Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Czym sie napalal? Nie ma info, spoko, bedzie pozniej. Wazny jest sam fakt rimejku CE.

Opublikowano

Dokladnie, wiec MS ostatnio ssie... :verymad:

Jestem wlasnie po Killzone 3 - gra na trudnym poziomie peka w niecale 5 godzin. Troche zal, zwlaszcza, ze na upartego na Normalu mozna byloby przejsc w jeden wieczor. Co lepsze - koncowka jakby zerznieta z HALO Reach, ale plus ze ucza sie od najlepszych i gdyby nie multi, ktore w koncu daje rade chyba bym zalowal wydanych pieniedzy, bo oto mamy znowu najladniejsza gre graficznie, ale za to na 1 wieczor, z fabula tak banalna i tak przewidywalna, ze nawet 8 letnie dziecko nie musialoby sie wysilac, by przewidziec co sie wydarzy... Zreszta - nawet nie musialoby, bo juz na samym poczatku gry scenarzysta wszystko nam zdradza... :teehee: Sony nie potrafi nic z tym uniwersum zrobic... <_<

Opublikowano

Jestem swiezo po Bulletstormie, swietna gra i w pelni zasluguje na wysokie oceny. Dzis jade po Killzone 3 i sam bede mogl stwierdzic czy Butcher dobre oceny wystawil :)

PS. Lepiej, zeby byl w tym roku remake Halo CE. Za bardzo sie nakrecilem, lepiej zeby to nie byl fake ;P

Opublikowano

http://www.gamepur.c...ments-week.html

jak zwykle xbociarnia się podnieci a tak na prawdę to będzie całe gó.wno a nie super nius

http://majornelson.com/archive/2011/02/24/gears-of-war-3-beta-update-and-much-more-just-announced-long.aspx

No, jeśli ktoś się na to napalał to chyba się srogo zawiódł.

Nelson za dużo gadał jak zwykle. Mnie tylko dziwi, że nie było nic z Forza 4 bo myślałem, że Turn10 zapowiedziało swoją obecność.

Opublikowano

Może na właściwym GDC będą.

Szkoda, że Naughty Dog raczej nie pokaże nic nowego z Uncharted 3 :confused:

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano
  • Autor

Ej co jest kurna, my gamercard.net nie działa?

Nie ma chwalenia sie gamescorem :P Microsoft wypowiada wojne hardkorom :P

Opublikowano

Ja tam się po M$ w tym roku wiele nie spodziewam. Jak Gears of War 3 będzie kozak, Forza 4 na miarę Forza 3, dorzucą remake Halo: CE i XCOM będzie wywoływał podobne uczucia jak trailer to będę bardzo zadowolony.

Dla mnie rok 2011 jest właściwie jasny po obu stronach i już zaczynam się zastanawiać co pokażą w 2012 :D

Opublikowano

Dla mnie 2011 zapowiada się jeszcze lepiej niż genialny rok 2010 i rewelacyjny 2008. Liczba zapowiedzianych killerów po prostu oszałamia. Gears of War 3, Uncharted 3, Mass Effect 3, Last Guardian, kolekcja Team ICO, Dragon Age 2, Zelda, Kirby`s Epic Yarn... To tylko częśc pewniaków na ten rok. A jeszcze są potencjalne killery typu Deus Ex, Alice, TESV. Masakra po prostu. Serio współczuję posiadaczom tylko jednego systemu. Nie wyobrażam sobie odpuszczenia takiego tytułu jak Gears of War 3/Uncharted 3/Zelda

Opublikowano
Dla mnie rok 2011 jest właściwie jasny po obu stronach i już zaczynam się zastanawiać co pokażą w 2012 :D

ja mam takie lekkie wrażenie jakby po 2011 miał być koniec świata. Każdy upycha grę na ten rok jeszcze, dzięki czemu zapowiada się on rewelacyjnie. Za to na 2012 nic sensownego poza Bioshockiem.

Opublikowano

2012

Sony:

- God of War 4

- Versus

- Nowa produkcja Quantic Dream

Microsoft:

- Alan Wake 2

- Kingdoms

- Nowe Halo

Opublikowano

I pewnie Last Guardiana przeniosą. Na nowe GTA też liczę w 2012

Opublikowano

Half-Life 3/HL2: Episode 3, Thief 4, Beyond Good & Evil 2, nowa produkcja od Quantic Dream, Mirror's Edge 2 - i nic innego już w 2012 nie musi wychodzić, jak dla mnie.

I w sumie 2012 nie zapowiada się tak biednie, oprócz tytułów, które wymieniliście są jeszcze: Doom 4, Max Payne 3, Stalker 2, Prototype 2, Darksiders 2, Aliens: Colonial Marines, Metro 2034 i pewnie kilka tytułów, które ucieknie z końcówki tego roku na początek przyszłego.

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano

Nie dziala MGC, zamkneli strone. Szkoda, ze MS nie placil pomyslodawcy za prowadzenie i za utrzymanie strony. Teraz bedziemy bez gamercardow :(

Opublikowano

Half-Life 3

HA_HA_HA_OH_WOW.jpg

(Chodziło mi o albo Ep3 albo HL3.) No co, trzeba mieć jakąś nadzieję. Wiem, że nadzieja matką głupich, ale liczę, że w końcu Valve nie zawiedzie.

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano

Ej co jest kurna, my gamercard.net nie działa?

wyglada na to, ze juz dzialac nie bedzie... :angry:

Opublikowano

205ze3k.jpg

m7udqg.jpg

wpnye.jpg

Na tych gifach bardzo dobrze widać nowy podrasowany system gore.

2eulclh.jpg

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Gra wyglada ultra fenomenalnie.

Mysle, ze wraz z U3 bedzie dzielic podium najlepszej oprawy wizualnej.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

W temacie o Gears of War 3 wkleiłem opisy 6 map z multi - jedna z nich podczas rozgrywki się zapada, zalewa ją woda itp. Chciałbym to zobaczyć :)

Opublikowano

W temacie o Gears of War 3 wkleiłem opisy 6 map z multi - jedna z nich podczas rozgrywki się zapada, zalewa ją woda itp. Chciałbym to zobaczyć :)

Nic nowego, w Gearsach 2 już były takie patenty na Avalanche i Flood.

A Gearsy 3 <333333333333333 widać że jedynie Epic świetnie ogarnia UE 3.5, Bulletstorm też niby ten sam silnik ale to poziom co najwyżej Gearsów 2 i to z dawką aliasingu :/

Opublikowano

Ciekawe czy Bioware robi ME3 na UE3.5 bo poprzednią rewizję kapitalnie ogarnęli.

Opublikowano

No niby na PS3 mialo byc ME2 na nowy silniku, a technicznie wyszlo to gorzej niz na XO, chyba ze maja naprawde cos nowego.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.