Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Mnie sie w ogole STALKER nie podoba, gralem tylko chwile, ale wiem ze ta gra nie ma niczego, co mnie kreci w fpp. Dobry przyklad gejmpleju i fabuly to Alan Wake.

stalker to gra ktorej trzeba dac szanse, ja bylem na poczatku jej wrogiem i nie zalwazalem, jaki ona ma miazdzacy klimat.

no i zgadzam sie jesli chodzi o kwestie AW>HR- mnie tez nudzilo klikanie komend. gra powinna dawac swobode a nie narzucac lancuszek skryptow.

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

HR i AW to zupełnie inne gry. Nie wiem czemu ludzie je porównują.

Wiesz, ja nie grałem jeszcze w AW ale wydawało mi się, że są do siebie nieco podobne. Być może dlatego, że i jedna i druga funduje ciekawy, zróżnicowany scenariusz (w HR może to być akurat kwestia dyskusyjna).

Opublikowano

taktyka? taktyka to jest potrzebna w grach pokroju Total War. w girsach taktyka jest sie skitranie za kamykiem, wystrzelenie 2 kolesi i zmiana lokalizacji zeby cie nie zaszli od tylu. no stary po prostu geniusz taktyczny.

Skończ (pipi)ć i wyjć stont, bo z Gearsami na multi to ty miałeś do czynienia tyle co żeś widział na jutub.

Opublikowano

a ty co? nie zgadzasz sie z czyms, czy tylko tak sobie postanowiles podonkiszocic?

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

Udowodniles tylko, ze nie masz pojecia o czym piszesz :teehee:

Opublikowano

Udowodniles tylko, ze nie masz pojecia o czym piszesz :teehee:

a o czym mam miec pojecie? o subiektywnej opinii? ty mi caly czas dajesz do zrozumienia ze nie m am do niej prawa. albo moze mam prawo, jesli nie hanbi dobrego imienia twojego malego sacrum. :whistling:

wiesz, wiem ze moj trolling jest nieskuteczny, ale szkopul polega na tym, ze byleby jaka informacja o girsach nie wyszla, to ty zmoczysz majtki. no dobra, spoko, rozumiem ze jestes fanem. no ale nie raz juz uzywales tutaj wlasnie jakichs wydumanych tresci jakie to girsy sa za(pipi)iste i ze niszcza wszystko. no wszystko fajnie, ale dodawaj zawsze "IMHO", zebysmy wiedzieli, zeby nie brac tego na powaznie. w sumie to takie male skrocenie tego o co mi chodzi :)

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

rozmawiajac z wami mam wrazenie ze rozmawiam z trenerami pokemonow, ktorzy cierpia przez nierozumienie swoich upodoban...

a co ja napisalem, co nie jest subiektywna opinia? ze girsy sa nudne? no chyba wlasnie to napisalem, nie sadze bym obrazal was jakkolwiek inaczej niz wlasnie wjezdzajac na wasz gust i ambicje. no i tu wg maziola juz jest farmazon. wez ty kur.wa skoncz grac w te gierki bo sie robisz agresywny jak gracze tibii. na koniec cos dla ciebie: http://allegro.pl/ortografia-na-wesolo-uczy-bawi-i-rapuje-promocja-i1518083296.html

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

Ja za to mam wrażenie, że rozmawiam z pokemonem.

a ze przeszedlem jedynke ziewajac i dwojke odpalajac na 10 minut to znaczy chyba jedynie tyle, ze jest to tytul ktory raczej spodoba sie mniej wymagajacym graczom.

To napisałeś parę stron wcześniej, potem raczysz wypowiadać się w jakikolwiek sposób o multi, którego podejrzewam że nawet na oczy nie widziałeś - rozumiesz dlaczego jesteś... zabawny?

Opublikowano

a rozumiesz zdanie: " GO.WNO MNIE NIE INTERESUJE"? nie? co ci mam tutaj rozpisac ladnie na kolorowo zebys to skumal? chyba nie czaisz ze wszystko biore na ultra wyje.baniu, no i ze poza tym to tylko moja opinia, ktora cie boli. a wiesz kogo boli czyjas opinia odnosnie jakiejs gry? fanboja.

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

Najtmer spokojnie nie daj się prowokować tym ludziom bo na każdym kroku pokazują swoje kompleksy w stosunku do konsoli Playstation. Na exy PS3 psioczą, ale jak na ich wyjątkowo według mnie tandetne Gearsy ktoś co napisze to zaczynają wyzywać innych od fanbojów. Nie zwracaj na nich w ogóle uwagi.

Edytowane przez lons

Opublikowano

a rozumiesz zdanie: " GO.WNO MNIE NIE INTERESUJE"? nie? co ci mam tutaj rozpisac ladnie na kolorowo zebys to skumal? chyba nie czaisz ze wszystko biore na ultra wyje.baniu, no i ze poza tym to tylko moja opinia, ktora cie boli. a wiesz kogo boli czyjas opinia odnosnie jakiejs gry? fanboja.

Weź pociągnij całego posta capsem i boldem żeby było epiczniej i bardziej <rage>. Ja jebie skoro bierzesz wszystko na "ultra wyje.baniu" (LOL) to czego rozpisujesz się tutaj od paru stron, nie znając w ogóle gry i tematu? Lubujesz się w pierdoleniu kacapołów i trollingu? Mnie durny pojazd po Gearsach nie boli, mnie głupota boli którą pokazujesz. Ciebie boli natomiast, że niektórzy ludzie, nie tylko xboty którymi gardzisz, traktują Gearsy jak grę kultową, a tobie w takiej sytuacji już nerwosol wibruje po raz kolejny z resztą, masz jakiś problem z tą grą to gtfo i zrób miejsce w tym temacie dla ludzi, którzy mają coś ciekawszego do powiedzenia.

Najtmer spokojnie nie daj się prowokować tym ludziom bo na każdym kroku pokazują swoje kompleksy w stosunku do konsoli Playstation. Na exy PS3 psioczą, ale jak na ich wyjątkowo według mnie tandetne Gearsy ktoś co napisze to zaczynają wyzywać innych od fanbojów. Nie zwracaj na nich w ogóle uwagi.

lons-srons. Widzisz jaki e-pocisk? Teraz idź do swojego e-kąta i rozpłacz się.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

MGS 4 - 94

InFamous - 85

Heavy Rain - 87

God of War 3 - 92

GT 5 - 84

vs

Gears of War - 94

Gears of War 2 - 93

Halo 3 - 94

Halo Reach - 91

FM3 - 92

Gdzie ta przewaga cwaniaczku? Ty w ogole cos wiesz, czy zachwalasz swoje zeliwne resoraki, jak koledzy z piaskownicy maja hot wheels'y i matchboxy?

Kultowa konsola, przegoniona przez sprzet dla casuali od Nintendo :teehee: Polecam ciz ajac sie filatelistyka.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

co mnie obchodzi cudza opinia? odpalilem gre i ziewalem? mam sie przekonac na sile, bo ktos, kto uchodzi za autorystet a po godzinach moze gwalcic dzieci i slucha beyonce powiedzial, ze to najlepszy shooter?

bralbym pod uwage ta ocene, jesli bym sie jaral podobnymi tytulami i pomogla w wyborze sposrod podobnych sobie gier. na tym to ku,rwa polega. a nie na slepej wierze grubej baby u wrozki, ze cos jest biale a cos czarne.

o psyko dal ladny popis o co mi chodzi, dzieki psyko. :D

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

Ładnie wybrałeś te wygodniejsze dla siebie oceny :teehee:

Zapomniałeś o:

Uncharted 2: 96

LBP: 95

LBP2: 91

Killzone 2: 91

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

MGS 4 - 94

InFamous - 85

Heavy Rain - 87

God of War 3 - 92

GT 5 - 84

vs

Gears of War - 94

Gears of War 2 - 93

Halo 3 - 94

Halo Reach - 91

FM3 - 92

Gdzie ta przewaga cwaniaczku? Ty w ogole cos wiesz, czy zachwalasz swoje zeliwne resoraki, jak koledzy z piaskownicy maja hot wheels'y i matchboxy?

Kultowa konsola, przegoniona przez sprzet dla casuali od Nintendo :teehee: Polecam ciz ajac sie filatelistyka.

Człowieku nie rozbawiaj mnie. Masz jakieś wieczne, ale do Japonii. Drwisz z ich kultury co świadczy o twoim ograniczeniu. To tak jakby Niemcy mówili o nas "banda zacofanych bez kultury śmierdzieli ze wschodu" Na takim poziomie prowadzisz dyskusję.

Weź pociągnij całego posta capsem i boldem żeby było epiczniej i bardziej <rage>. Ja jebie skoro bierzesz wszystko na "ultra wyje.baniu" (LOL) to czego rozpisujesz się tutaj od paru stron, nie znając w ogóle gry i tematu? Lubujesz się w pierdoleniu kacapołów i trollingu? Mnie durny pojazd po Gearsach nie boli, mnie głupota boli którą pokazujesz. Ciebie boli natomiast, że niektórzy ludzie, nie tylko xboty którymi gardzisz, traktują Gearsy jak grę kultową, a tobie w takiej sytuacji już nerwosol wibruje po raz kolejny z resztą, masz jakiś problem z tą grą to gtfo i zrób miejsce w tym temacie dla ludzi, którzy mają coś ciekawszego do powiedzenia.

lons-srons. Widzisz jaki e-pocisk? Teraz idź do swojego e-kąta i rozpłacz się.

Naucz się ćwoku używać poprawnie swój ojczysty język zanim zaczniesz pisać słowa epicznej etc. Bo jak na razie zapożyczasz słowa z angielskiego nie znając nawet ich znaczenia w polskim odpowiedniku. Przestań kompromitować się i zacznij myśleć zanim coś napiszesz.

http://poradnia.pwn.pl/lista.php?id=10510

Przeczytaj 10 razy i wbij sobie raz na zawsze to do głowy.

Edytowane przez lons

Opublikowano

najtmer sluchaj, to sa pewne zbiory i usrednienie ocen najwiekszych opiniotworczych mediow. Nawet jakbys bardzo chcial, to cos co ma powyzej 80 procent nigdy nie bedzie zle, chyba ze chcesz walczyc z ogolnoswiatowa krytyka. mozesz powiedziec ze gra ci sie nie podoba, to nie twoj gatunek itd, ale nie ze to jest slabe.

lons

Polska i niemcy to krag kultury europejskiej, a nie dziwadla z japonii. Przestan w koncu walic konia do tych kreskowek. No, to ze cos mi sie nie podoba, to znaczy ze ejstem ograniczony. Super ze sam zaimplikowales to, ze jestes hrabia ograniczenia, TOTTAlY NARROW MINDED, Dzieki, teraz zmykaj.

Opublikowano

MGS 4 - 94

InFamous - 85

Heavy Rain - 87

God of War 3 - 92

GT 5 - 84

Uncharted 2 - 96

Uncharted 1 - 88

LBP 2 - 92

LBP - 95

Killzone 3 - 86

Killzone 2 - 91

Wipeout - 87

Demons Souls - 89

Ratchet Tod - 89

Ratchet ACIT - 87

Resistance 2 - 87

vs

Gears of War - 94

Gears of War 2 - 93

Halo 3 - 94

Halo Reach - 91

FM3 - 92

Left 4 Dead 2 - 89

Left 4 Dead - 89

PGR3 - 88

ME - 91

Wszystko wzięte z Metacritc z pierwszej strony z ocenami

i gdzie ta przewaga? :teehee:

Edytowane przez Merson

Opublikowano

Te, lons-srons aka prof Miodek od siedmiu boleści, przestań się rzucać jak żyd po pustym sklepie, i przestań smutasie dosrywać się do jakiegoś słowa napisanego dla beki, ogólnie mam wrażenie że jesteś istotą nieprzystosowaną do korzystania z internetu, a już na pewno nieprzystosowaną do pisania na tym forum.

Opublikowano

najtmer sluchaj, to sa pewne zbiory i usrednienie ocen najwiekszych opiniotworczych mediow. Nawet jakbys bardzo chcial, to cos co ma powyzej 80 procent nigdy nie bedzie zle, chyba ze chcesz walczyc z ogolnoswiatowa krytyka. mozesz powiedziec ze gra ci sie nie podoba, to nie twoj gatunek itd, ale nie ze to jest slabe.

lons

Polska i niemcy to krag kultury europejskiej, a nie dziwadla z japonii. Przestan w koncu walic konia do tych kreskowek. No, to ze cos mi sie nie podoba, to znaczy ze ejstem ograniczony. Super ze sam zaimplikowales to, ze jestes hrabia ograniczenia, TOTTAlY NARROW MINDED, Dzieki, teraz zmykaj.

Ten sam krąg, a zacofanie takie, że porównywanie jest zbyteczne. Dla Niemców nie jesteśmy żadnym partnerem. Mają nas głęboko w tyłku. Mają nas za dziadów i brudasów ze wschodu. Takie to wielkie dwa kręgi.

Opublikowano

Tez bym mial cie za dziada brudasa, ale wystarczy przestac byc zaslepiona istota saczaca jad aj hejt gejts? Piszesz z Windowsa c'nie?

Opublikowano

maziolek, nie starasz sie skumac o co mi chodzi- ile razy by tu nie bylo flejmu, zawsze da sie zalwazyc przyslowiowego "chwytania sie brzytwy". bo jesli osoba A mowi ze gra jest nudna (co jest w naszym przypadku synonimem "slabej"), to osoba B musi sie ratowac statystykami i jakimis stereotypowymi zagraniami typu "nie grales? zamknij ryj". problem w tym, ze trzeba umiec sie zdystansowac. no i masz racje ze mnie boli jak sie spuszczacie/ krytykujecie cos. no tyle za ja to robie w pojedynke a was jest wiecej i robicie to czesciej. byle jakie info o czymkolwiek i ludzie juz kategoryzuja gry i uzywaja tego jako argumentow. dla mnie to zadne argumenty, jak cos do mnie nie przemawia, to robi to caloksztaltem a nie jakims pojedynczym elementem i sadze ze mam prawo to napisac a ty masz prawo to przyjac na klate. fajnie jesli po rozmowie ze mna zaczynasz postrzegac cos jak ja, to sie nazywa odmienny punkt widzenia. jesli zalwazasz jakies wady, ktorych nie starasz sie usprawiedliwic tanimi zagrywkami, to tylko lepiej dla ciebie. nie ze chce cie od czegos odciagnac, ale moze pare rzeczy przemyslisz i stwierdzisz ze ktos inny, mimo swoich powierzchownie skrajnych opinii ma w jakims tam stopniu racje. i napisz mi "ok, masz racje, killzone ma tandetna fabule", albo "uncharted ma ladne miejscowki ale skakanie jest strasznie oskryptowane i nudne" albo "locusty to bardzo stereotypowy przeciwnik" zamiast "zamknij ryj i wy.pierdalaj" a ja sie nie bede spinal, ze ktos tu urzadza walke na cyferki, bo cyferki nie sa wyznacznikiem jakosci.

Opublikowano

lons

Ten sam krąg, a zacofanie takie, że porównywanie jest zbyteczne. Dla Niemców nie jesteśmy żadnym partnerem. Mają nas głęboko w tyłku. Mają nas za dziadów i brudasów ze wschodu. Takie to wielkie dwa kręgi.

tak offtopując to Polska jest waznym partnerem gospodarczym dla Niemiec i licza sie z nami, zapewniam (mowa o poziomach rządowych)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.