Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

NEMESIS US: Mam na X360 w swojej kolekcji 17 gier, w które nie zagram na PS3 - tyle w kwestii, że "na X360 jest mało ex'ów". Jeden wyraźnie lepszy rok dla Sony i już zaczynacie pierdolić jakby PS3 wyszło dopiero w styczniu tego roku, heh.

Przypomnij sobie jak w 2009 przez 3 miechy pod rząd wyszło ODST, Forza 3 i L4D2.

Jakość nie ilość :thumbsup:

Don pil do Nemesisa ktory stwierdzil ze gry na X0 dobrze sie sprzedaja bo jest ich malo...to raz.

A pozatym jakosc nie pozostawia wiele do zyczenia ;)

Edytowane przez Magik

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

MYSZa7: Ale taka jakość jak w przypadku paskudnego Resistance 1 czy jak w przypadku ładnego, a nudnego Killzone 2 ?

A co do tej sprzedaży to mnie trochę dziwi, że pisze się o słabiej sprzedających się ex'ch na PS3 skoro obie platformy mają gry, które się sprzedają lepiej czy gorzej. Nie każda gra może być Halo, GT czy Gears of War. Większość ex'ów i tak sprzedaje się w przedziale 2-3 mln.

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Don, chcesz powiedzieć, że X360 dostał 17 exów? Czy nie zagrasz w nie tylko dlatego, że dany developer spiepszył port na PS3?

Edytowane przez NEMESIS US

Opublikowano

Tylko co to ma wspolnego z tym co napisal Nemesis ?

PS.

Don podbijam, ja mam 35 gry na X360, w ktore nie zagram na PS3 ;]

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Pewnie w 50% tych twoich 32 gier zagram na laptopie ;]

Edytowane przez estel

Opublikowano

Don, chcesz powiedzieć, że X360 dostał 17 exów? Czy nie zagrasz w nie tylko dlatego, że dany developer spiepszył port na PS3?

Mówię o grach w które NIE zagrasz na PS3. Gdybym miał X360 od startu, a nie od 2.5 roku to pewnie bym miał takich gier 25-30 jak INS. Przecież X360 nie jest na rynku od roku :P

estel: Możesz zagrać nawet na kalkulatorze... ale na PS3 nie :)

Opublikowano

MYSZa7: Ale taka jakość jak w przypadku paskudnego Resistance 1 czy jak w przypadku ładnego, a nudnego Killzone 2 ?

A co do tej sprzedaży to mnie trochę dziwi, że pisze się o słabiej sprzedających się ex'ch na PS3 skoro obie platformy mają gry, które się sprzedają lepiej czy gorzej. Nie każda gra może być Halo, GT czy Gears of War. Większość ex'ów i tak sprzedaje się w przedziale 2-3 mln.

Nie...jak w przypadku np. Crackdown 2 :teehee:

Tylko co to ma wspolnego z tym co napisal Nemesis ?

PS.

Don podbijam, ja mam 32 gry na X360, w ktore nie zagram na PS3 ;]

A czy ja odpowiadałem na post Nemesisa?:whistling:

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

MYSZa7: No wiesz, Crackdown 2 jest ładniejsze od Resistance 1 i może grywalniejsze od Killzone 2 więc dalej zastanawiam się o jaką niby jakość Ci chodzi :)

Zresztą nikt nie jest masochistą by kupować i grać w gry, które mu się nie podobają.

Opublikowano

Pewnie w 50% tych twoich 32 gier zagram na laptopie ;]

Pewnie jednak nie:

2. Halo: Reach

3. Halo 3

4. Dead Rising

5. Condemned

6. Kinect Adventures

8. Dance Central

9. Alan Wake

10.Your Shape: FE

11.Lips oraz Lips Number One Hits

12.Halo Wars

13.Halo 3: ODST

14.Gears of War 2

15.Viva Piñata: TIP

16.Mass Effect

17.Forza Motorsport 3

18.Banjo Kazooie: N n B

19.Fable II

20.Dead or Alive 4

21.Gears of War

22.PGR 4

23.Too Human

24.Lost Odyssey

25.Ace Combat 6

26.Ninety-Nine Nights

27.Full Auto

28.Perfect Dark Zero

29.Kameo

30.Blue Dragon

31.PGR 3

32.Forza Motorsport 2

33.Crackdown

34.Ridge Racer 6

35.Viva Piñata

Wyszlo wiecej bo zapomnialem, ze kilka tytulow pozyczylem kumplowi ;]

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Moje 17 dla niedowiarków ;)

1. Gears of War

2. Gears of War 2

3. Halo 3

4. Halo 3: ODST

5. Halo: Reach

6. Halo Wars

7. Alan Wake

8. Forza 3

9. PGR4

10. Too Human

11. Tales of Vesperia

12. Mass Effect

13. Splinter Cell: Conviction

14. Metro 2033

15. Left 4 Dead

16. Left 4 Dead 2

17. Crackdown 2

Opublikowano

Dobre oko ha ha :D

Opublikowano

Ja się w ogóle zastanawiam czy Sony zarobiło zarówno na KZ2 jak i KZ3...

Hehe ja mam tylko 11 exów, dwie gry które były exami jak kupiłem, ale przestały nimi być (The Orange Box i dodatki do GTA IV) no i RDR i GTA IV, gry które są zauważalnie lepsze niż na PS3. Reszta multiplatformy.

Opublikowano
  • Autor

Ja się w ogóle zastanawiam czy Sony zarobiło zarówno na KZ2 jak i KZ3...

Jezeli nie zarobilo to tylko i wylacznie ich wina.

Opublikowano

Ładniejsze czy nie ładniejsze ale Crysis 2 to 6vs6, w KZ3 mogą grać 24 osoby.

Poza tym te screeny z PC to DX9, swoją drogą dziwne, zaraz premiera a DX11 nikt nie widział jeszcze.

Opublikowano

Kraza sluchy ze Crysis2 poczatkowo bedzie pozbawiony dx11 a jego obsluga zostanie dodana pozniej.

Edit.

Te screeny od Insa sa jakies dziwne...maja mocno przesadzony kontrast :wacko:

Edytowane przez Magik

Opublikowano

Zgadza się. Crysis 2 na PC na premierze nie będzie obsługiwać nawet dx10 tylko dx9. Później ma dojść patch.

Opublikowano

Ładniejsze czy nie ładniejsze ale Crysis 2 to 6vs6, w KZ3 mogą grać 24 osoby.

No i dlatego C2 w multi wyglada lepiej ;]

W ogole niezla jazda z ta PCtowa wersja. Nie dosc, ze obsluguje jedynie DX9, to bardzo malo ustawien grafiki, napis na poczatku "Press start", w opcjach mozliwosc wlaczenia auto-aima :lol: Wyglada to po prostu jak zwykly konsolowy port.

Mialem zamiar zaliczyc C2 na PC, zaraz po wersji na 360tke, ale zrobie to chyba dopiero jak bedzie ten patch z obsluga DX11 ;P

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Żartowałem panowie. Nie chcę zaczynać kolejnej niekończącej się dyskusji na temat tego co jest eksem, a co nie bo już to przerabialiśmy.

Pamiętam, że jeszcze kilka miesięcy temu prawie każdy konsolowy gracz zlewał Crysisa ciepłym moczem. Demo jest naprawdę aż tak dobre?

Opublikowano

Crysisa zlewalem dopoki nie przeszedlem niedawno jedynki. Krotko mowiac bardzo mi sie podobalo (choc wiem, ze nie jest to gra dla wszystkich).

Demko C2 jest sliczne i daje sporo frajdy, multi wydaje sie dosc zbalansowanie mimo, ze jest troche bledow. Dzieki temu gra dostaje u mnie zielone swiatlo.

PS. KZ3 zlewalem jeszcze bardziej (przez tragicznego singla w dwojce), a teraz jest jedna z moich ulubionych gier tej generacji. Szkoda tylko, ze nawet na Elite gra jest bardzo latwa.

Opublikowano
  • Autor

PS. KZ3 zlewalem jeszcze bardziej (przez tragicznego singla w dwojce), a teraz jest jedna z moich ulubionych gier tej generacji. Szkoda tylko, ze nawet na Elite gra jest bardzo latwa.

No co ty :P Serio?

Opublikowano

No w pierszej dziesiatce jest na pewno :) Zostalem milo zaskoczony.

Opublikowano

Demo spoko, troche pogralem, grafika bdb, ale ja zlewam te gre :D

srry za dubla

Edytowane przez Gość

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.