Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

MAG, Socom, DC Online... no jakoś Sony inwestuje też w chłam, a Heavenly Sword na pewno nie jest średniakiem. Sony pewnie jeszcze reaktywuje tą markę, może na NGP.

Edytowane przez Zwyrodnialec

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Często tu słychać wypowiedzi w stylu "Kogo obchodzi sprzedaż ? Chyba tylko Don'a !". Można teraz rzucić argumentem - po to interesujemy się sprzedażą by obiecujące gry jak Kameo 2 nie wylądowały w śmietniku na rzecz sprzedających się w milionach gier typu Kinect Sports.

Jak na razie dotyczy to tylko MS. Sony nie zraziło się małym sukcesem ICO czy SoC i nadal inwestuje w TLG :P

Z tego co czytałem jakiś rok temu to gadanie o słabej sprzedaży obu tych gier to bujda - sam developer przyznał, że obie gry sprzedały się dobrze. No i masz chyba krótką pamięć - gdzie jest sequel Heavenly Sword ? Nie ma bo gra się nie zwróciła.

A może jest to po prostu gra do której sequel nie pasuje? Nie można być niczego pewnym, nie pracujemy w Sony i nie wiemy jakie plany ma Sony odnośnie konkretnych tytułów. :thumbsup:

Już nie kręć bo HS to akurat jedna z najczęściej wymienianych przez posiadaczy PS3 marek do wskrzeszenia. Da się zrobić sequel, prequel itp. KAŻDEJ gry - wystarczy trochę wyobraźni.

PS. Zostałem dzisiaj posądzony o camperstwo w Halo: Reach. Moja odpowiedź: Simply put - just better than you. Deal with it kid.

Fuck-Yeah.jpg

Opublikowano

kampiles i jeszcze kolesiowi pocisnales ze jestes lepszy?

:mellow:

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

Taaa, camper jak @uj z energy sword gdzie by ubić gościu sam mi na długość kroku musi wleźć pod łapę :P

\/ VoytecCFC: Jak ktoś sam włazi pod nóż :rolleyes: heh

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano
  • Autor

Ludzie nie plują się o kamperstwo bez przyczyny :P Kitrałeś się i czekałeś... :P

Opublikowano

No uporam sie z licencjacka jutro, znaczy w sumie zaczne ja, dokoncze dead space 2 i w oczekiwaniu na MK bede jezdzil sobie w wspanialej forzie 3 i gral reach multi, moze czasem bc2. Kto kupuje MK na X360, fajnie jakby bylo sporo graczy z forum do pykania wieczorami.

Opublikowano

No uporam sie z licencjacka jutro, znaczy w sumie zaczne ja, dokoncze dead space 2 i w oczekiwaniu na MK bede jezdzil sobie w wspanialej forzie 3 i gral reach multi, moze czasem bc2. Kto kupuje MK na X360, fajnie jakby bylo sporo graczy z forum do pykania wieczorami.

To jeszcze nie wiesz, że ja biorę na premierę :P Tylko ciekaw jestem kiedy mi Onza przyjdzie bo na razie jedyne co wiadomo na temat premiery to, że może w tym miesiącu będzie, a na padzie od X360 będzie ciężko. Mam nadzieję, że sporo ludków będzie, bo teraz to tylko Crysis i Crysis ;) A jak sam kupię Crysis 2 to pewnie wszyscy już w co innego będą grać :teehee:

Opublikowano

Ja raczej w bete geasrow bede gral ;/

Opublikowano

No ja tez biore na premiere (21 raczej na 100 procent). Chcialem Kollector's Edition, ale szkoda mi 350 zl...

Opublikowano

Kto wie, po wyjściu tego nowego pada ze zmiennym dpadem, granie w bijatyki na Xie może w końcu nabrać sensu.

Opublikowano

No ja tez biore na premiere (21 raczej na 100 procent). Chcialem Kollector's Edition, ale szkoda mi 350 zl...

Pewnie jakiś czas po premierze tę figurkę będzie można kupić osobno na Allegro - bo domyślam się, że to na niej Ci zależy.

Opublikowano

Tak, prezentuje sie fajnie na zdjeciach, choc cala kolekcjonerka z nia steelboxem, artbookiem i kodami jest super... no ale 350 zl, jak preorder na allegro mozna dorwac za 160 zl vide http://allegro.pl/mortal-kombat-xbox360-przedsprzedaz-i1529042266.html

Opublikowano

Człowieku ! W Ultimie dostajesz kod na klasyczny strój i Fatality dla Reptile :D

Opublikowano

Chodzi ci o kolekcjonerke, czy standardowa edycje?

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Niet. Dla Sub'a nic nie ma. Ale teraz tak patrzę i z opisu wycofali bonus. W zamówieniu ciągle mam. Mam nadzieję, że nie od(pipi)ą numeru <_< Wersji PL chyba nie ma.

Mówię o standardowej edycji.

Opublikowano

Wersji PL chyba nie ma.

WYKONCZ GO!

:potter:

Opublikowano

Tak, prezentuje sie fajnie na zdjeciach, choc cala kolekcjonerka z nia steelboxem, artbookiem i kodami jest super... no ale 350 zl, jak preorder na allegro mozna dorwac za 160 zl vide http://allegro.pl/mortal-kombat-xbox360-przedsprzedaz-i1529042266.html

masz jakis filmik, bo na zdjeciach jakos nie robia te figurki na mnie wrazena...

Cena za(pipi)ista - klikniete :teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Kto wie, po wyjściu tego nowego pada ze zmiennym dpadem, granie w bijatyki na Xie może w końcu nabrać sensu.

Dzisiaj przyszedł do mnie ten nowy pad właśnie.

W ultimie jest promocja i razem z ładowarką kosztuje 180zł, więc IMO warto. Pad jest lepszej jakości, brak kolorowych przycisków to całkiem dobry pomysł, ogólnie połączenie srebrnego i czarnego wygląda bardzo fajnie. Modyfikowany krzyżak jest zdecydowanie lepszy niż dotychczasowy, ale nadal nie jest to wygoda na poziomie dualshocka. Na + również trochę zmodyfikowane gałki, które są jeszcze bardziej ergonomiczne. Ogólnie polecam.

Kupiłem go z myślą trochę o MK, ale głównie chciałem pograć na czymś nowym w Gearsy 3, szczególnie w tej grze irytował mnie tej krzyżak przy wyborze broni...

Opublikowano

Babunia dostanie krzesło elektryczne.

Da się w ogóle w Europie dostać tą wersję MK, gdzie Scorpion przez ścianę przebija Suba? Ta figurka prezentowała się lepiej. A w ogóle to brakuje jeszcze innego odpowiednika, gdzie to Scorp jest w roli ofiary. :ninja:

Opublikowano

ooo! 180 zł to naprawde niezla cena. Kurde, kolejny wydatek, bo chodzi po mojej glowie od dawna.

Tak poza tematem:

http://www.tvn24.pl/...,wiadomosc.html

hahaha - lepsze niz atak na SONY :teehee:

180zł niezła cena, dwa pady częściowo połamane więc trzeba zainwestować

http://konsolowisko.pl/news/9723-przeciek-nt-planow-sony-pod-katem-targow-e3

Polyphony Digital przedstawi nowy tytuł, który powinien ukazać się przed marcem 2012 r.
Opublikowano

Babunia dostanie krzesło elektryczne.

Da się w ogóle w Europie dostać tą wersję MK, gdzie Scorpion przez ścianę przebija Suba? Ta figurka prezentowała się lepiej. A w ogóle to brakuje jeszcze innego odpowiednika, gdzie to Scorp jest w roli ofiary. :ninja:

Ta edycja jest dostępna tylko w jednej sieci w USA.

http://konsolowisko.pl/news/9723-przeciek-nt-planow-sony-pod-katem-targow-e3

Polyphony Digital przedstawi nowy tytuł, który powinien ukazać się przed marcem 2012 r.

Gran Turismo 5: Ultimate Patch Collection ;)

Opublikowano

ooo! 180 zł to naprawde niezla cena. Kurde, kolejny wydatek, bo chodzi po mojej glowie od dawna.

180zł niezła cena, dwa pady częściowo połamane więc trzeba zainwestować

Przepłacacie ponad 50zł: Amazon.co.uk

Darmowy kurier, 130zł.

Opublikowano

ol shit - rozumiem, ze moge zaplacic karta kredytowa i kurier do PL takze za free?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.