Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

To znaczy tymi, którzy twierdzą, że Nintendo rządzi tą generacją, Sony próbuje kopiowac (z marnym skutkiem) zastosowane przez Ninny rozwiązania, a Microsoft próbuje znaleźc własną tożsamośc (i, z jednej strony, się trochę gubi, a z drugiej dobrze mu to idzie?). Czy z jakimi? :)

Opublikowano

No tak. Jeżeli fakty nie potwierdzają naszych twierdzeń - tym gorzej dla faktów ^_^

Opublikowano

Przecież ma samo PS3 co jest dowodem na skrajne oświecenie ^_^

Opublikowano

Nintendo dla mnie nie istnieje - bo nie ma gier, w ktore chcialbym zagrac. Cala jego popularnosc bazuje na reklamie i oferowaniu idiotycznej rozrywki, ludzie nie traktuja tego jako konsoli, tylko jako aerobik pod telewizorem.

Opublikowano

GC mial fajne Residenty i kilka dobrych gier, ale bylem jego posiadacem tylko przez miesiac.

Opublikowano

Nintendo skończyło się na N64

a metallica na kill'em all <_<

Opublikowano

OK, skończyło się na n64? a gc z jet set radio, residentami, marianem, zelda, i mnostwem innych gier? wii to kontynuacja tego co mial gc

Opublikowano

Nintendo skończyło się na N64

feqkpy.jpg

Opublikowano

gc z jet set radio

wat? ;o

Tłumaczę: GameCube z Jet Set Radio.

Jedyną grą, w którą chciałbym zagrać na obecnym sprzęcie od Nintendo jest Mad World.

Opublikowano

Na GCN nie ma Jet Set Radio. Jest na DC i Xboxie. A MadWorld jest słaby. Kiepski. Nudny. Jest o wiele więcej gier wartych zagrania na Wii

Opublikowano

A JSR to czasem nie DC/Xbox? Nigdy nie słyszałem o konwersji na GCN.

Ed: no właśnie

Dla mnie Gamecube, to taka konsola-ciekawostka. Sprawdziłbym dla takich tytułów jak RE 0 czy Wind Waker, ale szczerze, to nigdy nie brałem tego sprzętu na poważnie. Co innego Wii czy DS. W każdym razie pisanie, że Nintendo skończyło się na N64, to gruba przesada (polana sosem fanbojsko-trollowskim).

Edytowane przez Josh the Boy

Opublikowano

OK, skończyło się na n64? a gc z jet set radio, residentami, marianem, zelda, i mnostwem innych gier? wii to kontynuacja tego co mial gc

Przecież Jet Set Radio wyszło na Dreamcasta a później Jet Set Future na Xboxa.

Edit : qrva szybki jestem :confused: :ninja:

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

GCN miało mniej-więcej tyle samo świetnych tytułów co Wii. Tyle, że wtedy również pod względem oprawy kopały konkurencję. Na Wii tylko designem ^_^

Opublikowano

sry ma bad z tym game cube i jet set radio, chyba pomyliłem to z innym tytułem.

Opublikowano

Albo GC z Dreamcastem. :thumbsup: Tak czy siak JSR bylo swietne !

Opublikowano

Nie jaram sie.

Opublikowano

Znaczy wiesz, jak oglądam tych ludzi, którzy ewidentnie nie są animowanymi kukłami a na prawdę żywymi aktorami to ja zaczynam się śmiać myśląc "niee, kurrwa niemożliwe" :lol:

Nie jaram sie.

Nic nowego.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.