Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 239,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Mnie ze sprzedaży interesuje jedynie to aby gra, która mi się bardzo spodobała, sprzedała się "w miarę", czyli na takim poziomie aby się zwróciła i była przez to na to szansa na kontynuację. A czy to będzie np 4 mln czy 9 w przypadku tytułu AAA to naprawdę mi to lata.

Opublikowano

Definiuje przyszlosc danego tytulu. W koncu Sony powie dosc z KZ, jak to ku.rwa schodzi zlaosnie przy konkurencji i nie bedziecie sie mogli radowac gifami, trailerami i obsluga rozdzki. True story.

Opublikowano

Nikt oprocz bigdaddy'ego nie podnieca sie wynikami sprzedazy ...

Opublikowano

S.P. bigdaddiego :(

Opublikowano

Wstydu przed czym?

Opublikowano

Pysko tłumaczył stronę lub dwie wcześniej. Powód przegięty :) Ja jednak czuję , że też się ostro plusował i chciał uniknąć kompromitacji. Admini skasowali mu konto i nie zdążyli obczaić +300 u BD :)

BD wróci pewno po tygodniu,

Opublikowano

Wlasnie ze to jest bzdura i bd na te okazje ma printskrin pmki do admina. Tak napisal.

Opublikowano

Patologia xD

Ale czego innego się po bigu spodziewać? :unsure:

It's a trap! :ninja:

Edytowane przez Emet

Opublikowano

wogóle nie rozumiem jak można studiować i się ograniczać :D Ja mój 5 letni okres studiów wspominam jako właśnie najlepsze czasy do grania, a podczas pisania magisterki to Killzone2 tłukłem czasem po 6-7h dziennie i jeszcze bardziej niż teraz udzielałem się na forum. Choć może kończyłem jakieś studia dla patentowanych idiotów i się nie znam :P

Opublikowano

kiedys student brzmialo dumnie...

teraz nawet Ficus moze zostac magistrem...

;)

Edytowane przez easye

Opublikowano

On jeszcze pracuje. No po prostu wciaga go pisanie, a nie am na to czasu teraz, to wyjluczyl czynnik pokusy.

Opublikowano

kiedys student brzmialo dumnie...

teraz nawet Ficus moze zostac magistrem...

;)

mgr inż ;)

a na poważnie są kierunki gdzie nawet na dziennych i bez pracy przez całość studii jest się nolifem - prawo,farmacja,architektura,budownictwo itp..

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

medycyna, zdrowie publiczne.

Ale to roznie bywa - ja magisterke konczylem na Cybernetyce - niby hardcore, a 3/4 czasu na uczelni mnie nie bylo :potter: Wydaje mi sie, ze w dzisiejszych czasach wystarczy miec tylko cierpliwosc i byc zawzietym, a jak jeszcze do tego masz choc troche wrodzonej inteligencji to nie ma bata bys nie skonczyl... :thumbsup:

Wracajac do tematu: Koniec bety niedlugo, a ledwo w nia pogralem... Ciekaw jestem, jaki start bedzie mialo Killzone 3 przy premierze, bo beta to jakas masakra !

Edytowane przez easye

Opublikowano

Trochę odgrzewam temat BD, ale uważam że ten temat można zamknąć, wpierw odejśćie GRG a teraz BD, świat się kończy.

Opublikowano

widać,że grudzień 2012 za pasem [*]

ps. beta K3 - jej działanie,balans i stabilność serwerów to żal.pl - GG ma jednak ponad 2tyg na porządną łatkę na day zero

Opublikowano
  • Autor

A moze bd wypelnia jakis zaklad zawarty poza forum z grigorim? Wje.bal i musial zniknac z forum.

Grigori, jezeli to czytasz - przyznaj sie. Czy to Tobie zawdziedzamy znikniecie dadiego?

Opublikowano

a właśnie bo mi to też umknęło ... co się z Grigorim stało?

Opublikowano

a wszystko zaczęło się od Jacobssa:) ten to o killzone2 przed premierą wiedział więcej niż sami twórcy, a helgaści śnią mu się chyba do dziś :P

Opublikowano

Już nie ma tej beki z postów BD...

W betę KZ3 nie pograłem nawet jeszcze. Nie mogłem się połączyć. Nie mam czasu by 100x próbować, wolę zagrać w Dead Space 2.

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

Po prostu przestał się udzielać.

udziela sie!

ostatnio w dziale ps3 napisal posta!

Opublikowano

Grigori ma się bardzo dobrze, jednak przestał tu pisać z obawy o swoje zdrowie psychiczne i czas, który marnował na walenie głową w mur.

Opublikowano

A raczej na zaklinaniu rzeczywistości ^_^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.