Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Dobry jest nie ? Koles sie autentycznie zacial xD

Opublikowano

Robisz syf ubliżając innej kulturze, wyzywając oraz sprowadzając rozmowę do nienawiści.

To przecież wojny konsolowe a tu wlaśnie o to chodzi. Nie potrzebnie typie sie spinasz bo to luźny temat i nalezy wywody z przymróżeniem oka traktować. Nadal czekam na jakieś argumenty odnośnie Niemców.

A co ty człowieku z choinki spadłeś? Polacy nie są dobrze postrzegani w Niemczech. Mam rodzinę, znajomych i wiem z ich opowieści jak z góry Polaków traktują. Mają za swołocz, biedaków i złodziei. Zawsze jakiś kwiatek od czasu do czasu ma miejsce jak z tą reklama z Media Markt.

Opublikowano

to chyba wlasnie random powinien obiektywnie pokazac jak sie gra.

Bzdura. Niejedna gra juz mnie odrzucila na starcie przez granie z randomami, ktore nie maja pojecia o co chodzi. Dopiero jak zbiora dwa ogarniajace teamy mozna ocenic czy gra jest zbalansowana, czy mapy sa przemyslane, czy wystarczy latac na pale czy jednak teamwork cos daje itp. Powie Ci to praktycznie kazdy.

nie zgodze sie: cs, uchodzacy za ojca wszystkich gier zespolowych pokazuje, ze wystarczy jeden wymiatacz, zeby poprowadzil druzyne randomow do zwycieztwa, a wiec nie chodzi calkowicie o kooperacje, ale o autentyczny skill i skupienie. przeciez to bezsensu jesli nie da sie grac bez ustawiania sie, headsetow itd. wiem ze to bardzo "ulatwia" rozgrywke, ale nie wszyscy maja czas jednoczesnie, nie zawsze sie z kims dogadasz i co? i sie nie da grac inaczej? za malo grasz deathmatchy all/vs/all, skoro tak bardzo sprowadzasz multi do koopa.

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

Błagam trzymajcie mnie bo nie wierzę w tego człowieka.

yaczes i inne pozytywne tutejsze nerdy tworzą klimat tego forum, którego oczywiście nie rozumiesz bo pomyliłeś to forum z "forum ludzi z kijami od szczoty w dupie", nie rozumiesz bo jesteś jakimś smętnym typem który swoje nawyki z katolickiej gimbazy próbuje wnieść do tematu z cyklu "pieprzenie", w którym, jak nazwa wskazuje, się pieprzy nie zważając zbytnio na ramy polonistyczne czy netykietę. Capiche, srons?

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Lons - przeciez 70% z exow na PS3 to pewnie gnioty z wodotryskami 3D... :teehee:

I skoncz juz z tym poziomem, dla Ciebie i tak jest za wysoki.

Edytowane przez easye

Opublikowano

to chyba wlasnie random powinien obiektywnie pokazac jak sie gra.

Bzdura. Niejedna gra juz mnie odrzucila na starcie przez granie z randomami, ktore nie maja pojecia o co chodzi. Dopiero jak zbiora dwa ogarniajace teamy mozna ocenic czy gra jest zbalansowana, czy mapy sa przemyslane, czy wystarczy latac na pale czy jednak teamwork cos daje itp. Powie Ci to praktycznie kazdy.

nie zgodze sie: cs, uchodzacy za ojca wszystkich gier zespolowych pokazuje, ze wystarczy jeden wymiatacz, zeby poprowadzil druzyne randomow do zwycieztwa, a wiec nie chodzi calkowicie o kooperacje, ale o autentyczny skill i skupienie. przeciez to bezsensu jesli nie da sie grac bez ustawiania sie, headsetow itd. wiem ze to bardzo "ulatwia" rozgrywke, ale nie wszyscy maja czas jednoczesnie, nie zawsze sie z kims dogadasz i co? i sie nie da grac inaczej? za malo grasz deathmatchy all/vs/all, skoro tak bardzo sprowadzasz multi do koopa.

W CS'a gralem za malo zeby sie wypowiadac.

Widzisz, dla mnie bez sensu jest kazdy na kazdego. Ot takie radosne strzelanie z duza doza przypadkowosci. W multi cenie teamwork i skilla (gdyby zalezalo mi tylko na tym drugim to nadal bym cisnal w Q3). Owszem mozna sobie pograc z randomami, ale nijak sie to ma do meczu gdzie sa dwie ogarniajace druzyny.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

niestety nie mam opcji zeby to jakkolwiek sprawdzic, moze na jakims EP albo cos...

Opublikowano

chlopaki - to jest forum o konsolach, kogo w ogole tutaj granie na PC obchodzi ?

Jasne - wiem, ze niektore gry tam wygladaja lepiej, ale szczerze mnie to (pipi)ie , bo cale cale zycie gralem na konsolach i nie wyobrazam sobie grania w jakis inny sposob niz na moim fotelu San Jose, z padem w reku. Biedni sa zas Ci, ktorzy oceniaja klimat gier po tytulach PC, bo przeciez juz same granie na PC nie ma klimatu :teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano
  • Autor

Sory panowie, ale musze sie wtracic i bynajmniej dotyczy to troche OT.

WTF z tymi Niemcami? Wszystko zalezy jakiej grupy spolecznej zapytasz o zdanie o innej grupie spoleczniej. Ogolnie Polacy nie tylko w Niemczech ale w ogole wiekszej juz czesci Europy ciesza sie bardzo dobra opinia. Oczywiscie, ze znajda sie ludzie, ktorzy uwazaja Polakow za bande zapitych idiotow, ale w Polsce znajdziesz ludzi ktorzy to samo moga powiedziec o Franzuzach, bo nie maja z nimi zwiazanych dobrych wspomnien.

Rola Polski w Europie zmienila sie na przestrzeni ostatnich lat diamentralnie i jezeli sadzisz, ze uwazaja nas za swolocz, to wybacz, ale zmien dilera, bo to co palisz to najwidoczniej szałwia i masz omamy.

Opublikowano

LOL? Żarty prima aprilisowe powinny być śmieszne, to wygląda jak reklamówka, jeśli jest fejkiem to ktoś się napracował.

Jesli nie jest fejkiem to... O_O

Jeśli to jest podpucha od Turn 10 to ostro się wkurwię na nich :angry:

16player races, twice as many as Forza Motorsport 3

to są jakieś jaja.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Trzeba mieć niezłego skilla żeby taki fake zrobić dlatego mam wątpliwości.

Jeśli to jest prawdziwe to ciekaw jestem ile kapuchy wywalili na te mega modele do showroom'u, bo z tego co mówią w trailerze wynika, że wszystkie auta (podobno 500) są w nim dostępne. No chyba, że nie wszystkie auta mają tak dobre modele.

PS. Może jakiś montaż z GT5 ?

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

zastanawia mnie komu by sie chcialo - zreszta co mialoby byc zartem ? Ktos by sie napracowal, by napisac, hahaha - zartowalem, jednak 8 aut jednoczesnie na trasie zobaczycie ; ]

Opublikowano

Jeżeli to jest prawdziwe to chyba jakiś materiał dla większych akcjonariuszy i współpracujących teamów - na samym początku jest napisane, że to materiał do użytku wewnętrznego.

Jak to komu by się chciało ? Ktoś kto by to zrobił zyskałby miano największego trola w historii 1 kwietnia :P

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Za dobrze jest to zrobione na fejka. Więc raczej jest to prawdziwe no ale kto wie :teehee:

Jutro się okaże.

Opublikowano

To nie montaz z GT...trasy sie nie zgadzaja...kokpity wygladaja inacze....otwierae bagazniki.drzwi jak w teaserze z Fordem GT...prawdziwy trailer IMO.

Opublikowano

To chyba jednak fake:

250px-Ad_Asklon_Logo.png

Jakoś nie widzę byśmy ścigali się Warthogami :teehee:

Opublikowano

Dzisiaj dziwny dzień jest i nie wiem czy to zmyła czy prawdziwy trailer:

http://www.youtube.com/watch?v=CaoyuDBmJ1o&feature=player_embedded

Cudowny trailer, zeby to sie ziscilo + offroad i wyscigi noca.

<3 JARAM SIE, jestem troche pijany, niech ktos potwierdzi autentycznosc tego trailera.

Opublikowano
Contacted by Kotaku, a Microsoft spokesman confirmed the video's authenticity.

The video in question was not intended for public distribution and may not accurately reflect features and functionality that ship in Forza Motorsport 4. We will have more to share on Forza Motorsport 4 in the near future.

Czyli material jest prawdziwy :)

EDIT:

Znalazlem na oficjalnym forum:

Turn 10 Community Manager

Because a lot of people have been asking me, yes we've seen the video in question and no we aren't going to be saying anything more than the above MS statement for now.

Thanks for understanding.

Opublikowano

no i usuneli filmik, gdzie można go zobaczyć jeszcze?

Opublikowano

Jedno mi się nie podoba:

Holywood style visuals and audio effects

Po tym przychodzi na myśl jakby z tej gry chcieli zrobić NFS Shift. Chyba nie tędy powinna wieść droga Forzy :unsure:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.