Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Słaby tekst. Nawet jak na wojny ^_^

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Nawet temat z nowym numerem jest zamknięty... pewnie działy by się tam teraz iście dantejskie sceny :P

Ogólnie śmiesznie :D

Niektórym naprawdę dupa boli i rzucają się bez powodu, kompleksy sonyfagów wyłażą po raz kolejny.

Ty ale kto się rzuca? Cytat proszę.

Opublikowano

no wlasnie problem w tym, ze on sobie wymysla rzeczy zeby miec jakakolwiek riposte w tym temacie.

Opublikowano

Nawet temat z nowym numerem jest zamknięty... pewnie działy by się tam teraz iście dantejskie sceny :P

Ogólnie śmiesznie :D

Niektórym naprawdę dupa boli i rzucają się bez powodu, kompleksy sonyfagów wyłażą po raz kolejny.

Ty ale kto się rzuca? Cytat proszę.

no wlasnie problem w tym, ze on sobie wymysla rzeczy zeby miec jakakolwiek riposte w tym temacie.

ps3site.pl

Opublikowano

Tamci są na poziomie BD (tylko ich bożkiem jest ps3)

btw, gra ktoś na padzie od x'a na pc w games for windows live, podłacza się pada i gra jak na x'ie czy trzeba konfigurować?

Edytowane przez MaroS

Opublikowano

ps3site.pl mnie mało obchodzi...poziom komentarzy podobny co na onecie ;) zalew samych fanbojów :)

Opublikowano

btw, gra ktoś na padzie od x'a na pc w games for windows live, podłacza się pada i gra jak na x'ie czy trzeba konfigurować?

Zadnych konfiguracji, podlaczasz i grasz.

Opublikowano

mam nadzieje ze zagram jeszcze w jakies wyscigi od Bizarre Creations :) gralem tylko w Blura...a PGR z doskoku :(

Opublikowano

na tej generacji jedyne dobre arcade racery robiło Bizzarre i Evolution Studio. Choć może mnie zlinczujecie ale Critterion wg mnie bardziej w formie było na ps2.

Wipka tutaj nie nie rozpatruje bo to osobna kategoria wyścigów :P

Opublikowano

To taki sarkazm czy nie wiesz,że Bizarre Creations już nie istnieje?

Opublikowano

na tej generacji jedyne dobre arcade racery robiło Bizzarre i Evolution Studio. Choć może mnie zlinczujecie ale Critterion wg mnie bardziej w formie było na ps2.

Wipka tutaj nie nie rozpatruje bo to osobna kategoria wyścigów :P

zebys Ty wiedzial ile fanu dostarczalo mi robienie obrotow na plazy czy na kolei w Burnocie Paradise :) nfs nowy nawet w 10% nie ma tyle fanu...

co do reszty sie zgadzam... :)

Edytowane przez Szymek_PL_

Opublikowano

1ghnk1.jpg

;)

Przez ok 5 minut zastanawiałem sie czy łeb Helgana nie jest przypadkiem "domowej roboty". Serio podobnego "węża" ma mój stary odkurzacz kurzący sie w garażu.

Opublikowano

mi tez sie w ogole nie podoba jakos wykonania... Wolalem zainwestowac w noktowizor z COD'a za polowe ceny niz w Helghast Edition.

Opublikowano

co wy gadacie fajne wykonanie widać że "był używany na wojnie", nie wygląda jak jakaś zabawka i nie świeci sie jak psu jajca jak ten kask po lewo

Edytowane przez Merson

Opublikowano
  • Autor

mi tez sie w ogole nie podoba jakos wykonania... Wolalem zainwestowac w noktowizor z COD'a za polowe ceny niz w Helghast Edition.

Teraz, ale nie w momencie premiery. Nie pamietasz ile sobie wtedy za wersje MW2 z noktowizorem Activision zyczylo?

Opublikowano

ale cholera- do helghastow najlepiej pasuja czarny i tyle. do tego czerowne, zostawiajace smugi oczy, to kwintesencja hardkorowego designu.

bialo-niebieskie elementy nie pasuja. moze sa i jakas odmiennoscia, ale to ,moim zdaniem psuje efekt.

Killzone2_Infantry_Wallpaper_2_by_yurtik.jpg

snajp :nuke::ninja:

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano
  • Autor

A ta gama wraz z trojka zostala jeszcze bardziej poszerzona :)

Nie ma co, design Higow rzadzi. A jeszcze bardziej wymiata plotka o genezie jak wpadli na taki pomysl :D

Opublikowano

A ta gama wraz z trojka zostala jeszcze bardziej poszerzona :)

Nie ma co, design Higow rzadzi. A jeszcze bardziej wymiata plotka o genezie jak wpadli na taki pomysl :D

mozesz przyblizyc ta plotke?

Opublikowano

J/w? Bo szczerze mówiąc, mimo że mi się również bardzo podoba design Helghastów, to poza czerownymi ślepiami, maskami gazowymi i rurami od odkurzacza jakiejś wielkiej pomysłowości nie widzę.

Opublikowano

wolf.jpg

jinroh1.jpg

anime/manga JIN ROH

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano
  • Autor

Taka, ze pomyslodawcy tego uniwersum glowili sie nad tym jak maja wygladac glowni przeciwnicy i ze musi to byc cos oryginalnego i nie eksploatowanego wczesniej. Wiadomo, ze na najlepszy pomysl wpada sie wtedy, kiedy przestaje sie nad problemem myslec. No i byli kiedys na imprezie naje.bani i zjarani w domu jeden z tych typow i nie mysleli o tym. W koncu jeden wybiegl na chwile i po jakims czasie wparowal w masce przeciwgazowej i helmie z II WŚ do reszty i tak to sie zaczelo ;)

Wiadomo, ze to plota, ale jak ja uslyszalem to od razu mialem banana na twarzy i zaczalem darzyc chlopakow z GG duza sympatia :P

Opublikowano

ale głupia plota :D

Zobacz sobie Voytec moje obrazki albo wpisz w google JIN ROH i pooglądaj grafiki...skopiowali praktycznie postacie z anime japońskiego i tyle :)

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano
  • Autor

No plota jak plota, ale mialem banana jak ja uslyszalem.

A te twoje obrazki... fuck nie widzialem ich wczesniej. Kopiuj - klej :P

Opublikowano

t7657_jinroh3.jpg

mnie zawsze ciekawiło,że ich twócy tego anime nie oskarżyli nigdy o plagiat. Tym bardziej,że anime wyszło w 1999 roku kiedy jeszcze nikt nawet pewnie w planach nie miał serii killzone.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.