Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Osobiście bardziej przepadam za Vice City (klimat!!), ale jednak nie sposób nie docenić potęgi SA - ilość misji fabularnych, pobocznych questów i tych wszystkich bajerów oraz ogrom i zróżnicowanie terenu to po prostu najwyższy możliwy sandboksowy poziom. Czas gry liczony w dziesiątkach, o ile nie w setkach godzin.

Edytowane przez Josh the Boy

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Ma ktoś pierwsze Call of Duty(Classic) z psn? Da się jakoś zmienić na strzelowanie/przycelowanie L1/R1 a nie L2/R2? Przecież tymi przyciskami się nie da grać...

Opublikowano

Ile sie przegrało godzin na PC w San Andreas... A potem na PS2, jak dla mnie najlepsze GTA, w piątce też chciałbym zagrać jakimś niggerem podobnym do SiDżeja!

Krek, o ile pamiętam to nie dało sie zmienic przyciskow, ale jak pograsz dluzej to powinienes sie przyzwyczaić do tego.

Edytowane przez Merson

Opublikowano

Just Cause 1 to najgorsza gra w jaką dane mi było w życiu grać. Odpaliłem JC2 demo na X360 i było niewiele lepiej.

Do kibla z takimi tytułami.

Do kibla z ocenianiem gier po pograniu kilka minut.

Opublikowano

Ja też po ograniu wersji demo odpuściłem. Niby ogromny teren, ale co z tego skoro sam muszę szukać wrogów, a na większości obszarów nic nie ma. Wolę mniejszy teren, ale z większą ilością szczegółów, jak np. w Assassin's Creed II. Jeszcze RDR daje radę, niby spory teren, ale zawsze jest co podziwiać. Ale to R*, mistrzowie w sandboksach. O i jeszcze GTA IV.

Opublikowano

Just Cause 1 to najgorsza gra w jaką dane mi było w życiu grać. Odpaliłem JC2 demo na X360 i było niewiele lepiej.

Jak mam się przekonać do gry, która jest 5 razy bardziej drętwa niż 10letnie GTA 3, i po 10-15 minutach biegania bez ładu i składu chce się zerzygać?

JC2 za to wygląda bardzo dobrze, ale i tak IMO gorzej niż RDR

Opublikowano

RDR to graficznie najwyższa półka w gatunku sandboksów. Ogromny teren do eksploracji, wypełniony detalami i smaczkami (przypadkowi NPC, pełno biegającej zwierzyny, zmiana pory dnia i nocy). Ta gra po prostu w tej dziedzinie nie ma sobie równych.

Opublikowano

W kwestii ilości bugów zaraz po premierze też nie miała sobie równych :whistling:

Opublikowano

Przy takim rozmiarze terenu, możliwościach i oprawie audiowizualnej pewne błędy są w pełni wybaczalne. Ja większych bugów w trakcie rozgrywki nie uświadczyłem.

Opublikowano

W kwestii ilości bugów zaraz po premierze też nie miała sobie równych :whistling:

O przepraszam, chyba w Fallout: New Vegas nie grałeś ;]

co oczywiście nie zmienia faktu, że to i tak jedna z najlepszych gier tej generacji.

Opublikowano

Jak mam się przekonać do gry, która jest 5 razy bardziej drętwa niż 10letnie GTA 3, i po 10-15 minutach biegania bez ładu i składu chce się zerzygać?

JC2 za to wygląda bardzo dobrze, ale i tak IMO gorzej niż RDR

Takie teraz robia dema. Zagralbys w pelna wersje mialbys zupelnie inne odczucia. To co tam sie dzieje, akcje + przyjemnosc grania jest dla mnie o wiele wieksza niz we wszytskich seriach GTA. Nawet RDR byl nudniejszy :thumbsup:

Niestety, czesto tak bywa, ze dema odpychaja od tytulu, a po zagraniu w fulla nie mozna sie oderwac!

jak ta gra nie ma klimatu, to ja nie mam do was pytan. :whistling:

To najlepszy silnik sandboxowy i jedna z najlepszych gier tego gatunku.

Edytowane przez easye

Opublikowano
X360 dysponuje za to trochę mocniejszą kartą graficzną i ciut większą liczbą gier multiplatformowych.

super artykulik

Opublikowano
X360 dysponuje za to trochę mocniejszą kartą graficzną i ciut większą liczbą gier multiplatformowych.

super artykulik

hahahaha też sie zastanawiałem o co mu chodzi z tym :lol:

Opublikowano

Jakie komentarze.

"SNES i jego bazarowa wersja - Pegasus"

"precz z konsolami a dlatego ze zniszczył taki tytuł jak crysis2 grafika z dx9 pfff głupi konsolowcy a zeby wam sie to spaliło"

:potter:

Opublikowano

Have Crytek and Dice Showed Up Sony's 1st party Dev's?

http://www.guerillaplay.com/editors-blog/item/1235-have-crytek-and-dice-showed-up-sonys-1st-party-devs?.html

Przebić wcześniejsze hity cyfrowej dystrybucji Sony?

http://polygamia.pl/Polygamia/1,107162,9405833,Najczesciej_sciagana_gra_na_PlayStation_Network_to___.html

Edytowane przez Disvertigo

Opublikowano

DICE na razie nic nie pokazało poza wersją PC, Crytek za to rzeczywiście udowodnił, że jak się chcę to można osiągnąć poziom gier od Sony a nawet go przewyższyć.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Ale co Crytek przewyższyli? Jaką gre od Sony? Nie powiesz mi że KZ3 czy U2... może bardzo mało brakuje zeby dorównać tym ex'om ale i tak to nie ten sam poziom.

down: :lol:

Edytowane przez Merson

Opublikowano
  • Autor

Nie, Crysis 2 to najladniej wygladajaca gra na konsole, wszystkie. Nie tylko wyglada najlepiej na X360 ale na PS3 tez.

Opublikowano

Najpierw niech sprawią żeby Crysis 2 chodził w 720p, stabilnych 30 fps i był bez agresywnego pop-up'a - wtedy będzie można rozważać czy jest najładniejszą grą czy nie. Bo tak to trochę niesprawiedliwe te porównania ;)

Opublikowano

Ale jakie Halo?

ExcitedCat.jpg

Opublikowano

Crysis 2 na pewno przebil Killzone 3 pod wzgledem oprawy. Trudno powiedziec to samo o Uncharted 2 bo to sa tak rozne gry, ze trudno je porownac.

Halo CE ?

fuck-yeah.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.