Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Ja tam wolę maszynkę Microsoftu :rolleyes:

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Zgadzam się z Myszą. XboX 360 i Kinect to prawdziwe mistrzostwo! Jeżeli Microsoft będzie wydawał tyle dobrych gier na ten kontroler ruchu, to się nie martwię niczym. W 2011 wychodzi mnóstwo exclusiv'ów, np. Gears of War 3, więc rok będzie syty.

:potter: :potter:

Opublikowano

Wychodzi remake Halo CE. Rozejsc sie ze smutnymi minami.

Opublikowano

Wychodzi remake Halo CE. Rozejsc sie ze smutnymi minami.

jesus_haha_no.jpg

Opublikowano

Dobra spadaj pod blok w za duzych spodniach z ziomkami, czy jak to sie mowi siedziec.

:o

Opublikowano
OK.JPG
Opublikowano

Bez BD ten temat umarł, po co trollować skoro i tak nikt nie będzie bronić swojej konsoli jak swojej matki xDDDDDD

Zamykam i ch** xD

Edytowane przez MaroS

Opublikowano

bo wiadomo, ze x360 jest najlepszy mimo iz tak nie jest.

ale remake halo ce? hmmm to halo mi sie nawet podobalo wiec spoko niech robią. mam nadzieje, ze zrobią to lepiej niz sony z swoimi odgrzewanymi grami z ps2 :F

Opublikowano

nigdzie nie widzialem newsa o remaku CE - gdzie jest jakiekolwiek info poza plotkami ?

Opublikowano

woooow ! NICE !

Ja tam wolę maszynkę Microsoftu :rolleyes:

ja tez... :thumbsup:

Edytowane przez easye

Opublikowano

a ja tez tak kiedys myslalem, ale w dzisiejszych czasach dla mnie wazniejsza jest rozrywka multiplayerowa, orpogramowanie, spolecznosc, latwosc kontaktu itp. Zreszta, jak juz ktos pisal wczesniej - dla prawdziwego fana obecne kombo to minimum 2 konsole! :potter:

Opublikowano

To ja :blush:

PS360

Kupie w koncu te PS3, obiecuje!

Opublikowano

Nie ma kozaka na PS360 gracza :P

No może PS360WiiPSPDS gracz :thumbsup:

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Super Mario Galaxy - 97.46%

Super Mario Galaxy 2 - 97.12%

Z 10 najlepiej ocenianych gier wszechczasów w 5 z nich można zagrac na Wii (Ocarina, SMG, SMG2, Metroid Prime, RE4). Dziękuję, koniec wojny. I nawet sprzedaży nie muszę tutaj przywoływac ^_^

Opublikowano

Super Mario Galaxy - 97.46%

Super Mario Galaxy 2 - 97.12%

Z 10 najlepiej ocenianych gier wszechczasów w 5 z nich można zagrac na Wii (Ocarina, SMG, SMG2, Metroid Prime, RE4). Dziękuję, koniec wojny. I nawet sprzedaży nie muszę tutaj przywoływac ^_^

Teraz system oceniania jest do kitu. Takie Gt5 - najlepsze wyścigi na tą generację konsol ma średnią 84%.

Opublikowano

ignorance-is-bliss.jpg

Andrew, pod warunkiem, że zaakceptuje się te wszystkie głupoty za które gra ma obniżone oceny. Ale osobiście się zgadzam, GT5 jest najlepsze

Edytowane przez Albert Wesker

Opublikowano

I na nich niemalze konczy sie biblioteka.

Zdecydowanie nie.

Opublikowano

Nie rozmawiamy tu o infantylnych gierkach nintendo :o

Opublikowano

To wymieniaj sterydo.

Np. + New Super Mario Bross Wii; Kirby's Epic Yarn, Madworld; Metroid: Other M; Donkey Kond Country: Returns; House of the Dead: Overkill, Red Steel 2; Another Code R: A Journey into Lost Memories

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.