Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Cholera, wydało się!

Zabieram swoje grabki, wychodzę z piaskownicy i idę do domu, bo się nie umiecie bawić! :yucky:

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

TOTALNY WYGRZEW, dawac nowe konsole!

To tylko demko techniczne pokazujące potencjalne możliwości UE3, a nie żadna gra więc nie wiem czym się tak rajcujesz. Idąc twoim tokiem rozumowania, jak za każdym razem wyjdzie nowy silnik gry będący zbyt wymagający dla konsol, trzeba by było wypuszczać nową generację. Zresztą grafa to nie wszystko.

Opublikowano

Zachwycony jestem grafika i technologia.

grafika/muzyka - gameplay - dla mnie te elementy sa rownie wazne.

Chce nowej generacji, bo ta juz powinna sie konczyc, 6 lat dla Xa to dobry wynik. Niech pozegnaja sie ladnie GoWem 3, Forza 4, remakiem Halo CE i jakims Halo i gwiazdka 2012 nowy sprzet.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

co do tego enginu- wszystko ok, ale czy to nie render? gdyby mialy tak wygladac gry na next gen to ok, ale pewnie przez 5 lat jeszcze nie beda. a szkoda, bo jestm zdania ze gry powinny wygladac jak najlepiej. skoro juz wyszlismy z umownej grafiki psx'a i od czasow ps2 dazymy do fotorealizmu, to nie rozumiem, dlaczego genialne gameplayowo perly nie powinny miec takiej oprawy. moze jestem zabawnym kolesiem, ale nie potrafie juz trawic starych, fajnych gier. deus ex 1 mnie odpycha. fallout 2 to samo. po prostu moj swiatopoglad na gry wyewoluowal wraz z nimi i tak jak kazdy potrafie stwierdzic, ktora nowa gra ma dzisiaj brzydka grafike.

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

Mam nadzieję, że wraz ze wzrostem jakości grafiki pójdzie wzrost jakości, mniejsza ilość bugów, bogatszy content, lepszy pomysł na zajęcie gracza czymś lepszym niż wycinaniem kolejnych hord przeciwników. Mam też nadzieję, że kiedyś doczekamy się mądrych polityków, pokoju na świecie, inteligentnego systemu państwowego, który będzie pomagać zarówno biednym jak i bogatym na równo, wszyscy będą żyć dostatnie, każdy człowiek na ziemi będzie mógł się najeść i napić do woli, a kosmici przylecą w pokoju i dadzą nam recepturę na długowieczność...

Opublikowano

no wlasnie, czeka nas kolejna era ladnych, ale bezplciowych girsow...

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

Mnie bardziej od grafy interesuje by we wszystkich grach przeciwnicy mieli tak dobre AI jak w Halo albo lepsze w miarę rozwoju technologii.

Opublikowano

LOL, Gearsy nie są bezpłciowe tylko mają grande cojones.

gdybym mial 13 lat to moze te twoje kohonez robiloby na mnie wrazenie.

Opublikowano

Gearsy:

- take cover

- wait for it

- wait for it

- headshot!

Repeat until end boss.

edit: upajam się moim pełnym zaawansowania angielskim, nie ma co :D

Edytowane przez Texz

Opublikowano

Untitled.jpg

:potter:

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

no narescie nie jest to jakas z du,py konwersja z x'a

Opublikowano

Ale o co chodzi?

NVM, silnik Battlefielda 3...

Edytowane przez Accoun

Opublikowano

co do tego enginu- wszystko ok, ale czy to nie render? gdyby mialy tak wygladac gry na next gen to ok, ale pewnie przez 5 lat jeszcze nie beda. a szkoda, bo jestm zdania ze gry powinny wygladac jak najlepiej. skoro juz wyszlismy z umownej grafiki psx'a i od czasow ps2 dazymy do fotorealizmu, to nie rozumiem, dlaczego genialne gameplayowo perly nie powinny miec takiej oprawy. moze jestem zabawnym kolesiem, ale nie potrafie juz trawic starych, fajnych gier. deus ex 1 mnie odpycha. fallout 2 to samo. po prostu moj swiatopoglad na gry wyewoluowal wraz z nimi i tak jak kazdy potrafie stwierdzic, ktora nowa gra ma dzisiaj brzydka grafike.

No właśnie nie każdy, bo przecież trzeba patrzeć na SKALE!!! Taki pstryczek w stronę H:Reach ;]

@don

Strasznie manipulujesz i to w takim żałosnym stylu. Nie można się ponaśmiewać z Xa że nie ma exów na 2011, bo Sony nie miało w 2010? Nie rozumiem. Od marca '10 nie było w co grać na PS3, a od września '10 nie ma w co grać na Xie i już. A gadanie i argumenty pokroju "tato, a fanboje Sony mówili że liczy się jakość, a nie ilość i teraz się śmieją" zostaw właśnie fanbojom. No chyba, że sam chcesz być za takiego postrzegany.

Jak na razie nie wprowadzasz nic ciekawego do dyskusji, poza wypominaniem co to kiedyś ktoś napisał. Wymyśl oryginalniejszy argument, bo tworzysz błędne koło.

Opublikowano

a od września '10 nie ma w co grać na Xie i już

Halo Reach ? Fable 3 ? Dance Central (jak ludzie wymieniali kiedys Eye Peta, to i DC mozna wrzucic)

Edytowane przez Ins

Opublikowano

a od września '10 nie ma w co grać na Xie i już

Halo Reach ? Fable 3 ? Dance Central (jak ludzie wymieniali kiedys Eye Peta, to i DC mozna wrzucic)

Halo Reach wyszło we wrześniu :turned:

O Fable 3 wyszło w październiku kompletnie zapomniałem...:teehee: Dance Central nie jest od MS.

Opublikowano

Jest exclusivem ? Jest. Swietna gra ? Swietna. Casualowa ? Nic z tych rzeczy. Koniec tematu.

Opublikowano

Jest exclusivem ? Jest. Swietna gra ? Swietna. Casualowa ? Nic z tych rzeczy. Koniec tematu.

JA PIER.DOLE <facepalm>

Czy ja napisałem,że to nie jest exclusiv,nie jest świetna gra czy jest to gra casualowa ? :no:

Donsterydo przyczepił się do ilości exów wydawanych przez Sony to ja przyczepiłem się do exów wydawanych przez MS...a Dance Central takim nie jest.:thumbsup:

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

MATKO BOSKA !!!???!!!! (fajnie tak sie capslockuje)

Dobrze wiesz, ze chodzi o exy. Ktos inny niz Sony wydaje exy na PS3 ? Moze w ogole zawezymy wybor do ex'ow tylko od eupejskich studiow ? Rece opadaja.

Tak czy inaczej bylo jeszcze Fable 3, wiec to ujadanie o wrzesniu mozecie juz skonczyc.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Tak z ciekawosci jakie to tytuly ? Bo nic nie kojarze ;P

Opublikowano

estel: Żeby mnie krytykować najpierw musisz nauczyć się czytać ze zrozumieniem. Pisałem jak krowie na rowie, a że Ty nie łapiesz o co chodzi to już nie moje zmartwienie.

Ins: Sega - Yakuza / Atlus - 3D Dot Heroes

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.