Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

widzieliście ludziki gejmplej z LA Noire? Dżizas, za każdym razem jak to oglądam strasznie śmiesznie się czuje :lol:

W sensie?

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Dobra już wiem. Ja natomiast czuję się dziwnie jak widzę te twarze. Za realistyczne są. Będę miał koszmary. :/

Opublikowano

Wiem, nienormalne jest nie interesowanie sie latami 40 i gangsterami z tommygunami w kapeluszach. Przykro mi :o

Opublikowano

Wiem, nienormalne jest nie interesowanie sie latami 40 i gangsterami z tommygunami w kapeluszach. Przykro mi :o

*zwyrol mode on*

idź sobie postrzelaj w gejlo żelkami

*zwyrol mode off*

Opublikowano

Właśnie policzyłem, że z XBLA ściąga mi o 35-40% szybciej niż z PSN. Ogromna różnica jak na ten sam kabel. Ciekaw jestem też z czego to wynika, że przepustowość łącza mam nawet do 600 Kb/s, a konsole wykorzystują 130-200 Kb/s.

Opublikowano
  • Autor

Właśnie policzyłem, że z XBLA ściąga mi o 35-40% szybciej niż z PSN. Ogromna różnica jak na ten sam kabel. Ciekaw jestem też z czego to wynika, że przepustowość łącza mam nawet do 600 Kb/s, a konsole wykorzystują 130-200 Kb/s.

Ciekawe, ja mam transfer 650-730 kb/s i 1 giga sciagam ok 12-14 minut. Dzisiaj demo Killzone 3 1,5 GB sciagalem pol godziny, wiec napewno PS3 u mnie nie wykorzysuje transferu 130-200 kb/s ;)

Opublikowano

Przeczytałeś co napisałem ? Żadna konsola u mnie nie wykorzystuje całego transferu. X360 180-200 Kb/s, a PS3 130 Kb/s. A przepustowość mam 600 Kb/s.

PS. Właśnie ściągam demo KZ3 - pierwsze 20% w . . . 55 minut, czyli ok. 90 Kb/s :confused:

Na wesoło:

http://polygamia.pl/Polygamia/1,94534,9078681,Pizza___przyjaciolka_kazdego_gracza.html?bo=1

100% prawdy :) Jak jadę do kumpli na splita to pierwsze o czym myślę to jak szybko zamówimy pizzę :D

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano
  • Autor

Przeczytałeś co napisałem ? Żadna konsola u mnie nie wykorzystuje całego transferu. X360 180-200 Kb/s, a PS3 130 Kb/s. A przepustowość mam 600 Kb/s.

PS. Właśnie ściągam demo KZ3 - pierwsze 20% w . . . 55 minut, czyli ok. 90 Kb/s :confused:

Masz router? Nie masz zadnych ograniczen tam powlaczanych?

Opublikowano

Mam router, a o ograniczeniach nic nie wiem. Moja wiedza techniczna ogranicza się do umiejętności zresetowania jak coś się zwiesi (czyt. odłączenie kabla zasilającego :P).

Opublikowano

wylacz firewale i wlacz w routerze upnp, ustaw tez jak nie wystarczy ps3 jako dmz

Opublikowano
  • Autor

Don, zawsze tak masz? Mnie w tym momencie też strasznie muli sciaganie na PS3. Demo Killzona poszlo blyskawicznie, ale od godziny sciagam demo nail'd i mam 30%. WTF. :confused:

Opublikowano

Nie wiem czy zawsze bo pierwszy raz ściągam z PSN :D Ale wiem jedno, coś pogrzebałem w ustawieniach routera, wylogowało mi PS3 i muszę od nowa ściągać :teehee:

Psyko: Zrozumiałem pierwsze dwa słowa reszta to dla mnie ni chu chu :P Oblukam to co piszesz później jak już ściągnę demo KZ3. Na razie to jestem 700 Mb w plecy, a mam na miecha tylko 31 Gb na dwa kompy :P Ostatnio tydzień siedziałem bez netu :D

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Co masz za neta, ze sa limity?

Opublikowano
  • Autor

I dlaczego jak Ci wylogowalo z PSN to musisz sciagac od nowa? Przerwales polaczenie nagle?

Opublikowano

Co masz za neta, ze sa limity?

Mam internet z Orange :) U mnie na osiedlu jest tylko kabel Multimedii, ale od nich nie biorę netu bo miałem przez 3 lata i nagminnie połączenia nie było - czasem po 2-3 dni.

I dlaczego jak Ci wylogowalo z PSN to musisz sciagac od nowa? Przerwales polaczenie nagle?

Router mi się zresetował, wylogowało mnie z PSN, a jak się zalogowałem to nie było żadnej opcji kontynuowania ściągania tylko leci od zera.

Opublikowano

Don cos nie tak u Ciebie.

Ja mam lacze o przepustowosci 25Mb/s czyli maksymalna predkosc pobierania to 3MB/s. Na PS3 nie sciaga szybciej niz 2MB/s (odpowiednik lacza 16Mb/s), mowa o rzeczach z PSN bo updaty ida sporo wolniej. Na X360 wszystko leci z maksymalna predkoscia, pewnie szlo by i szybciej gdyby lacze lepsze bylo.

Opublikowano

Jeszcze przejada sie na tym ;]

Mam lepszego niusa:

Film Composer Clint Mansell to Score Mass Effect 3

No i teraz sam nie wiem co myslec. Mansella uwielbiam, ale to co do tej pory stworzyl Jack Wall jest wrecz genialne. Ciekawe co z tego bedzie. No chyba, ze obaj beda komponowac, jezeli tak bedzie, to nic tylko skakac z radosci :thumbsup:

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Nintendo dla mnie nie istnieje - bo nie ma gier, w ktore chcialbym zagrac. Cala jego popularnosc bazuje na reklamie i oferowaniu idiotycznej rozrywki, ludzie nie traktuja tego jako konsoli, tylko jako aerobik pod telewizorem.

Gdybym mial kupic jakiegos CG, to bym wlasnie wybral Wii. Nie dla Marianow czy innych Linkow, ale dla tych kilku rail shooterow, ktore sa na Wii. Nie sadzilem, ze akurat konsola Nintendo uratuje ten typ gier. ;)

Opublikowano

Mam lepszego niusa:

Film Composer Clint Mansell to Score Mass Effect 3

No i teraz sam nie wiem co myslec. Mansella uwielbiam, ale to co do tej pory stworzyl Jack Wall jest wrecz genialne. Ciekawe co z tego bedzie. No chyba, ze obaj beda komponowac, jezeli tak bedzie, to nic tylko skakac z radosci :thumbsup:

<umiera ze szczęścia>

Opublikowano

Nie będzie GH? To w co ja będę grał? <_< Zaczynam mieć coraz większe nadzieje związane z CFW...

Edytowane przez Accoun

Opublikowano

Ciekaw jestem kiedy wyczerpie się paliwo CoD, bo po rekordowej sprzedaży Black Ops nic nie zapowiada załamania się marki.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.