Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano
Tak sobie ostatnio myslałem, ze jesli by R* dodał pacha , który wnosiłby jakis hardkorowy poziom trudnosci to zabrałbym sie za gre raz jeszcze, od samego poczatku.

Patch patchem, ale wybór stopnia trudności to niemal tak oczywista rzecz, że powinna się znaleźć od początku w gotowym tytule. Cóż, najwyraźniej nie dla każdego. W Falloucie np. masz bardzo duże zróżnicowanie poziomów i granie na tych wyższych niesamowicie podnosi fun z grania (tak podczas wykonywania misji jak i podczas eksploracji). W RDR czułem się jakbym grał w tytuł przeznaczony dla upośledzonego dziecka.

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano
  • Autor

Ile można z tym Falloutem wyjeżdżać do RDR. Skoro Rockstar traktuje Cie jak upośledzonego to odwróć się na pięcie i gre porzuc.

Grając w RDR nie czułem, żeby Rockstar traktowało mnie jak debila. To co ja odczułem to fakt, że R* jak w swoim każdym sandboxie, chce mnie wciągnąć w świat gry do końca. Immersja w dziki zachód jest tak duża, że traciłem poczucie czasu.

Opublikowano

Co za różnica czy to Sony obniża cenę czy sklepy same to zrobią. Bezlitosne prawa rynku.

Opublikowano

chodzi o znaczenie i warunki ,,najlepszych hitów'' gra nie ma nic z tym wspólnego

teraz z dużych gier tworzonych pod ps move zostaje tylko sorcery

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

No nie wyrobie, chce sobie pojezdzic w Forzie, ale nie mam profilu i nici z tego. SKUR.WYSYNY

Opublikowano

Move to niewypał, poza RE5 nie ma na to nic dobrego, nawet w Killzone 3 gra się średnio.

Większość wydawców również ma to gdzieś, więc nawet taki Bioshock Infinite, który pojawi się dopiero w przyszłym roku nie będzie obsługiwał dildo.

Opublikowano

No nie wyrobie, chce sobie pojezdzic w Forzie, ale nie mam profilu i nici z tego. SKUR.WYSYNY

Wlasnie o tym zapomnilen wspomniec. Tak samo z fifami, halo itp, wszelkie statystyki...

Na xbox.com mozesz sie zalogowac?

Opublikowano

Moge, tyle ze w account summary zamisat xbox live silver jest usluga nieaktywna. Czekam az do mnie zadzwonia w tej sprawie, statsy mnie nie interesuja, ale niektore sejwy tak.

Opublikowano

Psyko: Ale zablokowali Ci z jakiegoś konkretnego powodu czy może to jakiś błąd systemu ?

Opublikowano

Blad systemu. Nie moglem sie w dniu kiedy gold wygasl opolaczyc, usuanalem konto, zeby je odzyskac i pach usluga niedostepna, sprawdz pozniej... Na infolini moiwa, ze konsola zepsuta xDDDDDDDDd Spoko mowie babie ze zalozylem przed chwila konto i smiga bez zajakniecia, bo to w ciagu tyhodnia "specjalisci" maja sie tym zajac i zadzwonia, mam nadzieje ze jak najszybciej.

Opublikowano

No to niezły kanał. Szału bym dostał.

Opublikowano

Tez nie wiem o co chodzi, mam nadzieje ze naprawia, bo chce sejwa z fm3.

Opublikowano
  • Autor

Move to niewypał, poza RE5 nie ma na to nic dobrego, nawet w Killzone 3 gra się średnio.

Większość wydawców również ma to gdzieś, więc nawet taki Bioshock Infinite, który pojawi się dopiero w przyszłym roku nie będzie obsługiwał dildo.

EL O EL.

Move w K3 gra sie srednio? Nie ma na niego nic dobrego?

Fajnie.

Opublikowano

Z gier dedykowanych PS Move ciekawie wypadają The Fight i Sports Champion. W RE5 gra się nawet nieźle (tak samo jak w RE4 Wii Edition). Sony nieźle zakręciło bo wypuściło niedrogie starter packi, lecz do rozgrywki w takim The Fight potrzebne są już dwa PS Move. Wraz z grą jest to wydatek rzędu 500 zł, więc niewiele taniej niż Kinect od M$.

Grałem w Killzone 3 Move'em i jak dla mnie jest to tam bajer wrzucony na siłę. Broń chodzi bardzo chaotycznie, niby podażą za naszym ruchem ale dość kiepsko to wygląda. Można sprawdzić jako ciekawostkę. Move się dopiero rozkręca, może PS Move Heroes hitem nie jest ale szykują się inne tytuły.

Opublikowano

Dziwne, że gra się średnio w Killzone 3. Wiilot w Metroidach sprawdza się genialnie. Ale Metroidy są o wiele mniej nastawione na akcję, może tu jest pies pogrzebany? W każdym razie na jakieś megahity na Move bym nie liczył. Na Wii najlepsze gry wiilota jakoś specjalnie nie wykorzystują i równie dobrze mogłoby się grać w nie na padzie. Odpadłyby jedynie smaczki

Opublikowano

Nintendo od samego początku opracowywało swoje gry pod Wiilot'a. Move to nic innego jak kopia (z wyglądu gorsza, bo trzymając ją w ręku przypominała mi zabawkę, Wiilot prezentuje się bardzo stylowo). Metroidy mają unikalną rozgrywkę, wiele ciekawych patentów. KZ3 skupia się tylko na eliminowaniu Higów (choć to i tak świetna gra). Mam wrażenie, że developerom od Sony tworzącym gry pod Move'a nigdy nie uda się dorównać największym hitom z Wii. Graficznie na pewno będą lepsze lecz nie dostarczą takiej esencji jak na konsoli Ninny.

Edytowane przez NEMESIS US

Opublikowano

Zobaczymy jeszcze jak to będzie z tym No More Heroes na PS3 ;p

Opublikowano

Nie będzie najlepszego patentu, czyli telefonu ^_^

Opublikowano

Ale to będzie wersja z Wii czy jakaś nowa odsłona?Bo jeśli to port z Wii to wygląda na to, że Sony stara się o najlepsze gry z Wii od developerów third party. Pewnie pojawi się Okami, Madworld i reszta świty...

Opublikowano

Pierwsza część. I te starania ograniczyły się, póki co, do tej strzelanki Dead Space i NMH. Ale w sumie niech się starają, czemu nie. Z tym, że MadWorld to crap ^_^

Opublikowano

Okami to już mieli na PS2. Furory nie zrobili, a biorąc pod uwagę, że Move celują w casualów to Okami jest fatalnym wyborem. To zaje.bista giera ale zdecydowanie nie ten target. :P

Opublikowano

Madworld to crap? Z tego co można się dowiedzieć z wszelakich źródeł jest to jedna z lepszych gier oferowanych przez Wii. W sumie nie chcę się wymądrzać bo nie grałem. Crapem mogło się okazać przy wynikach sprzedaży co niestety dotknęło kilku naprawdę solidnych produkcji (DS: Extraction, RE: Darkside Chronicles).

Edytowane przez NEMESIS US

Opublikowano

Psyko sam dzwon bo oni wątpie by dzwonili. Do mnie też kiedyś mieli dzwonić odnośnie serwisu konsoli i nic. Dzwon Ty. Codziennie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.