Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

No zupełnie jak xboty cisnące po COD, bo lepiej się sprzedaje niż gaylo i tracą największy argument, że to najpopularniejsza strzelanka.

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 239,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Człowieku, skąd wiedziałeś że nie mogę spać po nocach bo Black Klops sprzedał się lepiej niż Reach? :(

Aha i wolę strzelać do krasnali niż do pedała w elo-brylach szybszego niż kula, a imię mu Wesker :potter:

Opublikowano

planeta sera AHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHA

Ale chyba łapiesz, że po angielsku nadal to jest "Planet Sera", a nie "Planet of the cheese" ;)

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów :( a tu sie okazuje co innego

beztytuuihg.jpg

wszystkie te konta po 0 postów, lol

wniosek: albo 4 osobniki tak bardzo lubią zwyrola, że logują się tylko po to by dać mu plusika albo zwyrol w wyjątkowy sposób dba o swój e-fame :lol:

ale ze mnie detektyw!!11

EDIT: i to od roku kurfa! ahahahah

beztytuuroz.jpg

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Ale ze mnie matoł - od startu +/- myślałem, że się nie da sprawdzić tego kto stawia plusy :turned:

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

planeta sera AHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHA

Ale chyba łapiesz, że po angielsku nadal to jest "Planet Sera", a nie "Planet of the cheese" ;)

tak, ale widze jak niektorym zyla rosnie od takich prowokacji hehe, poza tym badz co badz to i tak zabawny zbiego okolicznosci heh

mazzeo- to i tak dziwne, bo pokazuje same plusy, nawet jak ktos dal minusa heh

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów :( a tu sie okazuje co innego

beztytuuihg.jpg

wniosek: albo 4 osobniki tak bardzo lubią zwyrola, że logują się tylko po to by dać mu plusika albo zwyrol w wyjątkowy sposób dba o swój e-fame :lol:

ale ze mnie detektyw!!11

beztytuuroz.jpg

A przypadkiem za lewe pkt reputacji, alien_alien nie dostał kiedyś bana?

Minusów nie pokazuje żeby nie było ewojen.

Edytowane przez MaroS

Opublikowano

beztytuuihg.jpg

ale ze mnie detektyw!!11

beztytuuroz.jpg

Dobry polew hahah, masz big + za te śledztwo.

Opublikowano

Buahaha zwyrol FTW !!!

Ale ze mnie matoł - od startu +/- myślałem, że się nie da sprawdzić tego kto stawia plusy :turned:

Ja te plusy i minusy w ogole zauwazylem dopiero z 2/3 miechy temu ... no i kto tu jest matolem (no chyba, ze wlasnie wtedy sie pojawily) ? ;P

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Większość użytkowników z ogromną ilością plusów ma inne konta ,żeby sobie plusować ;) Nic nowego. W sumie nijak to się ma do tego tematu. ;)

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano
  • Autor

Ja pier.dole, Mazzeo. You made my day. Akurat nie spodziewalbym sie tego po Zwyrolu. Samemu sie plusowac? Przeciez to jest przykre. To takie...

forever-alone.png

(Wiem, wiem, naduzywam tej grafiki, ale mi tutaj pasowala :P)

Opublikowano

Profil, zakladka Reputacja.Swego czasu przez chwile widac bylo i minusy, ale Fenio obcial te mozliwosc i szkoda.

drugi :)

Edytowane przez El Loco Chocko

Opublikowano

Trzeba sobie zadać teraz jedno pytanie ! Gdzie jest Zwyrol ? :) :)

Opublikowano

Powinien teraz popelnic e-suicide :teehee:

Opublikowano

Ty ale aż w to nie wierze :) to swoisty e - oksymoron. Taka ksywa kontrowersjyna Zwyrol, a sam się plusuje żeby być bardziej e-fajny. Zrozumiał bym jakby Zwyrol się zminusował n - 500, ale tak się splusować z takim nickiem ?

Opublikowano

Większość użytkowników z ogromną ilością plusów ma inne konta ,żeby sobie plusować ;) Nic nowego. W sumie nijak to się ma do tego tematu. ;)

A co, sam se nie zrobi ?

517748bd-7d67-41a2-b07f-57d8989aebf1.jpg

Mnie zastanawiają te minusy od czapy.Zadaje jakieś pozbawione kontrowersji pytanie czy daję odpowiedź i chlast !, dostaję minusem po ryju.Widać narobiłem już sobie e-wrogów.

dobry offtop.

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

zostawcie temat plusików ;]

"odpowiednie służby już się tym zajmują" ;]

kuźwa... smutne to jest xD

Opublikowano

Sorry, że jeszcze zaofftopuje el ja kompletnie nie pojmuję tego plusowania się samemu. To, że ja mam np. 10pkt. reputacji czyni mnie gorszym od kogoś z 500? Zupełnie jakby forum było całym życiem i nic poza tym. LOL

Opublikowano

Normalnnie Psyko dziś pobił Malanowskiego, detektywów i W-11 razem wziętych ;)

Opublikowano

Ale to nie ja to znalazlem :potter:

Opublikowano

Normalnnie Psyko dziś pobił Malanowskiego, detektywów i W-11 razem wziętych ;)

E! To ja byłem :D

Ale czuje się teraz moralnie odpowiedzialny ze ewentualne e-sepuku zwyrola, normalnie jak Tusk za Smoleńsk :/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.