Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Dzieki, fanboje tylko Killzone i Uncharted non stop wywoluja i czlowiek zapomina o niektorych grach xD

A Sega to niech oleje ta Yakuze i zrobi wkoncu Shenmue 3 :)

Edytowane przez Ins

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Yakuza teraz to jak FIFA. Muszą mieć spore zyski skoro wypuszczają teraz kolejne odsłony co roku, a jak podliczyć PSP to nawet dwie na rok :)

Opublikowano

Niech zbieraja kase na tej Yakuzie, zeby mogli wkoncu dac zielone swiatlo Suzukiemu :)

Opublikowano

MATKO BOSKA !!!???!!!! (fajnie tak sie capslockuje)

Dobrze wiesz, ze chodzi o exy. Ktos inny niz Sony wydaje exy na PS3 ? Moze w ogole zawezymy wybor do ex'ow tylko od eupejskich studiow ? Rece opadaja.

Tak czy inaczej bylo jeszcze Fable 3, wiec to ujadanie o wrzesniu mozecie juz skonczyc.

Dobrze wiem,że chodzi o exy... ale mi chodzi o te od developerów 1st party ;)

A Xboty widzę zaczęły minusować ^^

Opublikowano

E tam, niby już 7 części na rynku (prawie, bo piątka będzie za tydzień w sklepach) ale gry nadal dają sporo funu, przynajmniej mi, choć o piątkę się boję bo przewrócili sposób rozgrywki do góry nogami.

Jak dla mnie seria Yakuza to najmocniejszy exclusive na platformy Sony.

(podkreślam JAK DLA MNIE, żeby jakiś ćwierćinteligent nie obrzucił mnie błotem bo przecież jest uncharted, killzone i bóg wie co jeszcze).

Edytowane przez ping

Opublikowano

E tam, niby już 7 części na rynku (prawie, bo piątka będzie za tydzień w sklepach) ale gry nadal dają sporo funu, przynajmniej mi, choć o piątkę się boję bo przewrócili sposób rozgrywki do góry nogami.

(podkreślam JAK DLA MNIE, żeby jakiś ćwierćinteligent nie obrzucił mnie błotem bo przecież jest uncharted, killzone i bóg wie co jeszcze).

Dla mnie może nie najmocniejszy...ale fabuła w tej grze to moim zdaniem mistrzostwo jest. A jak umierał

Rikiya to aż się szklisto w oczach zrobiło :(

Teraz czekam aż czwóreczka stanieje po premierze ;)

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Dla mnie może nie najmocniejszy...ale fabuła w tej grze to moim zdaniem mistrzostwo jest. A jak umierał

Rikiya to aż się szklisto w oczach zrobiło :(

Teraz czekam aż czwóreczka stanieje po premierze ;)

W czwóreczce też momenty są, zaręczam. Powiem nawet, że było ciekawiej (więcej urozmaiceń) mimo braku mały spoiler

okinawy. przez całą grę siedzimy w kamuro.

.

Gdybym nie posiadał PS3 to z pewnością zastanawiałbym się nad zakupem sprzętu tylko dla tej serii, kilkaset przegranych godzin robi swoje :).

Edytowane przez ping

Opublikowano

Ja chyba sobie pod koniec roku zrobię combo i kupię wszystkie 4 części i przejdę je po kolei :P

Opublikowano

Ja chyba sobie pod koniec roku zrobię combo i kupię wszystkie 4 części i przejdę je po kolei :P

Ostrzegam tylko,że za dwójeczkę ludzie sobie naprawdę sporo liczą. :P Ja osobiście Yakuze 2 "przeszedłem" na YT :PP

Opublikowano

To będzie jedna z lepszych inwestycji ;).

Ostrzegam tylko,że za dwójeczkę ludzie sobie naprawdę sporo liczą. :P Ja osobiście Yakuze 2 "przeszedłem" na YT :PP

Cena się trzyma, to fakt. Europejska wersja to wydatek rzędu 100zł za nówkę w folii. Ciekawe czy za 10 lat będzie warta więcej.

Opublikowano

Na allegro jest po 79 zł. Zawsze trafia się jakaś okazja, jak nówkę Tales of Vesperia za 130 zł trafiłem to i Yauza 2 poniżej 100 zł kupię :P

Opublikowano

@ins

A czy to ma jakieś znaczenie czy to wrzesień czy październik? Wiesz o co chodzi przecież.

@don

Uwierz mi, że czytam cię ze zrozumieniem już od jakiegoś czasu i mój post nie odnosi się do jednej twojej wypowiedzi tylko do całokształtu twojej twórczości. Zresztą nie tylko do twojej. Odnoszę wrażenie, że jedynym argumentem obrońców Xa jest odwracanie kota ogonem i wyzywanie od hipokrytów. Jestem posiadaczem obu konsol, więc jakoś nie zależy mi na przekonaniu potencjalnego czytelnika do wyboru tej jedynej słusznej. Chodzi mi o poziom dyskusji, który z postu na post drastycznie maleje.

Opublikowano

Nie ma wielkiego znaczenia jezeli chodzi o wrzesien/pazdziernik, natomiast jezeli naprawde jest to wrzesien/grudzien to tak, ma to znaczenie.

PS. Heh, ja odnosze wrazenie, ze to wlasnie obroncy Sony zawsze wywracaja kota ogonem i kombinuja jak tylko moga.

Gdy gra zbiera niskie oceny ? Recenzenci sie nie znaja. Inna gra zbiera swietne oceny u tych samych ludzi ? Jest argument w dyskusji. Srednia ocen zapowiadane hitu na 360tke oscyluje w granicach 85% - niewypal i przehajpowany tytul. Podobna sytuacja tylko, ze gra jest na PS3 - nie warto patrzec na oceny, gra jest swietna, mocarny ex. No i oczywiscie sytuacja z brakiem gier w danym okresie czasu - gdy na PS3 nie bylo w co grac" to slowem sie nie odezwali, ale jak teraz sytuacja podobna jest na X360 to jadem pluja na lewo i prawo.

Mam PS3 i lubie gry na ta konsole, ale fanboje Sony to jak dla mnie najwieksza zaraza tej generacji, swoim beznadziejnym hajpowaniem kazdego ex'a potrafia mi popsuc odbior danego tytulu. Wiem, idioci sa po kazdej stronie, ale ci mnie najbardziej wnerwiaja.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Chyba jest pierwsza jaskółka odwilży (finansowej) w branży. Styczeń w USA w branży gier zanotował spadek o 5% rok do roku, a wyniki NPD za luty pokazują wzrost o 3% rok do roku.

Opublikowano
Mam PS3 i lubie gry na ta konsole, ale fanboje Sony to jak dla mnie najwieksza zaraza tej generacji, swoim beznadziejnym hajpowaniem kazdego ex'a potrafia mi popsuc odbior danego tytulu. Wiem, idioci sa po kazdej stronie, ale ci mnie najbardziej wnerwiaja.

A niby zwolennicy X360 nie hypują? jak wychodziło Halo 3 to zachwytom nie było końca, tak samo było z Alan Wake, Reach i innymi ex'ami...Nie mam nic do tego, ale nie zarzucaj pewnych zachowań tylko jednej ze stron, bo w rzeczywistości to fanboje jednego i drugiego robią szum wokół ex'ów.

Edytowane przez NEMESIS US

Opublikowano

Nie żeby coś, ale osobiście też zawsze mi się wydawało, że sympatycy platformy Sony dla których miłość do marki stała się religią są bardziej widoczni niżeli fanboye x360.

A jeśli chodzi o uparte bronienie jednej platformy i plucie jadem na wszystko inne (często z tego powodu, że fanboy posiada tylko jedną konsolę w domu) to jest czysty idiotyzm i szkoda czasu na dyskusję z takimi ludźmi.

Opublikowano

189750_10150113143626698_655356697_6262870_7678564_n.jpg

The best looking game on console - CVG

No to zaraz posypia sie komentarze ;P

Opublikowano

189750_10150113143626698_655356697_6262870_7678564_n.jpg

The best looking game on console - CVG

No to zaraz posypia sie komentarze ;P

console - liczba pojedyncza, więc chodzi o X360 :potter:

EDIT: Rozwiązałem zagadkę tego tekstu. Jest on z 9 kwietnia 2010 roku.

http://www.computera...on-360-and-ps3/

Zaraz na samym początku:

Crysis 2 is the best looking game on console.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Okładka pierwsza klasa.

Opublikowano

czy ja wiem, "pozowane" okladki sa strasznie kiczowate

Opublikowano

Dobra jest. Za dużo napisów IMO, ale pewnie przez to, że to limitka.

Co do tej grafiki. Najpierw poczekam na wersję multi dema na ps3. Potem ktoś zrobi porównanie XO i Ps3 i pewnie z Pc na maxi detalach. W lędźwiach czuję, że znowu wersja na ps3 w jakiś sposób będzie odstawać i o najładniejszej gierce (przynajmniej na ps3) możemy zapomnieć. Oby tylko nie była to różnica na miarę Mafii 2 czy Bayonetty. Różnice nie zauważalne na pierwszy czy nawet drugi rzut oka przeboleję;]

Opublikowano

microsoft juz posmarowal zebys ty ta roznice odczul :thumbsup:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.