Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Az sobie sprawdze co to ten Homefront. FPP ?

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

jakaś gra RPG chyba

Opublikowano

Tak, nie mam co robic tylko minusowac jakies fanboja ... Koncze z toba dyskusje bo w jakas paranoje popadasz.

to ty tu jestes fanbojem klocu. ja nie pije do tematu "ps3 ma lepsze gry niz gearsy", tylko do faktu, ze gerasy sa przehajpowane. no i ciesze sie ze juz nie odpiszesz, bo to rozmowa z klocami nie ma sensu. jesli chcesz zarzucic cos moim seriom, to prosze bardzo, zrob to tylko tak zeby sie zgadzalo z rzeczywistoscia a nie wydumana logika.

Opublikowano

Tak, slaby, ale mocny hajp mial.

Opublikowano

Homefront kosi sprzedaż Killzona na PS3. Oba i tak nie sprzedaja sie imponujaco, ale proporcjonalnie to Homefront sprzedaje sie ponad półtora raza lepiej od K3. I jak tu wypuszczać techniczne cudeńka, skoro ludzie i tak kupuja zabugowane, graficzne potworki vide Homefront i Black Ops? Byleby tylko był amerykański patos?

Ludzie maja łajno zamiast mózgów.

Skąd niby masz takie rewelacje :P

Opublikowano

Homefront jest bliźniaczo podobny do Call of Duty, i w singlu i w multi. To także miało duży udział w sukcesie komercyjnym tej gry. Takie dziś mamy trendy.

Opublikowano

Co za koles, wyzywa mnie od klocow i prymitywow ...

Gearsy nie sa przehajpowane, oferuja dokladnie to czego ludzie oczekuja od tej gry, swietnego i efektownego singla (gameplayowo i graficznie) i maja wymagajace i skillowe multi. Pod tymi wzgledami gra jest nie do pobicia w swoim gatunku. Cos cie boli tylko za bardzo nie wiesz co.

Edytowane przez Ins

Opublikowano
  • Autor

Homefront kosi sprzedaż Killzona na PS3. Oba i tak nie sprzedaja sie imponujaco, ale proporcjonalnie to Homefront sprzedaje sie ponad półtora raza lepiej od K3. I jak tu wypuszczać techniczne cudeńka, skoro ludzie i tak kupuja zabugowane, graficzne potworki vide Homefront i Black Ops? Byleby tylko był amerykański patos?

Ludzie maja łajno zamiast mózgów.

Skąd niby masz takie rewelacje :P

Kosi w sensie proporcjonalnym. 240k to 140k ;] Sam fakt, ze taki krapszot sprzedaje sie lepiej...

Tak, Ins, Homefront to FPS, klon CoDa.

Opublikowano

Chyba mnie ominela cala kampania reklamowa tego tytulu, tytul kojarzylem ale kompletnie nie wiedzialem co to za twor.

Opublikowano

Co za koles, wyzywa mnie od klocow i prymitywow ...

Gearsy nie sa przehajpowane, oferuja dokladnie to czego ludzie oczekuja od tej gry, swietnego i efektownego singla (gameplayowo i graficznie) i maja wymagajace i skillowe multi. Pod tymi wzgledami gra jest nie do pobicia w swoim gatunku. Cos cie boli tylko za bardzo nie wiesz co.

mnie boli to, ze jak juz zalwazyles, sporo razy pisalem o bezplciowosci gearsow i nadal nikomu sie nie zachcialo sporzjec na to z innej perspektywy, wciaz tylko nudny komfortunizm i tlumaczenie sie jakas "efektywna" zabawa.

a co takiego sweitnego jest w gameplayu singla? korytarzowe strzelanie do mutantow/ufokow/ kur.wa nazwij ich sobie jak chcesz bo to i tak nie ma znaczenia? zacznij rozrozniac dobra, dorosla fantastyke od bajeczek i przestan mi mydlic oczy, bo jestes strasznym fanbojem.

w multi trzeba miec skilla? chyba nie mowimy o skillu 'la smietanka quake'a co nie? raczej o smietance strzelania zza kamyka.

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

Najtmer, Ins

Marnujecie czas wytykając wady Waszym ulubionym seriom. To jest kwestia gustu i tyle. Gearsy mnie znudziły po ok. 2h ale nie powiem, że ta gra się może nie podobać, bo coś jednak w sobie ma. To właśnie pierwsza część Gears of War wprowadziła w tej generacji popularny teraz cover system. Kiedy w 2006 widziałem pierwsze materiały wideo nie mogłem uwierzyć, że tak to wygląda.

Gra Epic Games jako pierwsza pokazała prawdziwy next genowy pazur, czyż nie?

Edytowane przez NEMESIS US

Opublikowano

Cover system, swietne sterowanie i zwykla frajda z rozwalania tych Locustow. Nie moja wina, ze ty potrzebujesz fabularnych wodotryskow, zeby cieszyc sie gameplayem.

O multi sie nie wypowiadaj bo po prostu nie masz o nim zielonego pojecia. Quake to zreczne paluchy, multi w Gearsach i Halo to taktyka i zreczne paluchy.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

nemesis, masz racje, ale jakim prawem mam znosic ogolnoadresowane obelgi o sonywhoresa i naszym ((pipi), MOIM?) chwaleniu sie exami? przeciez ja nie sikam na widok killzonea, a co rusz ktos mnie tutaj wrzuca do jednego wora. napisalem ze branza zrobila krok do przodu kiedy wyszly pierwsze gearsy, ale po tym stanela w miejscu i zaczela odcinac kupony. no i ja rozumiem, ze mozna zarzucic to killzoneowi, ktory "jest mega (pipi)nia", ale girsom juz nie. gdzie tu logika?

Opublikowano

Czy taki Uncharted: Drake's Fortune funduje jakieś fabularne wodotryski? Nie, po prostu Gearsy mi się znudziły i tyle, ale nie będę na siłę komuś wciskał, że to kit. Ilość fanów, wyniki sprzedaży i średnia ocen mówią same za siebie.

Gearsy mnie zaczęły nudzić, gdy grałem w pojedynkę jednak w co-opie było już lepiej. Szczerze, to chętnie pożyczyłbym X360 i spróbował zaliczyć obie części. Z czystej ciekawości.

Opublikowano

Fanboju, Killzone 3 jest swietny co juz nie raz pisalem. Widac tez wrzucasz do jednego wora.

EDIT: Gdybys pisal tak jak Nemesis problemu by nie bylo - nie podoba sie ? Spoko, widac nie trafia w twoje gusta. Ty natomiast musisz sie dowartosciowac objezdzajac Gearsy i ludzi, ktorym ta gra sie podoba.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

O multi sie nie wypowiadaj bo po prostu nie masz o nim zielonego pojecia. Quake to zreczne paluchy, multi w Gearsach i Halo to taktyka i zreczne paluchy.

taktyka? taktyka to jest potrzebna w grach pokroju Total War. w girsach taktyka jest sie skitranie za kamykiem, wystrzelenie 2 kolesi i zmiana lokalizacji zeby cie nie zaszli od tylu. no stary po prostu geniusz taktyczny.

pisalem swoje zdanie tutaj, jak nemesis, malo obrazoburcze, mimo to zostalo ono zalane litrami spermy pod adresem girsow. to sie nazywa po prostu miec klapki na oczach. dziekuje.

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

Gry sa do grania a nie ogladamia miliardow cutscenek i wysluchiwania przeciagnietych na maxa dialogow.

Opublikowano

Taktyka to jest podczas prawdziwej wojny, a nie klikajac sobie myszka. Takie odbijanie pileczki jest zalosne, wiec sobie daruj. Zreszta po co ja sie produkuje, widac ze nie masz pojecia o multi. Chocbys nie wiem jak sie naprodukowal to i tak trzeba wspolpracowac w teamie, co chwila podawac przez headseta pozycje przeciwnika, wiedziec gdzie podkladac granaty, gdzie isc, zeby miec mozliwosc odwrotu. No ale to jest tylko chowanie za kamyczniem i czekanie jak ktos sie wychyli xD

EDIT: Nigdzie nie pisalem, ze multi jest nowatorskie, znowu sobie cos ubzdurales.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

psyko, wole gre, ktora mnie przykuwa swoim nietuzinkowym set&settingiem. nie chodzi tutaj o sluchanie o dialogow czy cutscenek ale o mozliwosc calkowitego wsiakniecia w gre. przy czym dobrze jest nie czuc ze juz w to gdzies gralem. nudny przyklad- S.T.A.L.K.E.R.

ins, przykro mi, ze nic nie wiem na temat tego uber-nowatorskiego multi :( moze gdyby ta gra bylaby podobna do 10 innych gier bylbym w stanie sobie chociaz troche to wyobrazic :(

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

Mnie sie w ogole STALKER nie podoba, gralem tylko chwile, ale wiem ze ta gra nie ma niczego, co mnie kreci w fpp. Dobry przyklad gejmpleju i fabuly to Alan Wake.

Opublikowano

Alan Wake to jedna z tych gier, których zazdroszczę posiadaczom X360. Nie powiem, bo przekształcenie mroku w przeciwnika wygląda w tej grze kapitalnie. PS3 ma Heavy Rain, zaś X360 ma AW. Dla każdego coś miłego. To czego nie odnajdzie się w Heavy Rain będzie w AW i na odwrót. Przynajmniej tak mi się wydaje.

Edytowane przez NEMESIS US

Opublikowano

HR jest od tworcow Fahrenheita (ponoc lepszego niz HR, w ktorym po 1,5 h wymieklem), nie interesuje mnie ta gra, bo to miliard dialogow i qte. Ja chce grac, nie ogladac.

Edytowane przez Gość

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.