Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Dokładnie o niego :thumbsup:

Od tego typa bije taki fanatyzm, że byłby on w stanie obwiesić się bombami i wysadzić w metrze w imię swojej boskiej konsoli i ex'ów na nią :lol:

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Taaa, czytam jego posty na forum gameonly :teehee:

Niezłą pompę mam z tego gamonia :potter: Polecam wszystkim chcącym się rozerwać.

Opublikowano
  • Autor

Wszedłem, przeczytałem, spadłem z krzesła. Ten koleś naprawdę ma problem z głową.

Feisar na naszym forum, tak? :)

Opublikowano

jak to o co chodzi?

o to, że fanboje Sony podjudzają (a raczej podjudzali przy np. premierze U2, KZ2/3 - tego akurat nie mam i nie miałem nigdy im za złe, bo mieli się z czego cieszyć rolleyes.gif ) gadaniem, że to najładniejsze gry na obecne konsole, że X0 tego nie pociągnie, że to już chyba maks z tej generacji itd. - dużo tego było

po tonach takich postów nie ma sie co dziwić, że fanboje M$ fapują i wklejają teksty z recenzji czy screeny że to Crysis 2 jest najładniejszy, i wersja na X0 jest lepsza od tej z PS3, kontrując tym samym tamte wypowiedzi

turned.gif

Opublikowano

Jordan23Carolina: Nie ma to żadnego znaczenia. SDF zastosuje konsekwentnie swoją taktykę i sieć zaleje fala komentarzy w stylu, że "Nawet Modern Warfare 2 jest ładniejsze od Crysis 2" itp. Powinieneś wiedzieć to po takich flagowych akcjach jak "Reach wygląda tak samo jak Halo 3" czy "Forza 3 niczym nie różni się od Forza 2". ;)

Opublikowano

Ja od kolegów(oczywiście posiadaczy PS3) już od 2-3 lat słyszę, że Xbox już więcej nie wyciągnie :thumbsup: .

W sumie jak by popatrzyć na lineup od obu producentów (Micro i Sony), to na żaden nie czekam tak, jak na nowe gry choćby takiego EA czy innej Bethesdy. Narzeka się, że nie wykorzystują mocy jaka drzemie w konsolach, ale przynajmniej czasami wypuszczą grę, która nie jest jedynie pokazem fajerwerków i wciskania X/A. Nie mówię, że to jest złe, ale w gruncie rzeczy czym to się różni, nie licząc oprawy i "mrocznego"klimatu, od popierdółek na Wii? Chyba tym, że te popierdółki czasami jednak wymagają myślenia.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

W przypadku X360 i Microsoftu jest pewna lipa, bo studia first party tego giganta nie potrafią stworzyć gry, która graficznie zmiażdży i zamknie usta wszystkim posiadaczom PS3. Epic zapewne zrobi to przy okazji Gears of War 3, ale to studio third party. Dopiero Turn 10 z Forzą 4 mogą zaskoczyć.

Codename: Kingdoms od Cryteka (w zależności od tego, czym będzie) też prawdopodobnie powali grafiką, ale to także studio third party.

Lipa, że Microsoft popełnił takie błędy na tej generacji i nie wykorzystał potencjału swoich developerów, teraz kierując ich na Kinecta.

Ale nie da się ukryć, że wiele rzeczy osiągnęli. Odebrali Sony Tekkena i Ace Combat, zabrali czasową wyłączność na GTA, oraz dzięki sprytnym zagraniom marketingowym sprawili, że to ich konsola sprzedała się w większej liczbie egzemplarzy, a ludzie chętniej kupują multiplatformy na X360.

Sony broni się dzielnie swoimi grami na wyłączność, które nie mają sobie równych. Uncharted 3 czy TLG kompletnie przemielą wyobrażenie o grafice, wbijając ją na wyższy poziom, a God of War 3 czy Killzone 3 pokazują, że PS3 jest bardzo potężna, ale... cała siła tkwi w developerach.

W bajki, że X360 by tego nie pociągnął nie chce mi się wierzyć. Gdyby ktoś taką grę spróbował na nim odpalić, to byłoby to wykonalne.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

W bajki, że X360 by tego nie pociągnął nie chce mi się wierzyć. Gdyby ktoś taką grę spróbował na nim odpalić, to byłoby to wykonalne.

Próbowałem, ale wyskakiwał mi error :(

Opublikowano

Crysis 2 to technologiczny potwor, jezeli pisza ze to najladniejsza gra na konsolach, to lykam to od razu, mimo ze nie widzialem KZ3 czy U2. Zamiast grac, to zwiedzalem okolice na poczatku gry z 30 minut. Detale, tekstury i real timeowe oswietlenie niszcza. Miazga.

Opublikowano

Znowuuuuuuuuuuuu zombie z t-virus :/

Las plagas to dobre odswieżenie, a tu nagle taki klops...

Niemniej taktyczny shooter z coopem na czterech może robić w online. Ciekawi mnie to luźne podejście do fabuły, ale może dzięki temu zobaczymy Weskera ;p

Opublikowano

Ta cala plaga w RE to syf, powrot t-virusa daje nadzieje na dobra gre w klimatach zombie movies.

Opublikowano

Szkoda, że gra ma problemy ze stabilnością. Crytek chyba zbyt ambitnie podszedł do kwestii grafiki i mamy ofiary: framerate i czasami dosyć agresywny popup.

PS. Jednak Nowy Jork nocą i te kolorowe neony = OMFG ic bjutiful.

Opublikowano

kupilem X i co moge powiedziec...nie wiem jak moglem grac w sieciowki na ps3...tyle

Opublikowano

nowy resident zapowiada sie fajnie, swiezo, tyle ze te punkty expa zbytnio zarkejduja zabawe.

mendrek- t virus byl o wiele bardziej klimatycznym elementem scenariusza niz te pasozyty. niech jeszcze wroca te laboratoria umbrelli i bedzie miod.

Opublikowano

Na X'ie jest aż tak lepiej? Sam właśnie planuję niebawem kupić X360.

niebo a ziemia..

gdybym nie mial to bym nie uwierzyl

narazie mam tylko problem z trigerami :) pod wzgledem rozrywki sieciowej ps3 wypada jak konsola poprzedniej generacji

szkoda ze tak pozno zdecydowalem sie na zakup

Opublikowano

Na X'ie jest aż tak lepiej? Sam właśnie planuję niebawem kupić X360.

niebo a ziemia..

gdybym nie mial to bym nie uwierzyl

narazie mam tylko problem z trigerami :) pod wzgledem rozrywki sieciowej ps3 wypada jak konsola poprzedniej generacji

szkoda ze tak pozno zdecydowalem sie na zakup

A można wiedzieć co Cię tak zachwyciło? Konkrety poproszę:)

Opublikowano

a jak easye o tym wspominał nie raz, to go jechali niektórzy :P

Według tego porównania wersja na X'a chodzi w 1280x720p, a to chyba nieprawda... ?

Edytowane przez MaZZeo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.