Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Zadzwonie jutro znowu.

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Madworld to crap? Z tego co można się dowiedzieć z wszelakich źródeł jest to jedna z lepszych gier oferowanych przez Wii. W sumie nie chcę się wymądrzać bo nie grałem. Crapem mogło się okazać przy wynikach sprzedaży co niestety dotknęło kilku naprawdę solidnych produkcji (DS: Extraction, RE: Darkside Chronicles).

Jak lubisz brutalność dla brutalności to ok. Ale sam gameplay jest prymitywny, a gra monotonna. Mi nie podpasowała. Za to No More Heroes jest świetny

Opublikowano

Szkoda, że na Wii produkcje z potencjałem twórczym często nie odnoszą sukcesu w sprzedaży. Praktycznie tylko hity od Nintendo schodzą w wielomilionowych nakładach. Po części nie dziwię się niezależnym developerem, że rezygnują ze wspierania tej platformy.

Opublikowano

Szkoda, że na Wii produkcje z potencjałem twórczym często nie odnoszą sukcesu w sprzedaży. Praktycznie tylko hity od Nintendo schodzą w wielomilionowych nakładach. Po części nie dziwię się niezależnym developerem, że rezygnują ze wspierania tej platformy.

Capcom, czy EA narzekają, a co wypuścili? Celowniczki, no kurwa, rzeczywiście killery. :teehee: Żeby nie było to dobre gry, ale na Wii jest przesyt takich gierek (Dead Space Extraction, 2 Residenty i Hose of the Dead Overkill) i nic dziwnego, że mało kto się tym zainteresował. Trzeba było robić normalne porty.

Opublikowano

Mnie wcale nie dziwi, że wypuścili właśnie takie gry bo Wii zdawało się być wyśmienitą platformą dla tego typu produkcji. Kto przypuszczałby, że gracze oleją dobre celowniczki. Dlatego już żadne nowe nie wychodzą.

Opublikowano

A co stało na przeszkodzie zrobić port RE5, skoro czwórka sprzedała się lepiej na Wii niż na GCN? Wystarczyłaby oprawa na poziomie RE4 i ludzie by to kupili. No ale Capcom wolał wypuścić celowniczek i narzekać, że kupiła to tylko garstka osób.

Inna sprawa, że to jest akurat fakt, Nintendo ściągnęło sobie w większości casuali + jakiś tam procent wiernych fanów i oni właśnie kupują znane serie pokroju Mario, Donkey Konga, czy Zeldy. Reszta inwestuje w popierdółki pokroju Wii Sports, no i grubasy rzucili się na Wii Fita.

Opublikowano

Nie no kur.wa ja chyba znowu Xboxa kupie :wub:

Opublikowano

W hordzie wszyscy na egzekucje będą polować :P

Teraz dopiero się zorientowałem, że to będzie pierwsza część gdzie żaden kolor chyba nie będzie "dominujący/przewodni". W jedynce był niebieski, a w dwójce czerwony.

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Panowie spokojnie, już raz nadmiar gifów zepsuł pewnego shootera ;).

Opublikowano

Na tym pierwszym gifie od góry siedzi w jakiejś maszynie czy ta giwera jest taka duuuuża ?

Opublikowano

Na tym pierwszym gifie od góry siedzi w jakiejś maszynie czy ta giwera jest taka duuuuża ?

W lewej łapie trzyma tarczę, a w prawej zwykłego gnata.

Opublikowano

Zwyrol a nie chcesz +? :lol:

No jasne, że nie. Jak będę chciał, to sam sobie dam. :ninja:

Woda w Gearsach daje radę, choć akurat na gifie nie robi takiego wrażenia.

Z finisherów zajebiste jest skręcanie karku na leżącym typie, ktoś takiego fatala powinien mieć w MK. :)

Opublikowano

W neogafie :P

Opublikowano

najlepsze w tych gifach jest to że to nie są żadne skrypty tylko akcje z bety multiplayer, brutalność i fatale jak z MK

tylko te skórki na broń jak różowy lancer bzdet

Opublikowano

Patrząc na te gify drugi raz w życiu zapragnąłem mieć X'a (pierwszy był kiedy zobaczyłem w akcji Alana Wake'a). Muszę sobie kiedyś pożyczyć od kogoś i ogarnąć te Gearsy :mellow:

Opublikowano

Patrząc na te gify drugi raz w życiu zapragnąłem mieć X'a (pierwszy był kiedy zobaczyłem w akcji Alana Wake'a). Muszę sobie kiedyś pożyczyć od kogoś i ogarnąć te Gearsy :mellow:

jedynka mnie wynudzila natomiast 2 czesc jest kozak..szkoda ze mnie leb napjerdala jak pogram z 30 minut w ta gre :P...

Edytowane przez Szymek_PL_

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.