Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Jak ma robić dziadostwo pokroju Fable, to niech lepiej zostanie na żydboksie.

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Fable jest bardzo dobra gra i pewnie nie jedni by sie spuszczali jak przy ME gdyby w koncu sie pojawil na PS i mieliby okazje zaliczyc, ale wiem - wszytsko co graficznie jest poprawne, jest choojowe...

Opublikowano

Widać posiadanie PS3 odbiera ludziom rozum. Piotrek jest "własnością" M$.

Opublikowano

Fable 1 jest świetne, ale już dwójka jest słaba. Trójki już nie tknąłem, ale jak będzie za 50 zł to wezmę.

Opublikowano

To wymieniaj sterydo.

Np. + New Super Mario Bross Wii; Kirby's Epic Yarn, Madworld; Metroid: Other M; Donkey Kond Country: Returns; House of the Dead: Overkill, Red Steel 2; Another Code R: A Journey into Lost Memories

Jeśli potrzebujesz mocniejszych argumentów, to tutaj jakiś czas temu robiłem pełne ( znaczy się, tych w miarę zjadliwych) zestawienie exów na Wii :P

Edytowane przez C-Boy

Opublikowano

Ja tam na grę w stylu Fable na PS3 bym się nie obraził. Bardzo lubię gry w których podjęte przez nas decyzje mają wpływ na dalszą rozgrywkę. :thumbsup: Teraz trochę żałuję,że nie ograłem żadnej części Fable na Xboxie 360 :P

Opublikowano

http://www.youtubxxx

a jednak da się zrobić dopasioną graficznie grę na klocka.

Takie pytanko czy to nie żadna pomyłka w gamercardzie w co ty grasz ? :lol:

Edytowane przez Codename

Opublikowano

A to granie w Call of Duty jest passe?

Opublikowano

Passe jest nie zachwycanie sie grami na PS3.

Opublikowano

Aha. No ja się zachwycam serią Uncharted. To tyle jeżeli chodzi o Playstation 3. Są fajne tytuły, ale mógłbym się bez nich obyc

Opublikowano

Disvertigo: Każdy Twój kolejny post to większy beton od poprzedniego. Nie wiesz nawet o co chodzi w wypowiedzi, którą chcesz skomentować.

MaZZeo: Ta grafa jest tak dobra i wyrazista, że zaczynam bać się o framerate w singlu podczas konkretnej zadymy. Na pewno będę czekał analizę DF.

Opublikowano
  • Autor

Disvertigo: Każdy Twój kolejny post to większy beton od poprzedniego. Nie wiesz nawet o co chodzi w wypowiedzi, którą chcesz skomentować.

MaZZeo: Ta grafa jest tak dobra i wyrazista, że zaczynam bać się o framerate w singlu podczas konkretnej zadymy. Na pewno będę czekał analizę DF.

Ja czekam na porównanie Lens of Truth wszystkich trzech wersji w 1080p. Wtedy taki filmik wrzucam na konsole i odpalam na TV. Tylko takie porównanie, z odległości z której gram na codzien mnie interesuje. Wtedy istotne będą dla mnie różnice, które zauważe gołym okiem z takiej odległosci ;)

Opublikowano

No to jest akurat dobry argument - fakt (zysk rudzielca). Ale Ty dajesz zarobić M$ co w sumie na jedno wychodzi (nie ciągnę tego bo to nie CW).

No tak, bo przecież kupując inne gry wspierasz moralnie ich twórców. Działających non-profit

:lol:

Szef Activision jest genialnym biznesmenem, czy się to komuś podoba, czy nie

Kontynuujmy tutaj... WTF, co wy za bzdury gadacie o_O

Słupek, niezła beka że porównujesz Activision do MS, kompletnie nie wiem na jakiej podstawie.

Albert tobie to w ogóle za to nie wiem o co chodzi.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Płacz fanbojów

http://www.ps3site.pl/exclusivy-utracone/64028/

:lol:

Edytowane przez Albert Wesker

Opublikowano
Virtua Fighter to marka, która wyrosła na podwalinach PlayStation

WTF ???

Opublikowano

Ogólnie to ten kto pisał ten artykuł musi sie (pipi)nąć w głowę z rozpędu. FF13 odstaje graficznie? 20h na ps3 + ponad 20h na x360 i nie ma większej różnicy. Zmarnowałem cenne sekundy na takie pierdoły ;/

Opublikowano

Tego to niewiem, ale ogólnie suchar artykuł. Typowy fanboy to musiał napisać który ma kompleks. Zobacz treść przesłanie i już wiesz że to jakaś żenada....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.