Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

I tak wiadomo, że GOTY jest zarezerwowane dla Uncharted 3.

Jednak walka o drugie miejsce będzie ciekawa :teehee:

mogą sobie pozwolić na żarty, w końcu tworzą GOTY 2011.

25-OG-Come-On-Son.gif

Edytowane przez MaZZeo

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

nfs4 menu, najlepszy soudntrack ever w grach wyścigowych, do dziś czasem coś z niego zapuszczam

http://www.youtube.com/watch?v=7aTT7hcVpN8

Underground miał lepszy soundtrack :potter: Z legendarnym Get Low :P

Dlaczego te pedały z EA już nie dają takich soundtracków jak w tych świetnych NFSach, te kawałki latami się pamięta... a teraz albo wrzucą bandę nołnejmów, albo 10 piosenek na krzyż (Shift 2).

Opublikowano

Geez, czasy podstawowki, pamietam jak z ojcem na poczatku 97 wracalem ze sklepu z PSXem, nioslem dumnie kartonik z konsola, padal lekki snieg, szaro na dworze, cos kolo 17. Magiczna chwila :wub:

Opublikowano

Fajny postmodernizm, prawda Psyko?

Opublikowano

no bo lata 90' to był szał na elektroniczną muzykę teraz rządzi Bieber, Gaga i czarnuchy ze spluwami.

http://www.youtube.com/watch?v=3n9kSECUkwQ

miażdżąca mega klimatyczna muzyka

Dzisiaj to intro z RE jednak straszy grą aktorską klasy Z. ;] Nie wspominając już o dialogach, które do teraz są klasykiem kiczu.

Opublikowano

Fajny postmodernizm, prawda Psyko?

wizualny kolaz :teehee:

Opublikowano

no bo lata 90' to był szał na elektroniczną muzykę teraz rządzi Bieber, Gaga i czarnuchy ze spluwami.

Dzisiaj to intro z RE jednak straszy grą aktorską klasy Z. ;] Nie wspominając już o dialogach, które do teraz są klasykiem kiczu.

mi chodzi tylko o muzykę w tej reklamówce

a aktorzy i dialogi to już ponad 10lat temu straszyły ;] w RE kiedyś było wytłumaczone czemu Wesker nosi okulary przeciwsłoneczne nocą w lesie ?

Opublikowano

Dlaczego te pedały z EA już nie dają takich soundtracków jak w tych świetnych NFSach, te kawałki latami się pamięta... a teraz albo wrzucą bandę nołnejmów, albo 10 piosenek na krzyż (Shift 2).

Z U2 pamiętam kilka piosenek, z HP nowego świetne "Shining Down" i... nic. Nie mówiąc o wnerwiającym wyciu syren zamiast muzyki jak się jest gliną.

Opublikowano

Burnouty są lepiej udźwiękowione od NFSów odkąd EA przejęło Criterion przy okazji Takedown.

Opublikowano

mi chodzi tylko o muzykę w tej reklamówce

a aktorzy i dialogi to już ponad 10lat temu straszyły ;] w RE kiedyś było wytłumaczone czemu Wesker nosi okulary przeciwsłoneczne nocą w lesie ?

Nie przypominam sobie, nosi chyba, bo tak. ;] Miał je już przed zarażeniem wirusem. W każdym razie ten patent był wykorzystany w walce z nim w RE5, gdzie gasiło się reflektory i miał problemy z dostrzeżeniem postaci. :turned:

Opublikowano

Nawet jeśli pokażą, to raczej nie będzie premiery w tym roku, nie wierzę, że wprowadzą dwie konsole w jednym roku. 3DS do teraz nie radzi sobie jakoś zbyt rewelacyjnie, czego powodem jest brak pierwszoligowych gier.

Opublikowano

Jak stanieje o połowe to zejdzie na pniu, sam wtedy kupię.

Opublikowano

W przypadku DSa i Wii były to 2 lata, więc dopiero koniec 2012 wydaje się być dość prawdopodobny,

Opublikowano

Mam nadzieje, ze plotki okaza sie prawda. Jezeli tak bedzie i faktycznie konsola bedzie sporo mocniejsza od X360 i PS3 to ja poprosze na start Crysis 2 w 1080p/60FPS z obsluga wiilota :whistling:

PS. W koncu multiplatformy pojawia sie na konsoli Nintendo, w dodatku w najladniejszej oprawie ;P

Wg doniesień ma być znacznie mocniejsza od PS3 i X360.

ależ bullshit :D

Hmm a co w tym takiego niewiarygodnego ?

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Zależy co oznacza "znacznie". Wystarczy dać 1 Gb ramu i już będzie można ciekawe kombinacje robić.

Opublikowano

wątpie żeby było znacznie mocniejsze, może być porównywalne z x360/ps3, nintendo nie zależy przełomowej grafie co widać po DS, 3DS i WII.

ciekawe czy będą chcieli powalczyć o HC graczy czy dalej pójdą własną drogą

Opublikowano

LOL, moc konsoli to jest coś, co docenią jedynie hardkory i klientela która teraz ma pod TVikiem X'a albo PS3.

Teraz nagle Nintendo miałoby wyskoczyć z bardzo mocną konsolą? I dla kogo by ona była?

Dlaczego uważam to za bullshit?

po pierwsze nie wyobrażam sobie by Nintendo mogło wydać drogą w produkcji konsolę, z Wii udowodnili że wolą po taniości zrobić sprzęcik a potem go sprzedawać z dużym zyskiem, i co, nagle oni obiorą taktykę Sony czyli będą na początku dokładać do produkcji każdej konsoli? Bullshit.

po drugie wydali ledwo 3DS'a i jakoś nie chcę mi się wierzyć, by chcieli od niego odwracać uwagę nowym sprzętem, bullshit x2

po trzecie wspomniany wyżej 3DS ledwo wyświetla grafikę trochę lepszą od 6 letniego PSP, kolejny dowód na to że Nintendo ma w dupsku moc konsoli, bullshit x3

Opublikowano

Najlepsze intro ever ? Pewnie tak. Na najlepszej konsoli ever ? Na pewno.

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

Jestem przekonany, ze nowa konsola Nintendo bedzie mocniejsza od PS3 i X360. Moze nie bedzie to jakas kolosalna roznica, ale na bank nie bedzie to konsola slabsza technicznie, tego jestem pewien. Moga spokojnie zrobic konsole, ktora beda sprzedawac za 300$, nie beda na niej tracic i bedzie mocniejsza od current-genow.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.