Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Burn baby burn :P

Na XBL trzeba mieć tylko zgrabne łącze, a nie takie kapryśne jak moje, gdzie 50% moich killi w Reach wygląda tak:

Przez 3 pierwsze lata gralem na xbox live majac niecaly 1 mega downloadu i chyba 256kb wysylu i nigdy nie narzekalem... Widac do gier nie potrzeba miec 60 mega i 6 uploudu. Za to wlasnie kocham XboxLive.

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Burn baby burn :P

Na XBL trzeba mieć tylko zgrabne łącze, a nie takie kapryśne jak moje, gdzie 50% moich killi w Reach wygląda tak:

Przez 3 pierwsze lata gralem na xbox live majac niecaly 1 mega downloadu i chyba 256kb wysylu i nigdy nie narzekalem... Widac do gier nie potrzeba miec 60 mega i 6 uploudu. Za to wlasnie kocham XboxLive.

Zaraz jakiegoś coda i Halo 3 sprawdzę bo z tego co pamiętam to kiedyś nie miałem takich problemów, może Reach jest jakoś niekompatybilne z moim netem - teoretycznie przepustowość mam do 7 mega :P

Opublikowano

Ja nie widze dolaczonej grafiki akurat, ale w Rechu masz skan sieci i portow, z tego co pamietam. Sprawdz co Ci gra pokazuje, teraz mi sie trudniej wypowiadac, mam lepsze lacze, ale wysyl nadal maks 1-2 mega.

Opublikowano

Coś mi tak jakiś komunikat o NAT wyskakiwał.

A co do obrazka to skopiuj sobie źródło w przeglądarce, uśmiejesz się :P

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Jestem wlasnie w 13 chapterze w Crysis 2 i Killzone 3 zostalo po prostu znokautowane jezeli chodzi o oprawe (i nie tylko) :woot:

Crytek to magicy.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Tiaaaa znokautowane, co jeszcze do tego?

Edytowane przez Merson

Opublikowano

Wiem, ze trudno w to uwierzyc ale taka jest prawda. Nie dosc, ze graficznie miazga to jeszcze skala niszczy. Cos niesamowitego.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

No grafika rzadzi, mimo ze gra nie jest do konca w moim stylu...

Opublikowano

Easye

Różnica poglądów między nami odnośnie XBL i PSN nie polega na tym, że ja twierdzę, iż między tymi serwisami różnic nie ma tylko, iż różnice są, ale bardzo małe. To co dla ciebie jest najważniejsze nie znaczy, że dla milionów osób również. Przekonaj mnie oraz udowodnij wielu osobom wielką przewagę XBL nad PSN przy dwóch założeniach:

1. Nie ma znaczenia dla nas cross czat oraz zakładanie grup.

2. Nie bawi nas przeglądanie wiadomości z komputera osobistego w co grają moi znajomi oraz znajomi moich znajomych.

Proszę podaj inne argumenty o tej rzekomej przewadze XBL nad PSN.

Jeżeli według ciebie konsola MS jest lepiej wykonana niż SONY to w takim razie chyba dwie różne konsole widzimy :teehee: Co jak co, ale jakość wykonania konsoli SONY bije na łeb i szyję tą od Gatesa. Rozumiem, że uważasz XBL za lepszą usługę niż PSN, ale błagam nie pisz takich rzeczy o wykonaniu i jakości konsol. Każdy produkt SONY jest najwyższej jakości , także proszę nawet nie porównuj bo mylisz się. Co jak co, ale o jakości nawet nie dyskutujmy bo oczywistym jest wyższość produkty firmy SONY.

Edytowane przez lons

Opublikowano

PS3 Slim bije na glowe X360 Slim w jakosci wykonania ? Koles chyba naprawde odkryl dopiero ten temat i chce zablysnac xD

Opublikowano

PS3 Slim bije na glowe X360 Slim w jakosci wykonania ? Koles chyba naprawde odkryl dopiero ten temat i chce zablysnac xD

Mówisz do mnie? Jak tak to nie jestem twoim kolesiem jasne? Zabłysnąć przed tobą? Żartujesz? Jak masz zamiar ze mną rozmawiać to podawaj argumenty jak np Easye bo na razie twoje komentarze wieją dziecinadą, a nie poważną dyskusją. Jak nauczysz się rozmawiać, a nie komentować w głupkowaty sposób to daj znać porozmawiamy.

Opublikowano

lons: Sam mam PS3 Slim i wiem, że wykonana jest raczej przeciętnie. Skrzypi i strzela jak się nagrzeje i potem jak stygnie, pomijam już fakt, że nagrzewa dużo mocniej niż stare Xklocki.

Opublikowano

Jeżeli według ciebie konsola MS jest lepiej wykonana niż SONY to w takim razie chyba dwie różne konsole widzimy :teehee: Co jak co, ale jakość wykonania konsoli SONY bije na łeb i szyję tą od Gatesa. Rozumiem, że uważasz XBL za lepszą usługę niż PSN, ale błagam nie pisz takich rzeczy o wykonaniu i jakości konsol. Każdy produkt SONY jest najwyższej jakości , także proszę nawet nie porównuj bo mylisz się. Co jak co, ale o jakości nawet nie dyskutujmy bo oczywistym jest wyższość produkty firmy SONY.

Tu się nie zgodzę. Nowy X360 wykonany jest kapitalnie i absolutnie nie można stwierdzić, że wykonanie PS3 Slim bije go na głowę. Stare X360 rzeczywiście mogły sprawiać wrażenie tandetnych, ale nowe już absolutnie nie.

Jak dla mnie pod względem wykonania jak i pod względem wyglądu - nowy X360 zdecydowanie wygrywa. Jest IMO śliczny, szczególnie ten błyszczący - Piano Black.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Mówisz do mnie? Jak tak to nie jestem twoim kolesiem jasne? Zabłysnąć przed tobą? Żartujesz? Jak masz zamiar ze mną rozmawiać to podawaj argumenty jak np Easye bo na razie twoje komentarze wieją dziecinadą, a nie poważną dyskusją. Jak nauczysz się rozmawiać, a nie komentować w głupkowaty sposób to daj znać porozmawiamy.

Już twój awatar zdradza wszystko może przypadkiem jesteś jakimś kontem Feisara albo BoBana z Gameonly?? :unsure:

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Jest IMO śliczny, szczególnie ten błyszczący - Piano Black.

Wymarzona powierzchnia dla techników kryminalistyki :P

Opublikowano

No tak :P Rysuje się, ale akurat do tego jestem przyzwyczajony, bo zarówno PS3 Fat, jak i PSP, oraz PSP GO i niektóre telefony są wykonane w tym samym kolorze, chyba nawet z tego samego materiału i nauczyłem się delikatnie obchodzić z takim sprzętem ;) PS3 Slim z kolei teraz kojarzy mi się z tandetą... :/

Opublikowano

bla bla bla

Walisz suchary bez argumentow, a wymagasz ich ode mnie - dobry jestes :teehee:

Opublikowano

ps3 slimka jest brzydka, nie umywa się do PS3 grubego.

psp choć super mi się moja slimka to też uważam,że grubaska była ładniejsza.

xbox360 gruby był do mnie beznadziejny ale slimka akurat im wyszła - czarna jest serio sliczna.

Opublikowano

No tak :P Rysuje się

Chodziło mi raczej o ślady daktyloskopijne (odciski palców) :P

Opublikowano

bla bla bla

Walisz suchary bez argumentow, a wymagasz ich ode mnie - dobry jestes :teehee:

Znowu używasz śmieszno dziecinnych sformułowań na dość niskim poziomie. Fajny jesteś taki cool gość. No walę suchary człowieku :thumbsup: No no...

Opublikowano

Stary, nie moja wina, ze walisz takie slabe prowokacje jak ta:

Co jak co, ale jakość wykonania konsoli SONY bije na łeb i szyję tą od Gatesa

Jakies argumenty czy dalej bedziesz trollowac ?

Opublikowano

Już twój awatar zdradza wszystko może przypadkiem jesteś jakimś kontem Feisara albo BoBana z Gameonly?? :unsure:

Ale o co ci teraz chodzi? Dla ciebie jezeli ktos ma argumenty i stoi twardo przy swoim, czyli mamy tu Lons'a i jego wypowiedzi na temat PS3, odrazu musi być jakimś feisarem czy bobanem? Ja (pipi).ie

don chyba dostales jakąs z du.py konsolke uszkodzoną fabrycznie juz od nowowsci albo nie wiadomo co z nią robisz, ale pierwszy raz słysze ze cos skrzypi w niej itd. Pozatym o jakość wykonania to wiadomo ze tu SONY jest na czele i nie zmienicie tego niestety i nie przekonacie nikogo ze jest inaczej... Od PSX, PS2, do PS3 konsolki od SONY są poprostu wykonane bardzo dobrze, mogłeś na nich grać i z tydzień a nie miałeś zadnych problemów i jeżeli ktoś twierdzi inaczej to jest w błędzie. M$ dopiero po 4 latach czy ilu tam zrobił wkońcu tak żeby konsolka sie nie psuła po roku grania czy krócej nawet, u Sony takie coś by było nie do pomyślania. Jezeli chodzi o kwestie wykonania wizualnego to każdy ma inny gust więc tutaj nie ma sie o co kłócić. Ale że PS3 i wykonanie przeciętne? Boże zlituj sie na takimi ludźmi...

Edytowane przez Merson

Opublikowano

No tak :P Rysuje się

Chodziło mi raczej o ślady daktyloskopijne (odciski palców) :P

Tak, tak, wiem... Niestety. Ale z tym rysowaniem się dorzuciłem tak z osobna. Jakby nie patrzeć, raz dotkniesz i już masz ślady. Jak kupiłem swoją drugą PS3 Fat, to wyciągałem ją z pudełka w białych rękawiczkach i czyściłem co jakiś czas specjalnym płynem i szmatką, żeby nie było żadnych śladów. Jakimś cudem udawało się utrzymać czystość i brak rysek. Choć pewno mikrorysek znalazłoby się tam od groma.

Może to nie jest do końca normalne, ale ja mam obsesję na pkt. swojego sprzętu ;D Zawsze o niego dbam najlepiej jak mogę, bo lubię, gdy to wszystko błyszczy i dobrze wygląda.

Opublikowano

Stary, nie moja wina, ze walisz takie slabe prowokacje jak ta:

Co jak co, ale jakość wykonania konsoli SONY bije na łeb i szyję tą od Gatesa

Jakies argumenty czy dalej bedziesz trollowac ?

Nie bądź śmieszny człowieku, gdyż ilość argumentów jakie ja podałem jest jak 100 do 1. Ty tak naprawdę nie podałeś ani jednego argumentu poza pseudo zabawnymi komentarzami. Nie wyrywaj zdań z kontekstu bo świadczy to o tym, że łapiesz się brzytwy. Odpuść. Nie mam o czym z tobą rozmawiać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.