Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Te, lons-srons aka prof Miodek od siedmiu boleści, przestań się rzucać jak żyd po pustym sklepie, i przestań smutasie dosrywać się do jakiegoś słowa napisanego dla beki, ogólnie mam wrażenie że jesteś istotą nieprzystosowaną do korzystania z internetu, a już na pewno nieprzystosowaną do pisania na tym forum.

Na tym forum? Zgadza się bo są tutaj takie kwiatki jak ty , że fajnie jest z wami podyskutować. Jesteście tak prości w waszej argumentacji i poziomie wysławiania się, że lubię pastwić się nad takimi osobami jak ty pokazując na każdym kroku co reprezentujecie.

Edytowane przez lons

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Dobra niech ktos wykona egzekucje, bo masakratos tego topicku zjadl szybciej swoj ogon, niz gimnazjalista konczy stosunek seksualny.

JESTES czlowiekiem anty-argumentem, anty-inteligencja i anty-logika, odnajdziesz sie na forum CDA

<macha chusteczka>

Opublikowano

najtmer sluchaj, to sa pewne zbiory i usrednienie ocen najwiekszych opiniotworczych mediow. Nawet jakbys bardzo chcial, to cos co ma powyzej 80 procent nigdy nie bedzie zle, chyba ze chcesz walczyc z ogolnoswiatowa krytyka. mozesz powiedziec ze gra ci sie nie podoba, to nie twoj gatunek itd, ale nie ze to jest slabe.

lons

Polska i niemcy to krag kultury europejskiej, a nie dziwadla z japonii. Przestan w koncu walic konia do tych kreskowek. No, to ze cos mi sie nie podoba, to znaczy ze ejstem ograniczony. Super ze sam zaimplikowales to, ze jestes hrabia ograniczenia, TOTTAlY NARROW MINDED, Dzieki, teraz zmykaj.

Ten sam krąg, a zacofanie takie, że porównywanie jest zbyteczne. Dla Niemców nie jesteśmy żadnym partnerem. Mają nas głęboko w tyłku. Mają nas za dziadów i brudasów ze wschodu. Takie to wielkie dwa kręgi.

tak offtopując to Polska jest waznym partnerem gospodarczym dla Niemiec i licza sie z nami, zapewniam (mowa o poziomach rządowych)

Nie mów mi o poprawności politycznej. Ja mówię co Niemcy jako naród myślą o nasi i za kogo nas uważają.

Edytowane przez lons

Opublikowano

O i jestes jeszcze socjologiem! No czlowiek renesansu.

Opublikowano

Naucz się szanować człowieku inne kultury. Patrząc z innej strony jesteśmy zacofanymi biedakami w stosunku do Japonii. Japonia to czołówka światowa, a my biedny postkomunisty kraj na dorobku. Trochę pokory człowieku.

Opublikowano

Najtmer, nie pojmujesz, że jedyne do czego się dosrałem to nie do tego, że ci się Gearsy nie podobają/uważasz za nudne (nie dbam o to, po drugie, nie jesteś jedyną osobą która tak uważa), tylko do twojego skomentowania multiplayera w tej grze, mimo że nawet na oczy go nie widziałeś? Ja mógłbym sobie pojeździć po Killzone czy Uncharted (chociaż tego nie robię bo nie mam powodów), ale nawet słowem nie wypowiadałem się co do multi w tych grach, wiesz czemu? BO KOMPLETNIE JE NIE ZNAM. Ty za to liznąwszy jedynie Gearsy sprowadziłeś jedną z najlepszych gier online do głupiego napierdalania się nawzajem zza murków, rozumiesz teraz? Ja nie lubię takiego trollingu.

Na tym forum? Zgadza się bo są tutaj takie kwiatki jak ty , że fajnie jest z wami podyskutować. Jesteście tak prości w waszej argumentacji i poziomie wysławiania się, że lubię pastwić się nad takimi osobami jak ty pokazując na każdym kroku co reprezentujesz.

Ale jesteś przechu.jem człowieku, aż mi kapcie spadły siedząc przed kompem.

Szkoda że wbijając się do tego tematu razem ze swoimi "mondrościami" (dam lepiej w cudzysłów, żebyś znowu nie musiał oddawać się swoim ambicjom gimnazjalnego polonisty), jesteś jak ten wychowawca na koloniach, co to w połowie zabawy wpierdala się do domku i każe wszystkim iść spać, a następnego dnia wszyscy mają go za frajera i nikt go nie lubi. :potter:

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Naucz się szanować człowieku inne kultury. Patrząc z innej strony jesteśmy zacofanymi biedakami w stosunku do Japonii. Japonia to czołówka światowa, a my biedny postkomunisty kraj na dorobku. Trochę pokory człowieku.

A co ro ma wspolnego z tym, ze ich popkultura to IMO dno. WTF? Jestes taki smieszny, ile masz lat? Pewnie kolo 30, a umyslowosc dobrze wychowanego 15 latka. Jasiu nie smiej sie z kalekich i szanuj prace, patrz jakie inne kraje sa bogate!

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Najtmer, nie pojmujesz, że jedyne do czego się dosrałem to nie do tego, że ci się Gearsy nie podobają/uważasz za nudne (nie dbam o to, po drugie, nie jesteś jedyną osobą która tak uważa), tylko do twojego skomentowania multiplayera w tej grze, mimo że nawet na oczy go nie widziałeś? Ja mógłbym sobie pojeździć po Killzone czy Uncharted (chociaż tego nie robię bo nie mam powodów), ale nawet słowem nie wypowiadałem się co do multi w tych grach, wiesz czemu? BO KOMPLETNIE JE NIE ZNAM. Ty za to liznąwszy jedynie Gearsy sprowadziłeś jedną z najlepszych gier online do głupiego napierdalania się nawzajem zza murków, rozumiesz teraz? Ja nie lubię takiego trollingu.

Na tym forum? Zgadza się bo są tutaj takie kwiatki jak ty , że fajnie jest z wami podyskutować. Jesteście tak prości w waszej argumentacji i poziomie wysławiania się, że lubię pastwić się nad takimi osobami jak ty pokazując na każdym kroku co reprezentujesz.

Ale jesteś przechu.jem człowieku, aż mi kapcie spadły siedząc przed kompem.

Szkoda że wbijając się do tego tematu razem ze swoimi "mondrościami" (dam lepiej w cudzysłów, żebyś znowu nie musiał oddawać się swoim ambicjom gimnazjalnego polonisty), jesteś jak ten wychowawca na koloniach, co to w połowie zabawy wpierdala się do domku i każe wszystkim iść spać, a następnego dnia wszyscy mają go za frajera i nikt go nie lubi. :potter:

Kurdę, ale mnie pojechałeś. Musisz być realu taki twardy nie? Taki zluzowany nie? Stary naprawdę szacunek dla ciebie.

Opublikowano

Ej kiedys tu bylo fajnie, potem z czasem coraz gorzej, wpierw poszedl sobie Grigori, potem Daddy (ale wrocil!), a teraz sytuacja jest taka ze wbija sie gosciu na stolowce do stolika znajomych i nikt go nie chce wyprosic, a on sam nawet nie zauwaza ze nie jest mile widzianym gosciem. Jak bedzie mozna tu jak kiedys pogadac, podroczyc sie, posmiac, to dajcie znac. Ide.

Opublikowano

Nadal nie odpisał skąd wziął to o niemcach ehhh i prowadz tu dyskusje skoro gosciu odpisuje na co mu sie podoba .

Opublikowano

Ej kiedys tu bylo fajnie, potem z czasem coraz gorzej, wpierw poszedl sobie Grigori, potem Daddy (ale wrocil!), a teraz sytuacja jest taka ze wbija sie gosciu na stolowce do stolika znajomych i nikt go nie chce wyprosic, a on sam nawet nie zauwaza ze nie jest mile widzianym gosciem. Jak bedzie mozna tu jak kiedys pogadac, podroczyc sie, posmiac, to dajcie znac. Ide.

Wpis, przychodzi jakiś lons-srons, myśli że jest dyrektorem internetu bo będzie jeździł po ludziach, którzy nie czują takiej potrzeby by na forumach pisać idealnie zgodnie ze słownikiem PWN, jak ktoś go pojedzie to cipie się jakby miał hemoroidy a sam potem od ćwoków wyzywa, no stypa jak ch.uj, jakby to była piaskownica to by dzieciarna wywaliłaby mu w kosmos resoraki i kazała spierdalać.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Powiem tobie, że wyjątkowo bezczelny jesteś. Robisz syf ubliżając innej kulturze, wyzywając oraz sprowadzając rozmowę do nienawiści. Teraz wielce skrzywdzonego udajesz? Każdy twój post przesiąknięty jest nienawiścią. Pomyliłeś fora.

Opublikowano

dobrze mazzeo- dla ciebie postaram sie sprawdzic gdzies u znajomych girsy 2 po sieci, ale ostrzegam- jesli ten multiplayer bedzie przypominal singla, to oddasz mi prawo do wlasnej opinii, co wiecej, wspomnisz moja wczesniejsza. ok? bo to jest jak z kupa- miliardy much nie moga sie mylic...

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

lons to nie poprawnosc polityczna a wartość umów gospidarczych, które rosną z roku na rok. No i niemcy mają swiadomość, ze za ok 40 lat będziemy równorzędnym partnerem, a ze sąsiadem przy okazji, tym wiec cenniejszym. Tak wiec zadna kurtuazja a realizm

a co do opini społeczenstwa to znacznie sie poprawiły bo nie przyjeżdzają tam same harpagany a normalni ludzie, często wykształceni

Opublikowano

to zaden argument- we wszystkich grach w ktore gra sie w ten sposob mozna sie dobrze bawic, dlatego nie jest to argument "za" w kwestii miana "najlepszego online". to chyba wlasnie random powinien obiektywnie pokazac jak sie gra. niewatpliwie to najczesciej gracze sa wadami sieciowych rozgrywek (jak w MW2 i typki co biegaja po cichu sprintem i dzgaja wszystkich nozem)

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

LOL, wbijasz do tematu który ma długą historię i żyje na swoich zasadach od zawsze, a teraz do stałego bywalca mówisz, że pomylił fora?

GetTheFuckOut.gif

Chyba na waszych zasadach. Mówiłem tobie, że mam to gdzieś ten twój kącik wzajemnej adoracji. Będę pisał co chce i jak chcę, a że jest to nie na twoim poziomie i waszych zasadach mało mnie interesuje. Rozumiesz?

Edytowane przez lons

Opublikowano

pc vs konsola?

TYLKO PS3, koniec topicu

nie no nie wiem, na pc bym sobie pograł np w takiego BF3 na najwyższych detalach ale do tego trzeba miec kase, więc konsola jest dobrym wyborem jesli sie nie chce wydawac za duzo kasy co chyba wszyscy o tym wiedzą :potter:

Edytowane przez Merson

Opublikowano

Spoko srons, z tym że ja się nie wbijam tam gdzie nie pasuje albo gdzie mnie nie chcą. Proponuje jeszcze potrollować w dziale WKP albo hydepark, podbudujesz swój fejm na forumku.

Opublikowano

to chyba wlasnie random powinien obiektywnie pokazac jak sie gra.

Bzdura. Niejedna gra juz mnie odrzucila na starcie przez granie z randomami, ktore nie maja pojecia o co chodzi. Dopiero jak zbiora dwa ogarniajace teamy mozna ocenic czy gra jest zbalansowana, czy mapy sa przemyslane, czy wystarczy latac na pale czy jednak teamwork cos daje itp. Powie Ci to praktycznie kazdy.

dlatego nie jest to argument "za" w kwestii miana "najlepszego online"

PS. Jaki najlepszy online ?

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Robisz syf ubliżając innej kulturze, wyzywając oraz sprowadzając rozmowę do nienawiści.

To przecież wojny konsolowe a tu wlaśnie o to chodzi. Nie potrzebnie typie sie spinasz bo to luźny temat i nalezy wywody z przymróżeniem oka traktować. Nadal czekam na jakieś argumenty odnośnie Niemców.

Opublikowano

Spoko srons, z tym że ja się nie wbijam tam gdzie nie pasuje albo gdzie mnie nie chcą. Proponuje jeszcze potrollować w dziale WKP albo hydepark, podbudujesz swój fejm na forumku.

Zgadza się nie pasuje do wizji paru wyjątkowo prostackich użytkowników tutaj. Jest was garstka, może z 5 osób. Reszta to normalni w porządku ludzie. Właśnie dołączyłeś to grona kolejnej osoby, z która kończę dyskusję. Nie jesteś również dla mnie partnerem do poważnej dyskusji. Yaczes,Ins i teraz ty. Taki sam niski poziom kultury osobistej oraz wypowiedzi.

Edytowane przez lons

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.