Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Jedno mi się nie podoba:

Holywood style visuals and audio effects

Po tym przychodzi na myśl jakby z tej gry chcieli zrobić NFS Shift. Chyba nie tędy powinna wieść droga Forzy :unsure:

To bedzie zwykly dodatek, ktory na bank bedzie mozna wylaczyc. Czepiasz sie na sile.

Znajac zycie ten bonus bedzie lepszy niz to co stara sie osiagnac seria NFS przez tyle czasu ;P

Edytowane przez Ins

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Wszystkie NFSy oprocz nowego Hot Pursuit do pieca kwiatek.gif

Opublikowano

przynajmniej nikt nie wchodzi i nie zaczyna (pipi)enia "sprzedaz jest wysoka, bo konsole mozna przerobic" :teehee:

Opublikowano

STALEM SIE FANEM NINTENDO

WARNING not for kids

Opublikowano

Ale jakie ultra super :woot:

Opublikowano

nie rozumjem, jestem polakiem

Opublikowano

dobra, mam pytanie do xbab - jakie sa gry na iksa, ktore nie sa przekrwawionymi tps/fpsami, tylko grami z mocna historia, ktora jest w centrum uwagi gracza - chetnie sie zaznajomie, szczerze mowiac mam dosyc wyzynania po prostu zeby zaorac wszystko co sie rusza (miarka sie przebrala po graniu w lost planet - nienawidze tej gry, jest tak beznadziejna w moim mniemaniu, ze dzieki niej odechcialo mi sie grac w glupie tpsy, a uncharted juz nie wydaje sie takie fajne : ( ), a przy okazji moze ktos sie powyzywa, ze gejmejszyn3 ma hejwi rejn no i dorosle kewlzone (tak bardzo dorosle jak 7letni hamburger)

Opublikowano

Zagraj se w halo, albo homefront, tez ma podobno dobrą fabule

Edytowane przez Merson

Opublikowano

Alan Wake

Halo ma swietne universum i taka tez fabule

Metro 2033

jakies jRPG jak lubisz

reszta to multiplatformy

sam Alan Wake jest genialny IMO i byloby wielka strata nie poznac historii Wake'a

Opublikowano

Zagraj sobie w mass effecta, takie dzirs ow łor w kosmosie z lepszą fabułą i elementami rpg.

Opublikowano

xmortex: Generalnie to co wymienił Psyko, tylko jeśli idzie o Halo (3, ODST i Reach) to wskazane jest ograć wcześniej Halo 1 i 2 bo inaczej to nie będziesz za bardzo wiedział o co kaman.

Opublikowano

ODST jest najslabyszm ogniwem, jak ktos nie jest halo nerdem xD to moze sobie odpuscic

Opublikowano

xmortex: grałeś w Killzone 3? Fabularnie może nie jest to nic odkrywczego ale podane w bardzo solidny sposób. Graficznie to najwyższa półka gier obecnej generacji. I jeśli jeszcze nie miałeś okazji, to koniecznie sprawdź Uncharted a zobaczysz, że to zupełnie inna bajka niż Lost Planet.

Edytowane przez NEMESIS US

Opublikowano

ODST jest najslabyszm ogniwem, jak ktos nie jest halo nerdem xD to moze sobie odpuscic

Nie zgadzam się. ODST ma najciekawszy sposób prowadzenia historii ze wszystkich gier z serii Halo na X360. Mnie bardzo jarało skradanie się nocą po mieście zaatakowanym przez Przymierze i te misje w retrospekcjach gdy dotarło się do jednego z punktów zrzutu pozostałych członków ODST.

Jak Bungie pisało o etapie w mieście w Reach to właśnie liczyłem na coś w kształcie ODST. Niestety było "trochę" inaczej.

Pamiętam jak w MM zobaczyłem stand z odpalonym ODST i etapem z początku gry - miasto nocą, wizjer. Pomyślałem wtedy "oł jeeee bejbe maj bady is redy for mor Hejloł" ;)

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

no wlasnie, to tak multiplatformy - jako tako ogarniety mam temat, ps3 w chodzie, ale dobrze by bylo sobie uzupelnic zestaw o x'a, a w temacie gier na niego (czyli exclusivow, to jestem zielony tymbardziej, ze wole zasiegnac opinii innych ludzi ktorzy juz cos zaliczyli i moga powiedziec - o historia byla tutaj fajna, bo po prostu mam juz dosyc samego gameplayu, gdzie w tle jest jakas fabula, zazwyczaj tak straszna, ze az wstyd mi ogladac przerywniki - np. killzone 2)

NEMESIS - kz3 odpuszczam sobie, zmeczylem 1 czesc, ktora nie byla az tak beznadziejna, typowy sredniak dla mnie, ale 2 mnie po prostu zalamala, natomiast uncharted uwielbiam - glownie ze wzgledu, na lekki klimat ktory przy przechodzeniu z moja druga polowka czulismy sie jakbysmy ogladli, jakis lekki film akcji z tandetnymi co prawda, ale humorystycznymi momentami i akcja na tyle rozwinieta, ze chcielismy wiedziec co sie dzieje, natomiast w przypadku lost planet - czulem sie naprawde glupio, nudna wyzynka, gdzie akcja przedstawiona byla w durny sposob,

don&Psyko&MaroS - dzieki za podpowiedzi,

no i jRPGi - strasznie lubie, tylko czy poza lost odyssey jest cos naprawde godnego uwagi na xa? po przejsciu FFXIII powatpiewam w jakosc jrpgow w tej generacji, wiec dawac mi tu konkrety :)

Opublikowano

Dla mnie ODST jako gra to gra na 7+, jako Halo to gra na 5.

Opublikowano

Jeżeli chodzi o jRPG'i na X360 to Tales of Vesperia jest na pewno godne polecenia (tyle, że w Polsce trudno dostępne - inaczej, jak nie znasz nikogo kto by Ci mógł odsprzedać to nie kupisz :P). Reszty nie znam, podobno Blue Dragon jest dobre.

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

no i jRPGi - strasznie lubie, tylko czy poza lost odyssey jest cos naprawde godnego uwagi na xa? po przejsciu FFXIII powatpiewam w jakosc jrpgow w tej generacji, wiec dawac mi tu konkrety :)

Zainwestuj w DSa, jego biblioteka RPGów nikogo nie zawiedzie.

Opublikowano

Ale to zawsze handheld, do tego z okropnie prezentujaca sie grafika. Jezeli ktos ma zamiar grac w domu, to nie wiem jak to moze z konsola i duzym plaskim tv konkurowac.

Opublikowano

Hmm no (pipi)a rzeczywiscie.

Mnostwo swietnych erpegów z oldskulową grafiką < (pipi)owe erpegi ze średnią grafiką

Mondrości Psyko #3214

Opublikowano

Ale to zawsze handheld, do tego z okropnie prezentujaca sie grafika. Jezeli ktos ma zamiar grac w domu, to nie wiem jak to moze z konsola i duzym plaskim tv konkurowac.

xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.