Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Dzwonie do MSu z now z moim kontem. Przedstawiam sytuacje i mowie ze mi to nie na reke bardzo bo mam terminy, pisze recenzje, a mam unieruchomione sejwy (od jakiegos czasu nic nie pisze) :teehee: Ciach chwila przepraszamy, do stanow poszla notka ponaglajaca, chwilka przekaze sprawe przelozonemu, przepraszamy, zrobimy co w naszej mocy :turned: W sumie oprocz przyjecia konosli do naprawy i jakichs billingowych spraw za duzo nie moga zrobic, ale helpline maja bardzo pomocny i mily, nie liczac baby, ktora odebrala w poniedzialek tel i kazala konsole do naprawy odeslac.

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

No widzisz, jak powołałeś się na to, że z mediów jesteś to od razu szybciej poszło :teehee:

Opublikowano

Zobaczymy, dalej konto nie dziala, a mi sie chce grac. Sejw z FM3 nazywa sie duchy?

Opublikowano

Duchy to chyba zapis czasów na konkretnym okrążeniu.

Opublikowano

Bo jak usunalem profil to ze wszystkimi elementami i sie wk.urwie jak jest po sejwie... Ale duchy tez sa do rpofilu przypisane...

Opublikowano

Usunales wszystko ? Nic tylko pogratulowac, wywaliles wszystkie swoje sejwy :ninja:

Opublikowano

Mialem tylko sejw z FM3.

Opublikowano

psyko Fail :unsure: trzeba było na forum się zapytać w razie niepewność teraz po save-ach masz, jeśli ci nie zależy na GS to już możesz zaczynać na nowym profilu.

up - zamów pre-ordera i za free kod

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Pisze, ze na dysku mialem tylko sejw z fm3, z bc 2 z singla mi niepotrzebny i tyle, jak przejde gre to wyrzucam bo nie wracam do tytulow ktore ogralem. No coz przejade sie jeszcze raz te kilka h w fm3 :teehee:

Edytowane przez Gość

Opublikowano

psyko Fail :unsure: trzeba było na forum się zapytać w razie niepewność teraz po save-ach masz, jeśli ci nie zależy na GS to już możesz zaczynać na nowym profilu.

up - zamów pre-ordera i za free kod

Kod na Alle za 15 zoli. Nadal czekam az ujawnią zawartość tej najbogatszej edycji.

Opublikowano

kod w sklepie 0 zoli zawsze później możesz zmienić zamówienie na limitowaną lub epicką edycję

Opublikowano

Żartownisie z Sucker Punch :teehee:

vuNL9.png

mogą sobie pozwolić na żarty, w końcu tworzą GOTY 2011.

Opublikowano

No jasne, przeciez jest duza szansa na to, ze Uncharted 3, Gears of War 3 czy Mass Effect 3 beda slabsze od InFamous 2.

Opublikowano

Istnieje szansa, że Sucker Punch na tyle rozkręci swoją grę, że zgniecie "produkowane taśmowo sequele bardzo dobrze sprzedających się serii gier wideo".

Opublikowano

W neogafie :P

Łeee myślałem,że Mazzeo to taki zdolniacha co sam sobie gify robi...często je daje w postach :P

Opublikowano

Jeżeli byłboy to Infamous : Modern Warfare 3 to jest szansa na GOTY 2011 :potter:

Opublikowano

Istnieje szansa, że Sucker Punch na tyle rozkręci swoją grę, że zgniecie "produkowane taśmowo sequele bardzo dobrze sprzedających się serii gier wideo".

:mellow::turned::teehee:

+

twoj wczesniejszy tekst o tym, ze pragniesz regresu graficznego

:woot:

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Ja tylko dodam, że na ten moment to Infamous 2 robi na mnie znacznie większe wrażenie niż Uncharted 3 ze swoim gameplayem w płonącym budynku.

Zapowiada się najładniejszy i najbardziej efektowny sandbox.

Opublikowano

Gears of War 3 >>>... tyle.

Opublikowano

Mass Effect 3 > GoW3 i U3 > mnostwo gier > InFamous 2 :whistling:

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Mass Effect 3>>>... tyle. :P

Racja, zapedzilem sie :blush:

Edytowane przez Gość

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.