Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Modle sie by to bylo Shenmue, ale zapewne bedzie to Syndicate.

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

no trudno, nie bede nikomu tlumaczyl analogii z madrytem, skoro okazala sie tak niezrozumiala, nastepnym razem porownam to do klockow lego albo czegos prostszego.

gt5 to super max git. ma zero bledow, tak jak przystalo na rzetelne, 5 letnie rzemioslo. fuck off :(

Opublikowano
  • Autor

Używaj sobie analogii ile, gdzie i kiedy chcesz, byleby byla poprawnie sformulowana. Ka Pe Wu?

Opublikowano

ehhh, mialem cicha nadzieje na HALO - pozostale srednio mnie interesuja...

Opublikowano

Mnie martwi to, że Remake ma podobno używać innego silnika niż ten z Reach, a to stawia pod znakiem zapytania wydajność bo ze świecą szukać engine'u, który pociągnie charakterystykę rozgrywki Halo nie dławiąc się przy tym. No i co będzie z AI ?

Opublikowano

Zawsze mogą kupić sprawdzony silnik od acti (IW engine 4.0 xDDD) który bazuje na starym dobrym idTECH 3.0 xD Podobno FPS z nim najlepiej się sprzedają,.

Edytowane przez MaroS

Opublikowano
  • Autor

Postanowiłem jeszcze raz spróbować. Podejsc do Halo 3 mialem dwa. Za pierwszym razem przeszedlem jeden chapter i odlozylem. Po jakims czasie chcialem znowu sprobowac i po 2och rozdzialach znowu porzucialem. Teraz chcę ograć Halo Combat Evolved i Halo 2 na PC, bo wymagan to nie maja zadnych :). Jak te gry maja sie na przestrzeni serii? Prawda to, że Halo CE jest najlepsze? Jak z dwojka? Okiem prawdziwego fana prosze, i mysle ze wiecie, do kogo sie zwracam ;)

Na razie ogralem demo CE i powiem wam, ze gameplayowo na +. Sa archaizmy (przy premierze Combat Evolved to jeszcze nie byly) ale to w zasadzie stalo sie punktem charakterystycznym serii. Ma to swoj urok i jak kiedys mnie to odrzucilo, tutaj starajac sie podejsc neutralnie, nie zostalem oczarowany, ale czuje plynacy z tego fun. Bardzo pozytywnie zaskoczylo mnie AI przeciwnikow. Gra ma tyle lat a naprawde jak na tamte czasy to rewelacja pod tym wzgledem. Jako ze zawsze podobal mi sie wyglad Spartan to... niestety tyle. Dalej nie moge wczuc sie w powage wojny, bo mam wrazenie ze to wszystko sie dzieje na jaja. Te karly nie razilyby tak bardzo juz tym wygladem, gdyby nie zachowywaly sie tak infantylnie. Skacza, piszcza i tym piskliwym glosikiem "They gonna kill us all" strasznie irytuja.

Zobaczymy jak to sie rozwinie, ale sprobuje jeszcze raz.

Opublikowano

Jak dla mnie to osoba, która nie zagrała w tą grę w jakimś krótkim czasie po premierze, na konsoli, nie grała w nią po LANie czy przez XboxConnect już raczej nie uchwyci magii tego tytułu i zawsze będą to dla niej laserki blasterki.

Ja nie mogłem się zmusić żeby zagrać w Halo na PC i skończyć choćby jedną planszę, a na konsoli przeszedłem tą grę około 20-30 razy (single i coop)

Opublikowano

O ludzie jaka masakra O_o Przyjezdza do mnie kumpel z nowiutkim Left 4 Dead 2 kupionym w Empiku, odfoliowuje gre a w srodku pierwsza czesc WTF !!?? Ciekawe jak teraz udowodnic, ze nie sciemnia i zeby mu to wymienili ...

EDIT: Jestem pod wrazeniem, w Empiku nie robili zadnych problemow i wymienili gre :)

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Miałem kiedyś podobną sytuację w MM kiedy kupiłem Knights & Merchants na PC. Opakowanie było od wersji z dodatkową kampanią, a w środku była pierwsza wersja gry :P Kasę oddali bez gadania.

Opublikowano

Ins tak samo było z crackdownem 2, 100 tys. egzemplarzy podobno tak sobie poszlo ze była 1 część zamiast 2.

Opublikowano

Po tej akcji bede sprawdzac gre na miejscu, jezeli bede ja kupowac osobiscie, a nie wysylkowo ;P

Widzieli jak swietny bedzie Portal 2 na PS3 ? Wersja na 360tke to jakis ochlap w porownaniu do tego co oferuje konkurencja. Gratulacje dla Microsoftu za "zamknieta infrastrukture" ...

Opublikowano

Diablo 3 na konsole to już chyba pewniak.

http://www.vg247.com/2011/02/17/no-more-riddles-blizard-hiring-for-console-diablo-iii/

PS. Wykopałem na neogaffie, że ten niezapowiedziany event M$ będzie 24 lutego - ma się tam pojawić Forza 4 i jakieś inne gry. Ciekawe czy pojawią się jakieś materiały informacyjne z tej imprezy.

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano
  • Autor

Po tej akcji bede sprawdzac gre na miejscu, jezeli bede ja kupowac osobiscie, a nie wysylkowo ;P

Widzieli jak swietny bedzie Portal 2 na PS3 ? Wersja na 360tke to jakis ochlap w porownaniu do tego co oferuje konkurencja. Gratulacje dla Microsoftu za "zamknieta infrastrukture" ...

Do tego ten port to solidny argument za zakupem PS Move. Cena cały czas mnie odrzuca, ale w tej grze może okazać się kapitalnym patentem ;)

Opublikowano

a ja nie wiem o co chodzi :teehee: Ktos moze zarzucic jakims linkiem ?

Opublikowano

Dlaczego tak się podniecaliście tym demkiem KZ3? Nic tam specjalnego nie ma. Tylko Rico wygląda jak małpa.

Opublikowano

Nie będzie obsługi Move.

MajorZero64: Bardziej zróżnicowana rozgrywka. W ciągu 20-30 minut jest etap na szynach, epizod z jet packiem i klasyczna strzelanka. Wiadomo, że to ciągle Killzone, ale ma szanse nie być taki monotonny jak poprzednia część.

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Szkoda, bo to fajna sprawa dla tej gry. Tak czy inaczej Portal 2 na PS3 i tak jest kopie dupsko, obsluga steama, miedzyplatformowe granie, voice czat miedzy PC, Mac, PS3, kupujac gre na PS3 za free mozesz sciagnac wersje na PC i MAC. Swietna sprawa.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Dlaczego tak się podniecaliście tym demkiem KZ3? Nic tam specjalnego nie ma. Tylko Rico wygląda jak małpa.

No fajna gra z wieloma beznadziejnymi elementami designu świata przedstawionego. Nieźle się uśmiałem, kiedy widziałem wrażliwych jak Velvet Higów, z których krew lała się niczym z młodych prosiaczków, gdy ci dostawali zwyczajne manto od dwójki naszych protagonistów - najlepsze, że krwawili przez kaski i maski, hehe.

Dalej, w ogóle nie czuć motywacji do walki z wrogiem bo szczerze to Helgaści są spoko a wojska ISA to ogromne (pipi). Moja wrodzona empatia wprost przeszkadzała mi w chętnym pociąganiu za spust.

Dobra, tyle narzekania bo jako FPS K3 jest naprawdę świetny. Jednak pewna doza dynamiki jest konieczna w cieszeniu się grą akcji; K2 choć wyjątkowy, to niewątpliwie cierpiał z powodu jej braku. Teraz gra przynosi o wiele więcej satysfakcji a zmniejszony poziom trudności pozwala na większą swobodę działania na polu walki. Melle jest okey, ale szkoda że to nie systemem walki a tylko egzekucje.

Edytowane przez Mr. Blue

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.