Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

microsoft juz posmarowal zebys ty ta roznice odczul :thumbsup:

No,podobno przekupił Sony.... <_<

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Przecież na necie są filmiki z obu wersji i raczej nie rzuca się w oczy by wersja z PS3 była upośledzona.

Opublikowano

Po tej jakości filmikach z Ps3 jakie są na necie to raczej średnio coś porównywać.

Opublikowano

Krzyś 2 na konsolach, profanacja :D

Opublikowano

Zapomnieli jeszcze dodać do tej listy Team Ico collection, Ar Tonelico Qoga,Playstation Move Heroes, Ressistance 3(może będzie w 2011...) i chyba była jeszcze jedna gra ex na ten rok ale zapomniałem nazwy. Ogólnie 2011r. będzie udany. Ciekawe co tam w 2012r. nam zgotują jak wystrzelają się z takich tytułów w tym roku.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Fajny plakat :D

PS. W USA jest ciekawy trend - w okresie świąt 1/2 sprzedawanych X360 to były bundle packi z Kinect'em, a w lutym bundle te stanowiły już 2/3 ogółu sprzedanych konsol. Microsoft chyba zaczyna w USA przejmować część niezagospodarowanej przestrzeni po Wii.

Paliodor: Stawiam karton pączków, że będzie God of War IV no i SE musi w końcu kiedyś Versusa wypuścić :P

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Sony to firma charytatywna Coolface.gif

Opublikowano

Co z tego że wydają tak dużo exów skoro nie potrafią ich dobrze rozreklamować? Za kilka dni premiera nowego Motorstorma a dalej nic nie słychać o nim oprócz wypuszczonego dema, lol

Opublikowano

Jest demo nowego Motorstorma ?

Jest jest. Prawie wszyscy narzekają, że bardzo słabe ale sam nie potwierdzam, ponieważ mam zbyt mało miejsca na dysku by je pobrać. :confused:

Opublikowano

Ins, ja bym dodał ze obrazek jest smutny, bo pokazuje jak w Ameryce (a z resztą nie tylko jej to dotyczy) kinecty i inne popierdóły mają większe wzięcie niż tzw tytuły AAA. Jest to tak samo durne, jak posiadacze PS3, którzy wolą Black Klopsa od KZ3.

Opublikowano
  • Autor

Zapomnieli jeszcze dodać do tej listy Team Ico collection, Ar Tonelico Qoga,Playstation Move Heroes, Ressistance 3(może będzie w 2011...) i chyba była jeszcze jedna gra ex na ten rok ale zapomniałem nazwy. Ogólnie 2011r. będzie udany. Ciekawe co tam w 2012r. nam zgotują jak wystrzelają się z takich tytułów w tym roku.

Jest na tym plakacie Res 3 ;)

Jest demo nowego Motorstorma ?

Jest, ale lipne fchvj. Motorstorm umarł. :unsure:

A plakat genialny :)

Opublikowano

Sprzedaż serii motorstorm jechała chyba w lwiej części na wrzucaniu kolejnych gier do darmowych bundli dlatego nie ma co się dziwić całkowitemu brakowi reklamy ze strony Sony. Wyszli z założenia, że kto ma kupić to kupi.

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Nie z każdej gry da się zrobić hit, wiele gier które stały się hitami uderzyło na rynek po prostu w pewnym idealnym momencie.

Opublikowano

Ale można być prawie pewnym że gdyby M$ wydawał by większość exów, które ma Sony w posiadaniu to sprzedaż była by co najmniej 2x większa.

Opublikowano

Ins, ja bym dodał ze obrazek jest smutny, bo pokazuje jak w Ameryce (a z resztą nie tylko jej to dotyczy) kinecty i inne popierdóły mają większe wzięcie niż tzw tytuły AAA. Jest to tak samo durne, jak posiadacze PS3, którzy wolą Black Klopsa od KZ3.

Dlaczego durne jest dla Ciebie to ze ktos woli BO od KZ3? Ja np. mam przegrane 30 godzin w KZ3 i juz mi wieje nudą, 3 tryby w tym w jednym z nich chyba tylko 3 mapki? Gdyby nie to ze mozna grac "turnieje" gdzie z klanem gdzie moge pograc z innymi klanami to juz dawno bym go sprzedal, dodatkowo nie dali mozliwosc zrobienia prywatnego meczu co wzbudza zażenowanie. Dodatkowo coop w singlu, choc ja go nawet nie tykam. Postanowilem sobie wlasnie zamowic BO poniewaz są tam np. perki, custumizacje postaci czy tez 2 tryby na multi gdzie mozesz grac na splicie online czy tez w zombi mode i mysle ze nie będe sie nudził przy tej grze. Moze wczesniej hejtowalem coda ale przekonalem sie do niego po ograniu demka :)

Edytowane przez Merson

Opublikowano

Po ograniu demka? Człowieku, w tej grze jedyne co strawne to multi właśnie, i to nie do końca. Ja dotrwałem do 50tego levela i nawet prestiżu mi się nie chcę wbijać dalej. Mapy gdzieś połowa do kibla, kustomizacja to cały ch.uj na który w ogóle nie powinieneś zwracać uwagi, mnie się nawet nie chciało coś z nią robić poza zrobieniem emblematu. No ale proszę bardzo, skoro KZ3 na 24 osoby ci nie odpowiada no to kup CoD'a, 6v6, sporo lagu, kamperiady i randomu, endżoj, mnie już się tego rodzaj rozgrywki sieciowej przejadł.

A kampania i zombie są żałosne, ostatnio odpaliłem to drugie, Kino Der Toten... jezu, nie dość że maczmejking w tym trybie jest dupny na maxa, to jeszcze sama rozgrywka nudna f pisdó z jakimiś dziwactwami pokroju psy apokalipsy (wtf?). No i nie wspominając że gra wygląda tak, że pawiem można telewizor zabrudzić...

Opublikowano

Wczoraj dolaczylem do grona casuali, dostalem w prezencie Kinecta od przyjaciol i mimo wszytsko jestem podekscytowany :thumbsup:

Co do Motostorma nowego - profanacja serii, regres wzgledem nawet 1 czesci, graficznie gorzej, dzwiek i muzyka beznadziejna, fizyka i model jazdy - po prostu zenada. W szoku jestem, co oni z ta seria zrobili ! Preorder anulowany !

Opublikowano

No ale proszę bardzo, skoro KZ3 na 24 osoby ci nie odpowiada no to kup CoD'a, 6v6, sporo lagu, kamperiady i randomu, endżoj, mnie już się tego rodzaj rozgrywki sieciowej przejadł.

Killzone 3 tak bardzo od CoDa nie odbiega pod tym względem. Chaos jest nieraz większy niż w Codzie (podobna wielkość map-oczywiście porównując do tych większych z CoDa- + 24 osoby + latające pierdoły = <_<), kamperstwo jest znacznie bardziej rozpowszechnione niż w Black Ops (konstrukcja map, plus przegięta snajpa)-EDITnawet nie ma jak porównać skali kamperstwa w K3 z tą z Black Ops, przecież na to niemal wszyscy narzekają, lagi i zwolnienia animacji to też nie rzadkość, byle seria posyła w piach. Tak na dobrą sprawę, nie licząc technikaliów i designu, to jedynie sterowanie robi wielką różnicę.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

easye: Fajnych masz przyjaciół co takie jakby nie patrzeć nie tanie prezenty robią :)

Opublikowano

Ins, fajna infografika, ale kogo obchodzi co jak się sprzedaje w USA ;]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.