Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

ważne,że będzie w co grać w tym roku ..osobiście najbardziej mnie jara ME 3 i U3...choć gdybym miał jeszcze X-a to GoW 3 też by się znalazł ;p

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Fpv9t.jpg

LOOOOL, Xboty w temacie.

Opublikowano

Dla mnie Infamous wyglada o najwyzej srednio. Razi zwlaszcza kiepaki draw diastance. Imo taki RDR czy AC wygladaja znacznie lepiej.

Opublikowano

Forza 4 > All

Teraz to Was zagiąłem :D

Tyle świetnych gier, w przyszłym roku będzie prawdopodobnie podobna sytuacja i na co komu nowa generacja - chyba tylko devom, którym marzy się sytuacja gdy będą wypuszczać konwersje swoich gier na podrasowanych silnikach i zarabiać krocie z uwagi na brak konkurencji :)

Opublikowano

A co się zapowiada w przyszłym roku nie licząc Bioshocka Infinite i Residenta Revelations na 3DS'a?

Tak wymieniacie gry, a zapomnieliście o Mortalu. :(

Opublikowano

Mortal bedzie za tydzien, ale to nie ta liga co ME3, GoW3, FM3 itd.

Opublikowano

Wyjdzie zapewne: Alan Wake 2, nowe Halo, Kingdoms, God of War 4, nowa gra QD itp. Wiadomo, nic oficjalnie nie ma potwierdzonego, ale to wynika z faktu, że devi mają już gotowe technologie i w takiej sytuacji robienie kolejnej gry dłużej niż 2 lata jest raczej mało opłacalne.

Opublikowano

Po filmikach widać ze Infamous 2 szykuje sie na najładniejszego sandboxa, dużo akcji, wybuchów, strzałów itd i ZERO przy tym dropów przy niesamowitej grafice, GOTY lub nominacja do najlepszej grafy 2011 na pewno zapewniona :thumbsup:

Edytowane przez Merson

Opublikowano

Jak dla kogo. Dla mnie ta gra zapowiada się rewelacyjnie, a jedyne na co będę narzekał, to większość fatali na jedno kopyto.

Opublikowano

goty 2011 GOW3, Drake może co najwyżej nasmarować łożyska w pile Marcusa albo robić za żywą tarcze ^_^

mortal czy wyścigi to zupełnie inna kategoria żeby gry walczyły z gow3, u3, me3, batmanem, rage itd.

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Jak dla kogo. Dla mnie ta gra zapowiada się rewelacyjnie, a jedyne na co będę narzekał, to większość fatali na jedno kopyto.

Dla mnie tez, jednakze duzo bardziej czekam na Gearsy 3, ME3 i kilka innych gier.

Opublikowano

W ME3 pewnie już kompletnie zrezygnują z wszelkich elementów RPG, które już tak ładnie ogołocili w ME2. :teehee:

Opublikowano

A jakie to sa elementy rpg dla ciebie? Dla mnie to wielowatkowa fabula, postacie, relacje miedzy nimi i wybory.

Opublikowano

W ME3 pewnie już kompletnie zrezygnują z wszelkich elementów RPG, które już tak ładnie ogołocili w ME2. :teehee:

No to nie jesteś na bieżąco bo bardziej tradycyjne elementy RPG wracają.

Opublikowano

Dla Texa pewnie wachlowanie milionem karabinów, zbroi i innych gówien, które tak wkurzało w ME1

Opublikowano

Fabuła w ME2 pozamiatała. Zbieramy ekipę i robimy zmasowany wpierd.ol Reaperom, czyż nie? Sam Gameplay został spłycony i zautomatyzowany, scasualizowany do granic możliwości. Dziwne, że jeszcze kilka lat temu podobnie mogłem powiedzieć o ME1, ale nie. To co zrobiono w dwójce zmieniło moje zdanie.

Opublikowano

ME2>>>>>>>>>>ME1

Brak ton smieci w ekwipunku, duzo lepszy sytem walki, jak w niezlym shooterze tpp, ciekawsze postacie, questy, brak Mako itd.

Opublikowano

Gameplayowo na 100% ME2>ME1. Sama rozgrywka jest o wiele bardziej dynamiczna, a zrezygnowanie z PDków za wrogów jest genialnym pomysłem. Pod względem klimatu i fabuły natomiast? Tu można długo i zawzięcie dyskutować.

Edytowane przez Albert Wesker

Opublikowano

ME2>>>>>>>>>>ME1

Brak ton smieci w ekwipunku, duzo lepszy sytem walki, jak w niezlym shooterze tpp, ciekawsze postacie, questy, brak Mako itd.

tylko że me2 jako shooter jest dalej słabe

Opublikowano

Tylko, że nie jest to shooter.

Opublikowano

A jakie to sa elementy rpg dla ciebie? Dla mnie to wielowatkowa fabula, postacie, relacje miedzy nimi i wybory.

Ale to teraz gatunek danej gry definiują osobiste odczucia? W takim razie motorstorm jest symulatorem jazdy, bo są auta, fizyka i kraksy :thumbsup:

Sami twórcy przyznali swego czasu, że odeszli w ME 2 od elementów RPG, ale negatywny odzew wśród graczy spowodował, że w trójeczce znowu położą na to większy nacisk (dla mnie bomba). RPG to TAKŻE wielowątkowa fabuła, postacie, relacje między nimi i wybory, ale nie tylko, bo to można podpiąć i pod przygodówki i pod platformery itd.

Opublikowano

A co za różnica jak określimy Mass Effect? Jak dla mnie możecie sobie nazywać ME2 symulatorem mycia okien. Nie zmienia to faktu, że to po prostu genialna gra

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.