Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Teraz nowe koszulki będą:

Będe bronił Playstation młotkiem XD

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Jak dzieciaka wychowuje TV, PC i konsole, a rozmowa z rodzicami przebiega wedle schematu "Jak było w szkole ? - OK" i na tym koniec to nie ma co się później dziwić, że po ulicach chodzą odmóżdżone zjeby.

Opublikowano

pewnie chodzilo o xboxa, ale idioci z onetu tego nie rozrozniaja i znaja tylko plejstejszyn, poza tym to usa- kraj x-cunt'ow

Opublikowano

Widze, ze ktos desperacko stara sie przeforsowac nowe nazewnictwo ;] Ach te ps-c.ipy :turned:

PS. To jest jakis odwet za "sonyfag" ? ;P

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Po prosty wyładował swoją frustrację spowodowaną mizerną jakością tytułów multiplatformowych w porównaniu do konkurencyjnej konsoli

Opublikowano

Najtmer przeczytaj swojego posta jeszcze raz. Przyznaj że trochę bardzo żałosne to było. Myślicie że opłaca się kupić Nds Lite?

Opublikowano

Nie warto. Te 40 gier must-have nie są warte 250 zł :lol:

Opublikowano

PS. To jest jakis odwet za "sonyfag" ? ;P

za "sonyslejw", nadal mnie to boli heh :turned:

Opublikowano

TAK! TAK! W końcu jesT! Na moją ukochaną (i jedyną) konsolę wychodzi JEDYNA gra, której zazdrościłem Xbotom.

Świeżutki trailer: GT

...chwila moment :unsure:

Edytowane przez Mr. Blue

Opublikowano

hahaha - wez Mazeo - bo jeszcze ktos to kupi ! Ta gra nie jest warta 20 zl...

Opublikowano

Wiem co mówię. Grałem w snajpera co może każdy zobaczyć w gamercardzie.

Graficznie na bank jest lepszy od codleta. Czy rozgrywka jest lepsza to już kwestia gustu. Ja dawno nie grałem w grę typowo snajperską więc całkiem dobrze się bawiłem. Technicznie (mam na myśli AI, fizykę itd) to dno - czyli poziom CoDa.

Opublikowano

Nie warto. Te 40 gier must-have nie są warte 250 zł :lol:

te 40 must have wliczone w te 250zl ? :P

Opublikowano

Wiecie co mnie rozwala ? Jak widzę w Ultimie 3DS za 1000 zł i DSXL za 750 zł :P I zastanawiam się czy 3DS jest taki tani czy DSXL jest taki drogi :D

Opublikowano

Aj waj jaka afera, Butcher w nowym PSXE ocenił wyżej Bulletstorma niż boskiego KZ3! Skandal, kpina i degrengolada, cały ps3site ogłasza bojkot, nie wiem jak PSXE się podniesie teraz :/

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

patriota z niego

Opublikowano

To pomyslcie jaka afera bedzie jezeli Crysis 2 bedzie miec wyzsza ocene :lol:

PS. Mam nadzieje, ze ocena Bulletstorma jest adekwatna do jakosci gry. Gdyby nie fakt, ze za 137zl bede miec Epic Edition i dostep do bety Gears of War 3 to bym kompletnie olal ten tytul. Demko calkowicie mnie zniechecilo do tego tytulu.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Nowy nr jest juz w kioskach, czy nie?

Opublikowano

Nawet temat z nowym numerem jest zamknięty... pewnie działy by się tam teraz iście dantejskie sceny :P

Ogólnie śmiesznie :D

Niektórym naprawdę dupa boli i rzucają się bez powodu, kompleksy sonyfagów wyłażą po raz kolejny.

Opublikowano

Zaś XBoty nie rzucają się i nie mają kompleksów, gdyż exclusiv'ów na ich konsolę brak.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.