Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Oby nie

Bo Cod nie ma porównania z innymi gierkami na jeden raz :D

Ale

Bf3 może nieźle rozje.bać sytem

jetslb2w.gif

6c5cafc6.gif

Edytowane przez Codename

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Trzeba by srać złotem by sobie PC'ta kupić który pociągnie tę grę na maxa :P

Opublikowano

Na konsolach tak to na pewno nie będzie śmigać. DICE jest świetnym developerem, lecz zrobili niezłą pompę w mediach puszczając materiały z wersji na PC, która (jak sami przyznali) stanowi priorytetową platformę. To wygląda fenomenalnie ale na konsoli trzeba się spodziewać z 20% gorszej jakości.

Edytowane przez NEMESIS US

Opublikowano

Już wolę dostać trochę mniej wydajny port na konsoli niż miałbym dokładać taką kasę, żeby jeden BF3 chodziłbym mi w maksymalnych detalach.

Edytowane przez NEMESIS US

Opublikowano

Trzeba by srać złotem by sobie PC'ta kupić który pociągnie tę grę na maxa :P

Wcale nie. Komp do 3k zapewni taką grafikę.

3 tys. toż to fanaberia jakaś :D

PS. Zauważyłem, że w Ultima Wii potaniało o 150 zł - ciekawe czu jak N ogłosi w tym roku obniżkę to cena jeszcze spadnie, np. tak do 600 zł za bundle pack.

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

3k fanaberia, a wydawanie 1000zł na jebaną konsolkę wielkości telefonu, ponad 2k na nowe plejstejszyn, 2k na nowy ładny tv to nie fanaberie?

Konsole nie starzeją się tak jak PC. Dzisiaj kupisz PC za 3 kafle, a "jutro" będziesz miał problem bo niby sprzęt spełnia wymagania, a z nowymi grami ciągle będzie coś nie halo.

Gdyby wykorzystano chociaż 50% potencjału technicznego PC'tów z 2010 na wzór konsol to grafika wypalałaby gały i taki BF3 to byłby standardzik. Niestety rynek PC jest taki, że sprzęt jest faktycznie może w 30% wykorzystywany.

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Jak się kupuje kompa w biedronce, to rzeczywiście może wyniknąć taki problem. Jak się odpowiednio złoży jakiś zestaw to starczy on na dłużej, w międzyczasie można coś wymieniać i będzie ok, dla ludzi którzy wydają na jedną grę 200zł to nie powinna być jakaś finansowa bariera.

Dla mnie istna fanaberia to ponad 2k na srajfona, albo podobny hajs za nowe kieszonsolkę od Sony. Małe gówna które nic ciekawego sobą nie reprezentują, jak upuścisz to jest 90%szans że coś się (pipi), a po pijaku nie problem zgubić gdzieś.

Opublikowano

Teraz kompy nie starzeja sie tak szybko. Wiekszosc gier to porty z konsol i nawet starsze maszyny z palcem w doopie odpalaja bez problemu najnowsze produkcje.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Jak się kupuje kompa w biedronce, to rzeczywiście może wyniknąć taki problem. Jak się odpowiednio złoży jakiś zestaw to starczy on na dłużej, w międzyczasie można coś wymieniać i będzie ok, dla ludzi którzy wydają na jedną grę 200zł to nie powinna być jakaś finansowa bariera.

Dla mnie istna fanaberia to ponad 2k na srajfona, albo podobny hajs za nowe kieszonsolkę od Sony. Małe gówna które nic ciekawego sobą nie reprezentują, jak upuścisz to jest 90%szans że coś się (pipi), a po pijaku nie problem zgubić gdzieś.

Bujda. iPhone'a upuściłem już kilkanaście razy i dopiero niedawno matryca od ekranu zaczyna siadać ;)

Opublikowano

No iphone dobra rzecz nie wiem jak można ją cisnąć cena do możliwosci jest jak najbardziej ok :thumbsup:

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Telefon służy do dzwonienia i wysyłania smsów, może jeszcze robić zdjęcia i odtwarzać mp3, reszta jest zbędna dla normalnego człowieka.

Kup lepszy niż masz teraz a zobaczysz że wcale tak nie jest i nie myśl za resztę bo naprawdę nie trzeba .

Opublikowano

dokladnie, moi znajomi tez wiecznie powtarzali "po co Ci internet w telefonie, GPS, albo inne aplikacje", do poki w koncu sami nie sprobowali...

To tak jak z Just Couse 2 Mazzeo :teehee: - po opowiesciach innych i demie nie bylem przekonany, a teraz stawiam ta gre chyba przed GTA i RDR :thumbsup:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Telefon służy do dzwonienia i wysyłania smsów, może jeszcze robić zdjęcia i odtwarzać mp3, reszta jest zbędna dla normalnego człowieka.

Kup lepszy niż masz teraz a zobaczysz że wcale tak nie jest i nie myśl za resztę bo naprawdę nie trzeba .

WRONG, myślisz że mam nokię 3310? Mam telefon w którym jest przeglądarka, w sumie ch.uj wie po co mi ona, korzystam z niej tylko jak chce busa sprawdzić.

Opublikowano

tu chodzi o to czy masz telefon, w ktorym jest jakis system - np. Android, bo te zwykle telefony z przegladarka moga sluzyc wlasnie do przegladania autobusow, no ale to nie ten temat.

Opublikowano
  • Autor

Czemu nie ten temat? iPhone/iPod/iPad to w zasadzie pełnoprawne handheldy. Podchodzi pod CONSOLE wars ;]

Opublikowano

no to ja jeszcze napisze o wspanialej premierze iPADa 2. Od jakiegoś czasu usiłuje go kupić, ale niestety - się nie da! Już 4 tygodnie po premierze, a w sklepach pustki, jakieś zapisy na kartki - dla mnie trochę żenada. Po parę sztuk trafia do takich sieci jak Saturn, MM i schodzą w ciągu 5 minut. Jasne - rozumiem, że apple musi rozprowadzić towar na wszystkie kraje, ale za rok napiszą, że w Polsce mają słabą sprzedaż i w sumie nie dziwne, jak 3/4 osób musi sobie te urządzenie sprowadzać zza granicy...

Opublikowano
  • Autor

Premiera iPada w Polsce i jego dostepnosc to nie problem Apple. U nas nie prowadza oficjalnej sprzedazy i wszystko lezy w rekach importerow i resellerow. A sprowadzaja partiami i prowadza zapisy by nie staly im iPady na polkach i schodzily po calosci.

Opublikowano

jak to nie ? Wydawalo mi sie, ze oficjalnie w Polsce jest sprzedawany, byla oficjalna premiera.

a zapisy zrozumialbym, gdyby dostawali po 200 sztuk, ale co ma im zalegac, jak taki Saturn dostaje 6 roznych wersji ? :whistling:

Edytowane przez easye

Opublikowano
  • Autor

Oficjalnej sprzedaży nie prowadzi samo Apple.

Jasne, oficjalna sprzedaż jest, u resellerów. I tutaj u nich różnie bywa z dostępnością. ;]

Opublikowano

Apple to naprawde fajny sprzet i z chcecia zamienil bym Androida na iOS w IP4 a mojego della na MacBooka... tyle ze ceny maja zbojnickie iscie. MB nowego da sie wyrwac za troche wiecej niz 3500 zl, co jest w miare ok cena, ale ceny IP to gruba przesada.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.