider, MAG, NBA 2K11, Planet Minigolf, Racquet Sports, Rapala Pro Bass Fishing, Resident Evil 5 Gold Edition, R.U.S.E, Sports Champions, Start The Party!, The Lord of the Rings: Aragorn's Quest, The Shoot, Tiger Woods PGA Tour 2011, Time Crisis: Razing Storm, Toy Story 3: The Video Game, Tumble, TV Superstars,

Lista produkcji, w które za pomocą Move zagramy w najbliższych miesiącach oraz w 2011 roku:

.Beat Sketcher, Dance Dance Revolution, Dead Space Extraction (wraz z Dead Space 2 Limited Edition), echochrome ii, EA Create, Killzone 3, LittleBigPlanet 2, PAIN (specjalna aktualizacja), Ape Escape, PlayStation Move Heroes, SingStar Dance, SOCOM 4: U.S. Navy SEALs, The Sly Collection, The Fight: Lights Out, Tron Evolution: The Video Game, Zumba Fitness, Sorcery.

Po marcu też wychodziły exy, ale ty je pomijasz.

A na obwieszczenie sukcesu Kinecta poczekaj aż trafi do sprzedaży poza USA :P

Opublikowano
Po marcu też wychodziły exy, ale ty je pomijasz.

MODNAJSZYN REJSYRS!!!11jeden

W Europie pojawiło się genialne rpg Demon's Souls.

Opublikowano

Plejslejwom tak gula skoczyla (pewnie przez Kinecta), ze zaczely zwyczajnie trollowac. EPIC FAIL XD

ojj skacze im przez kinecta który okazał się sukcesem, do pieca jeszcze dołożył >brak gier na ps move jak i ps3 od marca więc zwyrole i inne trolle już nie mają czego się łapać = ucieczka do halo i krasnali ;]

co do jakości to kinectowe gry dostały lepsze oceny od gier pod ps move heh

Microsoft znowu obiecał, że rozda darmowe konsole za pozytywne oceny. :ninja:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.