Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Ze sklepu usunęli, z serwera nie. Można załatwiać to na PM-ach... :whistling:

Opublikowano

No to będziemy mieli gta co roku xDDDDDDDD

..(pipi) T2 [*] xD

Opublikowano

TAKE TWO:

ZASTAW SIĘ A POSTAW SIĘ!

Jesteśmy z WAMI!

Opublikowano

Ogolnie nie podobaja mi sie ich gry, ale nie zycze absolutnie nikomu, zeby dostal sie pod skrzydla Acti.

Opublikowano

Wątpię by Activision było w stanie wykupić TT.

Opublikowano

Acti, TT są na fali wznoszącej. Przejęć dokonuje się raczej wtedy gdy firma ma albo problemy finansowe albo znajduje się w długotrwałej stagnacji, a nie wtedy kiedy wartość jej akcji rośnie.

Prędzej bym widział przejęcie przez jakiegoś giganta EA.

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Jebane kurwa pastuchy z Kotickiem na czele, wlazłem sobie na wikipedie z ciekawości by zobaczyć portfolio tych wieśniaków i proszę bardzo:

Crash Bandicoot series - chłam

Guitar Hero series - zabili

Call of Duty series - żałosny tasiemiec

Tony Hawk franchise -zabili

Spider-Man series - chłam

Spyro the Dragon series - chłam

dwie znakomite niegdyś serie sami zniszczyli, CoD jest na podobnej drodze - bo co za dużo to i świnia nie zeżre.

Wniosek jest taki - za co się Acti nie zabierze to spierdoli, WARA OD TAKE TWO!!

Opublikowano

Crash i Spyro - chlam? Nie powiedzialbym.

Co nie zmienia faktu, ze jesli (nie daj Boze) to wejdzie w zycie, to bedzie tragedia...

Opublikowano

Crash Bandicoot series - chłam

Spyro the Dragon series - chłam

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Co, że niby te nowy gry Crasha i Spyro takie dobre są? Średniaki co najwyżej.

Opublikowano

Chodzi o stare, sa super.

Opublikowano

Crash i Spyro - chlam? Nie powiedzialbym.

Co nie zmienia faktu, ze jesli (nie daj Boze) to wejdzie w zycie, to bedzie tragedia...

Jezu, poważnie, nie wiedziałem że ktoś może pomyśleć, że chodzi mi o Crashe i Spyro jeszcze pod banderą Sony robione. Sam w nie grałem :|

Opublikowano

he akcja jak w Egipcie nawet w CW gracze się łączą. Crash i Spyro pod skrzydłami Acti to jedne z największy killy serii w historii.

Ciekawe czy Słupek to czytał ? :ninja:

Opublikowano

Nie no ale poważnie, zarówno Crash jak i Spyro to chyba jedyne gry w które grałem na szaraku, przeważnie na jakiejś posiadówie u kumpla z ośki, jezu jak potem spoglądałem na swoją pegazynę, gdzie szczytem platformówek było (pipi)e mario, dizzy i big nose to ryczeć się chciało aż.

Opublikowano

Generalnie to nie wiem na ile można wierzyć takim przechwałkom skoro my odbiorcy i tak tego nie sprawdzimy w żaden sposób. Koszt produkcji to wypadkowa pracy twórców, marketingowców i całego działu promocji. Nie wiadomo przecież ile mogłoby kosztować wyprodukowanie samego kodu. Dla przykladu takie GTA IV mogłoby kosztować 100 mln $ skoro przy grze zatrudniono blisko 1000 osób, z czego tylko 300 pochodziło od szeregów R*, reszta to wynajmowani aktorzy, koderzy, graficy czy nawet jacyś menadżerzy. Do tego liczmy koszty kampanii reklamowej, opłaty licencyjne, itd.

Opublikowano

Nieudana aluzja w stronę ex'ow dla PS3? Akurat one w praktycznie każdym przypadku są produkcjami najwyższej jakości.

PS3 vs. X360 - FIGHT!

Edytowane przez NEMESIS US

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.