Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

sonyslaves? sonywhores?

a jakie jest okreslenie dla fanboja xboxa, ktory zarzuca slaba fabule killzoneowi, przekreslajac go jednoczesnie, uznawajac za niewypal, natomiast spuszcza sie na girsach, na swietnej grafice, gameplayu, unikajac jednak rozchwalania cudownej fabuly adekwatnej wojny ze zlem, tylko pod postacia brzydkich ufoli?

idiota?

nie wiem czy sobie wyobrazasz, ale nazywac mnie SONY (pipi)Ą robisz z siebie jakiegos max pajaca, ktory zasluguje na wypad z tego topicu.

edit: poza tym, gry na sony zawsze byly drogie, na ps2 zawsze startowaly z cena ~240zl, natomiast cena gier na xboxa uwarunkowana jest czyms innym- sa tansze, zeby ludzie chcieli je kupic, niz sciagnac. sony potrafilo to wykorzystac na swoja korzysc do teraz- gdyby ta generacja przezyla kolejne 3 lata, to sytuacja pewnie bylaby podobna.

Edytowane przez Najtmer

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 239,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

oj tam oj tam

:o

Ten temat nie jest wyrocznia, pojdzimy dalej, on nie stoi nawet kolo terminow powazny i fachowa dyskusja.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

i gorsze multi :sweat: no ale PSN jest za darmo! Zresztą Gold daję dużo promocji na gry, jeśli z nich korzystasz to wyjdzie że zarobiłeś na nim.

Każdy mający choćby blade pojęcie o ekonomii puka się w tej chwili w czoło. Taka ignorancja jest jednak przykra. Nie żebym był zaskoczony, czy coś, ale chciałbym mieć tylko takich klientów, gdyby przyszło mi w życiu czymś handlować.

przykre są twoje wywody na temat Golda

Pokaż mi, w którym miejscu skłamałem albo przekonaj mnie, że nie mam racji. Zdaję sobie sprawę, że argument inny niż 'nie, bo ty' jest raczej poza twoim zasięgiem, no ale. Ja jestem w stanie wykazać twoją ignorancję w paru zdaniach. Piszesz, że wydając kasę na Golda, zarabiasz na grach, za które dodatkowo płacisz. Gów.no zarabiasz, wyrzucasz w to bagno więcej kasy niż byłbyś gotów, gdyby Golda nie było, a zadowolony producent liczy dolary. To jest właśnie dyskryminacja cenowa, wygoogluj sobie. Sony mogłoby się uczyć od MS jak się robi takie rzeczy, no ale firma Gatesa trzepie w ten sposób na software gruby hajs od 20 lat.

Opublikowano

sonyslaves? sonywhores?

a jakie jest okreslenie dla fanboja xboxa, ktory zarzuca slaba fabule killzoneowi, przekreslajac go jednoczesnie, uznawajac za niewypal, natomiast spuszcza sie na girsach, na swietnej grafice, gameplayu, unikajac jednak rozchwalania cudownej fabuly adekwatnej wojny ze zlem, tylko pod postacia brzydkich ufoli?

Kolejny fail jak chuj. Fabula w Gearsach jest ciakawa. Moze nie jest jakas gleboka ale jest dobrze prowadzona, ma swietne wyraziste postacie, jest motywacja do dzialania i zwykajnie ciekawi. To jest to czego nie ma KZ2 (dodatkowo niektore postacie takie jak Rico, sa tak beznadziejne, ze czlowiek po prostu patrzec na to nie moze). No ale skad mozesz to wiedziec skoro twierdzisz, ze w Gearsach sa ufoki :lol: :lol: :lol:

Edytowane przez Ins

Opublikowano
  • Autor

sonyslaves? sonywhores?

Kolejny fail jak chuj. Fabula w Gearsach jest ciakawa. Moze nie jest jakas gleboka ale jest dobrze prowadzona, ma swietne wyraziste postacie, jest motywacja do dzialania i zwykajnie ciekawi. To jest to czego nie ma KZ2, dodatkowo niektore postacie (Rico) sa tak beznadziejne, ze czlowiek po prostu patrzec na to nie moze. No ale skad mozesz to wiedziec skoro twierdzisz, ze w tej grze sa ufoki :lol: :lol: :lol:

Fail jak chvj. Po raz kolejny pokazujesz brak obiektywizmu. Jasne, że wielu uważa, że watek w K2 jest mdly z niewyrazistymi postaciami a Rico to glab. Drugie tyle moze uwazac tak samo o Gearsach i maja do tego prawo. Mimo iz osobiscie podoba mi sie fabula w Gerosach to niektorzy uwazaja ze fabula jest plytka. Nie fabula ta gra zyje, tak samo jak Killzone.

Opublikowano

Tutaj obiektywizm nie ma nic do rzeczy. Gearsy 1/2 > Killzone 2 jezeli chodzi o fabule. Skrypt ciekawszy, postacie ciekawsze, w kazdym aspekcie wygrywaja Gearsy. To jest tak oczywiste, jak to ze Uncharted 2 jest w tej chwili najladniejszym tytulem na konsole. Komus grafika w Assassinie moze sie bardziej podobac, ale fakt pozostaje faktem.

Edytowane przez Ins

Opublikowano
  • Autor

Nie, takie fakty nie sa fakty. Raz opierasz sie na swojej opinii, a raz nazywasz ja faktami.

Opublikowano

O ile w pierwszej części jeszcze da się tą fabułę Gearsów przełknąć, tak w dwójce momentami to już był kicz/tandeta/żenada choćby w wątku z żoną Doma. Wstawka typowa dla fan ów telenowel brazylijskich, albo jeszcze ta z tym wielkim wężem czy co to było. ;] Anya, it's a giant worm! They're sinking cities with a giant worm! no i do tego srający ze strachu Carmine. :teehee

Były oczywiście też lepsze fragmenty jak ten z Taiem.

Opublikowano

Nie, takie fakty nie sa fakty. Raz opierasz sie na swojej opinii, a raz nazywasz ja faktami.

Zamiast napisac, czemu uwazasz ze fabula z KZ2 jest lepsza/na takim samym poziomie co w Gearsach, to tylko rzucasz hasla. W KZ2 masz tylko "zabijaj az dotrzesz do Visariego" i NIC wiecej.

Killzone ma fajne uniwersum, ale w samej grze fabuly po prostu nie ma, a to co jest, jest przedstawione tragicznie.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

. No ale skad mozesz to wiedziec skoro twierdzisz, ze w Gearsach sa ufoki :lol: :lol: :lol:

nie no co ty, nie ma wcale

HA_HA_HA,_OH_WOW.jpg

twoje posciki staja sie coraz bardziej banalne i okraszone w skrajny subiektywizm... porywajaca fabula w girsach? ile ty masz lat? 12?

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

Locust to nie ufoludki :(

Opublikowano

Porywająca fabuła to co najwyżej może być w grze rpg czy przygodowej, tps i fps polegają tylko na zabijaniu kolejnych hord przeciwników.

Opublikowano

Obca rasa zamieszkujaca planete Sera. A my jestesmy kosmitami, bo zamieszkujemy ziemie?

Halo ma genialne universum i fabule, mam nadzieje ze niedlugo w moje rece wpadnie Halo Encyclopedia i wszystkie ksiazki z serii.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Nie mam pytan ROTFL

Locusci to ufoludki, przylecieli na swoich spodkach i atakuja biednych ludzi xD

Edytowane przez Ins

Opublikowano

planeta sera AHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHA

no ale konczac to blazenade, to nie ma sensu bawic sie w slowka- obca cywylizacja= kosmici, ufo itd, nie ma co zaprzeczac a widze ze was to krepuje hehe, to tak jakbyscie nagle poznali zenujace prawde o girsach, tyle ze wiedzieliscie o niej od poczatku tylko nie chcieliscie tego tak brzydko nazywac- w koncu "obca cywylizacja z planety Sera" brzmi bardzo dyplomatycko i powaznie i jest to jakis argument ktorym mozna do(pipi)ic KUR.WOM OD SONY.

Opublikowano

No, rzeczywiscie zabawne zestawienie slow - Planeta Sera, ze niby jest ojczyzna Sera. Dobre, ha ha.

:o

Opublikowano

Wyszlo na to, ze nie masz zielonego pojecia o czym piszesz xD No ale szczekac glosno potrafisz ;]

Gdyby krety byly na tyle inteligentne, zeby ci z kalasza serie wysadzic to tez nazywalbys ich ufoludkami ? xD Zreszta Locusci to SPOILER prawdopodobnie wynik jakiegos eksperymentu, ktory przeprowadzal na ludziach i "przodkach" ojciec Marcusa. Wszystko okaze sie w trzeciej czesci, bo jeszcze dochodza do tego Lambenty, stworzone przez imulsje, ktore zmusily Locustow do opuszczenia wnetrza planety SPOILER

Edytowane przez Ins

Opublikowano

eh nie chce mi sie z toba pisac, nie warto.

Opublikowano

Reasumujac:

Z Locustow takie ufoludki jak z Helghastow.

Opublikowano

no i co z tego? chyba nadal czegos nie lapiesz.. :sweat:

Opublikowano

Nie zmienia faktu, że Locusty aka ufoludki aka krety są bardziej pomysłowe niż Helghaści ala kopiuj wklej naziści AHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAAHAHHA

AHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHHA

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.