Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano
Bylo o RE. RE dzis = nzjgorsze scierwo.

Chłopaki z Capcom przy okazji RE5 rzeczywiście za bardzo się nie popisali (tym bardziej mając na uwadze ich poprzednie dokonanie zwane RE4) i chociaż gra nie spełniła do końca pokładanych w niej nadziei, w wielu miejscach zwyczajnie rozczarowując, to i tak pisanie o niej jak o "najgorszym ścierwie" jest za(pipi)iście grubą przesadą. Szpil jest co najmniej świetny - genialnie wykonany, niesamowicie grywalny w trybie multi, częściowo wyróżniający się z tłumu jałowych strzelanek (i nie, nie mam tutaj na myśli tylko udziwnionego sterowania). Walki z bossami, QTE, smaczki fabularne dla fanów serii, replay-ability, design przeciwników - jest trochę plusów. Powiedziałbym nawet, że dalej tej grze do "najgorszego ścierwa" niż takiemu Halo 3.

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

W Dino Crisis

Odnośnie Dino Crisis - jest jakaś szansa na reaktywację tej wspaniałej gry ? Swego czasu niemiłosiernie zagrywałem się w drugą część... do dziś wspominam ją jako jedną z najlepszych gier w jakie dane było mi grać :)

Opublikowano

PSN padło na dobre :F

Lons gdzie jestes?

Też padł.

Opublikowano

W Dino Crisis

Odnośnie Dino Crisis - jest jakaś szansa na reaktywację tej wspaniałej gry ? Swego czasu niemiłosiernie zagrywałem się w drugą część... do dziś wspominam ją jako jedną z najlepszych gier w jakie dane było mi grać :)

Ma chyba niedługo na PSS wyjść Dino Crisis 1 i 2

Edytowane przez Merson

Opublikowano

Lons gdzie jestes?

podobno padł rekord i kilkuset graczy grało online w multiplayera KZ3 i dlatego PSN padło, ważne że za darmo.

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Lons gdzie jestes?

podobno padł rekord i kilkuset graczy grało online w multiplayera KZ3 i dlatego PSN padło, ważne że za darmo.

slabe prowo ;(

w Lbp srednio gra duzo wiecej i jakos sie trzymalo ;)

Opublikowano

szpic czemu taka sygnaturka?

Pewnie chodzi o spartoloną (a jeszcze nie wydaną) konwersje BF3 na konsolach ;/ też mnie to wkurza...

Opublikowano

A widział ktoś BF3 na konsolach w akcji?

Opublikowano

W Dino Crisis

Ma chyba niedługo na PSS wyjść Dino Crisis 1 i 2

Dwójka ma wyjść, jedynka chyba nie. Niestety nic o DC4 nie słychać, po wtopie jaką była trzecia część. Szkoda, bo dwójeczka była genialna i chętnie zobaczyłbym coś podobnego z kamerą jak w RE4, do tego dżungla pełna dinozaurów i byłby hit.

Opublikowano

Jedynkę skończyłem 8 razy, wolałem nawet od Resident Evil.

Opublikowano

odpalam bad company 2 na x360 i wita mnie patch 2 mb...odpalam bad company 2 na ps3 i dostaje szoku

ja poprostu nie mam pytan jak usluga xlive wyroznia sie na tle psn

wezmy opcje przegladania przyjaciol --> przyjaciol --> itd

na ps3 wyswietlenie jakiegos profilu trwa stanowczo za dlugo a na x trwa to dostlownie sekunde, czasami 2

wezmy mw2 w ktore gram najdluzej

do tej pory z 4 razy rozyebalo mi mecz...na ps3 to 4 razy na dzien to byl sukces...

zastosowanie X buttona...znajomy zaprasza nas do gry/czatu/grupy itp, jesli w ciagu 10 sekund nacisniemy guzik od razu wyswietla nam sie komunikat

w X brakuje mi tylko przegladarki internetowej i klawiatury jak na ps3...

jak ktos gra glownie na sieci to nie widze innego wyjscia jak granie na X

gdyby nie ex na ps3 to konsola mialaby innego wlasciciela

te 12 zl na msc to jest nic jesli wezmiemy pod uwage stosunek ceny do jakosci

tyle :)

troszke chaotycznie napisane :)

Edytowane przez Szymek_PL_

Opublikowano

Oczywista sprawa, no ale znajda sie takie lonsy i inne Mersony, ktore nie przyjma tego do wiadomosci.

PSN nie dziala juz drugi dzien. Ciekawe czy Sony da jakas arcade'owa gre za free za te niedogodnosci ;P Gdy XBL mial problemy (ale nie padl) przez tydzien dali chociaz jakas crapiasta gre za free ;P

EDIT:

Kolejne plotki na temat nastepcy Wii:

- poki co nazywa sie Stream (wczesniej Project Cafe)

- premiera jesienia 2011 lub w marcu 2012

- ma przypominac z wygladu nowoczesnego SNES'a i byc wielkosci X360

- cena 350$/400$

nintendo-project-cafe.jpg

Y4lNb.jpg

NES = 1986

SNES = 1991

N64 = 1996

GCN = 2001

Wii = 2006

Stream = 2011?

W sumie data pasuje idealnie ;P

Edytowane przez Ins

Opublikowano

odpalam bad company 2 na x360 i wita mnie patch 2 mb...odpalam bad company 2 na ps3 i dostaje szoku

ja poprostu nie mam pytan jak usluga xlive wyroznia sie na tle psn

wezmy opcje przegladania przyjaciol --> przyjaciol --> itd

na ps3 wyswietlenie jakiegos profilu trwa stanowczo za dlugo a na x trwa to dostlownie sekunde, czasami 2

wezmy mw2 w ktore gram najdluzej

do tej pory z 4 razy rozyebalo mi mecz...na ps3 to 4 razy na dzien to byl sukces...

zastosowanie X buttona...znajomy zaprasza nas do gry/czatu/grupy itp, jesli w ciagu 10 sekund nacisniemy guzik od razu wyswietla nam sie komunikat

w X brakuje mi tylko przegladarki internetowej i klawiatury jak na ps3...

jak ktos gra glownie na sieci to nie widze innego wyjscia jak granie na X

gdyby nie ex na ps3 to konsola mialaby innego wlasciciela

te 12 zl na msc to jest nic jesli wezmiemy pod uwage stosunek ceny do jakosci

tyle :)

troszke chaotycznie napisane :)

ja tam nigdy nie mam problemów z łączeniem się, a czepianie się, że profil się wyświetla o kilka sekund dłużej (rotfl) to rzeczywiście dobry powód wydawania 12 zł miesięcznie :) W dodatku PS3 ma przeglądarkę co ja uważam za duży plus.

Opublikowano

szpic czemu taka sygnaturka?

o to ze kazda kolejna ich gra jest coraz bardziej zbugowana i zarazem coraz bardziej wciagajaca za to ich nie lubie :P

Opublikowano

A pamietasz dreamcasta? ;)

Generalnie - bez sensu :F

Na pewno to nie bedzie dzialac *rowniez* jak konsola przenosna, a patrzenie na mape/radar na padzie jakos niespecjalnie mnie podnieca, ale kto wie.

Opublikowano

A grałeś w poprzednie BFy? BF2 był mistrzem jeśli o to chodzi, BC2 jest całkiem ok.

W jakim celu kontroler do nowego nintendo miałby wyświetlacz?

wszystkie od bf 1942 ;)

Ja np twierdze ze w becie bc2 bylo mniej wkurzajacych bugów niz jest teraz w bc2 po 4 patchach

Opublikowano

Ta nowa konsola N ma sie opierac na tym co wyswietla screen w padzie, czy to dodatek do obrazu wyswietlanego na tv?

Opublikowano

O ludzie 12zł mam płacić zeby mi sie szybciej lista friendsów załadowała lol, niby xbox jest tak wy(pipi)iście rozwinięty w kwestii sieciowej a nawet przeglądarki internetowej nie ma. Na PS3 jest i zawsze sobie spokojnie leżąc na łóżku moge przeglądać forum na 42'' LCD i czytać co tutaj trolują jakieś Insy i inne. :teehee:

Opublikowano

Japońskie studio tri-Ace pokazało na co stać jeszcze konsole obecnej generacji. Cała poniższa scena podobno (bo aż się wierzyć nie chce) działa w czasie rzeczywistym, w 30 klatkach na sekundę i 720p. Jest to próbka możliwości ich nowego silnika graficznego.

http://www.youtube.com/watch?v=mfikXRTe498

Nie wiem jak wy, ale ja zbieram szczękę z podłogi.

Edytowane przez MBeniek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.