Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Jaka zawisc Greg? Co niby miazdzy Nintendo, bo chyba mowisz o finansach. To firma o mniejszym kapitale niz Sony, nie mowiac ze kruszynka przy MSie.

Co do NGP, ja bylbym zadowolony z KZ, Uncharted, Burnouta itd w wersjach portable, to jest nowych grach tworzonych z mysla o tej maszynce.

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

A kto inny będzie zadowolony z kolejnego Mario Kart na 3DS :P Patrząc obiektywnie to obie firmy lecą na łatwiznę. Boli to szczególnie dlatego, że już w tej generacji jednym z poważniejszych zarzutów odnośnie handheldów było, że lecą na kotletach ze stacjonarnych konsol - a teraz jak widać się nie pierdolą i lecą z tym badziewiem po całości, np. wycięty tryb z RE5 jako pełnoprawna gra na 3DS, heh.

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

okamiden, izuma elven, mario vs donkey kong, ghoust trick, pokemon black/white to odgrzewane kotlety? plz (3 ostatnie miechy nds) tylk psp w tej generacji poszło na łatwiznę :ninja:

Edytowane przez Orzeszek87

Opublikowano

moze dlatego ze idea maszynki stanela nad krawedzia przepasci popychana przez piractwo?

nintendo moze sprzedawac 6x wiecej konsol niz inni, co nie zmienia faktu ze target maja stale taki sam. jesli ktos kupil super mario galaxy, to pewnie kupi i 10 innych platformowkowych gier, bo taka jest wiekszosc gier na wii.

Opublikowano

No nie wiem czy Sony z NGP leci na taką łatwiznę. Maszynka na pewno nie ma łatwej architektury itp. Jednak skłaniam się ku Ds'owi 3D, który fajowo wygląda ;)

Opublikowano

Alez zawisc sie wylewa z tego posta :lol: Zwykle i niepozorne Nintendo, a miazdzy konkurencje na kazdym polu. Niektorzy do tej pory nie potrafa z tym pogodzic :lol:

Szczególnie pod względem specyfikacji i mocy konsol :thumbsup:

Opublikowano

A ja miałem na myśli bardziej konsole stacjonarne :thumbsup:

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Dlaczego zabawne?

Opublikowano

Dlatego, że w cenie tej zabawki mogę kupić normalną, stacjonarną konsolę. Jak ktoś się jara Unchartedem na NGP to niech kupi PS3, to zobaczy grafikę parę razy lepszą i to na ekranie gdzie można docenić detale.

Jak ktoś się lubuje w graniu w tramwaju, na uczelni czy gdzieś tam to powinny mu wystarczyć jakieś tytuły z apple store i inne takie. Konsole przenośne nie są od graficznych wodotrysków.

Opublikowano

no zaje.bisty line-up ma za to NGP. Unchartedy, Killzone, Ressistance, LBP i resztę takich. Nic nowego tylko odcinanie kuponów od marek wyrośniętych na stacjonarnej konsoli.

Dla mnie obecnosc tuch gier w zadnym stopniu nie jest wada. Wrecz przeciwnie. nie wyobrazam sobie maszynki soby bez tych tytulow tak jak nie wyobrazam sobie nasytepnej konsoli M$ bez Halo czy Fm. Przynajmniej moge byc pewniewn ze te gry beda porzadnej jakosci.

Na PSP najwiecej frajdy daly my walsnie serie z duzych konsol (GOW,GTA,PES,Tekken,Colin itd).

Opublikowano

Dlatego, że w cenie tej zabawki mogę kupić normalną, stacjonarną konsolę. Jak ktoś się jara Unchartedem na NGP to niech kupi PS3, to zobaczy grafikę parę razy lepszą i to na ekranie gdzie można docenić detale.

Jak ktoś się lubuje w graniu w tramwaju, na uczelni czy gdzieś tam to powinny mu wystarczyć jakieś tytuły z apple store i inne takie. Konsole przenośne nie są od graficznych wodotrysków.

Jak nie sa, jak moga byc. Powinny wystarczyc tytuply z app stor, co ty pier.dolisz, nie zawsze ma sie ochote wlaczac tv itd i czekac na bootowanie konsoli, a chce sie smignac przed snem w lozku 10 minut, czy nawet w czasie ajzdy jakims autobusem.

Opublikowano

hmm, moze Lionhead w koncu wyda Fable z przesliczna grafika ? :potter:

Opublikowano

Już było :P

Opublikowano

Perełki z Apple Store giną w przeogromnej ilości gówna jaka jest w tym sklepie. Ostatnio od 3 dni szukam sobie jakiejś w miarę porządnej gierki na mojego 3G. Jak na razie bez powodzenia.

Opublikowano

Crysis 2 wyglada lepiej od Killzone 3, a jest multiplatforma. Juz wiem czemu Killzone 3 nie dostal 10 za grafike w PSXE :whistling: Pewnie wielu ludzi nie bedzie moglo sie z tym pogodzic xD

Strach pomyslec jak bedzie wygladac Kingdoms skoro Crytek nie musi martwic sie o inne platformy i moze skupic sie tylko na 360tce. God of War 3 moze zostac zdetronizowane w kwestii oprawy. Jak jeszce okaze sie, ze Forza 4 bedzie ladniejsza od GT5, a Gears of War 3 bedzie na poziomie Uncharted 3 to wielu popelni samobojstwo :ninja:

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Crysis 2 - Killzone 3

Kingdoms - God of War 3

Forza 4 - Gran Turismo 5

Gears of War 3 - Uncharted 3

Gdzie porownuje FPSa do action-adventure ?

PS. Im wiecej minusow tym bardziej widac, ze trafilem w czuly punkt xD

Opublikowano

A podobny tylko Sonyslejwy patrzą na grafikę :)

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Crysis 2 - Killzone 3

Kingdoms - God of War 3

Forza 4 - Gran Turismo 5

Gears of War 3 - Uncharted 3

Gdzie porownuje FPSa do action-adventure ?

PS. Im wiecej minusow tym bardziej widac, ze trafilem w czuly punkt xD

Racja. Późno było i nie ogarnąłem ;) Czyli wg. twojej logiki teraz jak cię plusują to znaczy, że mijasz się z prawdą?

Opublikowano

Nom wlasnie o tym pisze, sonyslaves nie beda mogly spac po nocach przez tego Crysisa ;]

PS. 2015 to troche przesada - jak dla mnie nowa generacja moglaby sie zaczac pod koniec 2012.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Niby w HD a przy Crysisie to taki Blurzone, ze hej :thumbsup:

PS. Mowa o C2 na X360 oczywiscie, PS3 jest chyba zbyt slabe na ten silnik xD

Edytowane przez Ins

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.