Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

nie zna się dnia ani godziny :)

Ogólnie sprzęt sony zawsze był wykonany porządnie ale też zawsze miał jedną wadę - napęd co zostaje niezmienne do dnia dzisiejszego. Dodatkowo ps3 jest ich pierwszą konsolą gdzie psuje się w niej coś innego niż laser.

O wadach fabrycznych xbox360 wiedział sam Microsoft. Oni jednak musieli , to wręcz była sprawa życia lub śmierci, wypuścić konsolę przed ps3. To była dobra decyzja dla nich mimo wszystko.

Mylisz się, PS2 miał 60%laser 30% sterownik lasera:D i reszta różne inne.

Więc laser to nie jedyna znacząca wada, terqz mamy laser + YLOD.

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

ogólnie mi chodziło o usterki lasera/sterowników lasera itp .

Nie bądź juz tak dokładny :P

Opublikowano

Nigdy nie rozumiałem i nie zrozumiem zarzutów wobec jakiejkolwiek konsoli odnośnie jej awaryjności. Miałem psxa, ps2, ps3(co lepsze jedne z pierwszych modeli) - był zajeżdżane jak prostytutki w Singapurze i nigdy mi nie padły. Może to i fart, ale jestem bardziej za wersją, że po prostu o nie dbałem. Częste czyszczenie wnętrza z kurzu(szczególnie ps3), nie rysowanie płyt. Psxa czasem wkładałem do lodówki xd

Opublikowano

a ja odswiezylem sobie Bad Company 2 i powiem wam, ze niektore levele po prostu miota jaja. Wiem, ze teraz wszyscy sa zachwyceni Killzone 3, Bulletstormem, Crysisem, ale jezeli Bad Company 3 bedzie jeszcze bardziej dopracowane, to ja nie mam pytan. Widocznosc przeogromna + najlepsze zniszczenia, jakie mozna zobaczyc na konsolach. Dla mnie za 2 podejsciem jednak rewelacja. :potter:

Opublikowano

tak - kurcze - nawet sztampowa misja w samolocie 5 razy lepsza niz we wszystkich COD'ach, fruwajace skrawki siedzen, podziurawione sciany, wszedzie unoszace sie gabki - po porstu cos pieknego! :potter:

Opublikowano

Na necie znalazłem link gdzie było pokazane jak się kształtował kurs akcji City Interactive przed wydaniem Sniper: Ghost Warrior i po aż do teraz. Przed - 2,5 zł / teraz - 29 zł :P

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

a ja odswiezylem sobie Bad Company 2 i powiem wam, ze niektore levele po prostu miota jaja. Wiem, ze teraz wszyscy sa zachwyceni Killzone 3, Bulletstormem, Crysisem, ale jezeli Bad Company 3 bedzie jeszcze bardziej dopracowane, to ja nie mam pytan. Widocznosc przeogromna + najlepsze zniszczenia, jakie mozna zobaczyc na konsolach. Dla mnie za 2 podejsciem jednak rewelacja. :potter:

Prawie najlepsze... Lata świetlne przed Bad Company jest Red Faction: Guerrilla. Tam masz PRAWDZIWE zniszczenia oparte na fizyce, gdzie można kawałek po kawałku niszczyć budynki i inne obiekty. W Bad Company jak coś strzelasz to to po prostu znika, a w pewnym momencie niektóre budynki mają odpalaną zawsze identyczną procedurę zapadania się.

Opublikowano

nie wiem dlaczego, ale Red Faction nigdy mi sie nie podobal <_<

Opublikowano

Co nie zmienia faktu, że zniszczenia ma lepsze.

Opublikowano

To fakt. Cała gra jest słaba IMO i widac że sporo tutaj pracowano nad tą całą destrukcją zapominając o konkretnych misjach. Grę ledwo zacząłem i po 2-3 rundkach już więcej nie włączyłem.

Opublikowano

Red Faction jedynka była fajna ;) sporo szarpaliśmy w tą gierkę po necie ale niestety na PC a nie konsolkach :( w tych czasach konsolowe multi strasznie kulało...

Opublikowano

Nie wiem czy to odpowiedni temat, ale jeśli to prawda że Epic Games ma pokazać nowy silnik Graficzny UE4 nad którym pracują od 2004 r to aż mi się serce raduje. Jednak ten silnik nowy miał wyjść już na następne generacje konsol(według zapowiewdzi z 2004 r,), ale poczekamy zobaczymy :whistling:

Opublikowano

Mają pokazać jak mogą wyglądać gry next gen ale to będzie pokaz jeszcze na UE3. Gdyby mieli pokazać UE4 to na każdym serwisie byłoby po 5 newsów o tym ;)

Parę miesięcy temu pokazali przecież ulepszony UE3 co zrywał kapcie z nóg, a teraz ma być kolejna rewizja.

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Czyli że obraz będzie się różnił w zależności od kąta z jakiego patrzymy tak ? Wygląda na to że dwaj gracze będą musieli siedzieć po bokach a nie da się patrzeć wprost.

Opublikowano

Coś takiego jest stosowane w samochodach. Kierowca widzi nawigację, pasażer film

Opublikowano

W samochodach to od paru lat więc aż dziwne, że dopiero teraz. Czyli co, split view nowym 3D? Czas wymieniac telewizory znowu.

Opublikowano

Pewnie nieistotny. Za dużo srania jak na razie.

Opublikowano

Na marketplace pojawiły się zestawy dla avatarów sygnowane nazwą "Halo Collection". Chyba się dzisiaj dowiemy oficjalnie o Halo:CE. Oby był to remake, a nie zwykły remaster.

http://marketplace.xbox.com/en-GB/AvatarMarketplace?Brand=14184

Opublikowano

http://www.gamepur.c...ments-week.html

jak zwykle xbociarnia się podnieci a tak na prawdę to będzie całe gó.wno a nie super nius

http://majornelson.com/archive/2011/02/24/gears-of-war-3-beta-update-and-much-more-just-announced-long.aspx

No, jeśli ktoś się na to napalał to chyba się srogo zawiódł.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.