Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

a jeśli ktoś płacze o koszt xbl 10zł miesięcznie szkoda że zapomina o grach sony droższych o 20-30zł na starcie niż gry MS, no i sony już wprowadziło online pass do pierwszej gry czyli crapa socoma, początek nowej ery gier na ps3, no ale ważne że PSN za darmo (opłata ukryta w grach :thumbsup:)

Ta, no 20-30 zł droższe. W Empiku chyba. Równie dobrze można napisać, że oficjalnie XBL kosztuje 200 zł czy ile tam. Rozumiem, że niektórzy nie mogą się doczekać, żeby ochoczo chapnąć żylastego ku.tacha, którym macha do nich Microsoft i oddać Billowi swoje 120 złotych, ale bez przesady.

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

w sklepach internetowych, przykład z brzegu pre-order gow3 179zł, uncharted3 199zl ultima/sklep pe

Opublikowano

Do NES'a, SNES'a. Do Gamecube'a był dobry, tylko krzyżak mikroskopijny i nie wiem, czy w ogóle dałoby na nim radę grać np w bijatyki, bo nigdy żadnej na tej konsoli nie miałem. smile.gif

Umówmy się, że ten do GC nie był taki zły, ale jeżeli chodzi o ergonomię użytkowania, to i tak znacznie odstawał od kontrolerów Sony czy nawet Microsoftu.

Zależy też od gry. W RE4 lepiej gra mi się na padzie od GCN, niż DS2.

Opublikowano

w sklepach internetowych, przykład z brzegu pre-order gow3 179zł, uncharted3 199zl ultima/sklep pe

49544-no-way-man.gif

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

Fajna wojenka :thumbsup: . Ja mam i PS3 i Xa, ale nie korzystam z XL, bo w multi gram raczej z umiarkowaną częstotliwością. Jak bym był fanem Halo lub nawalał zawodowo w jakichś klanach BC2, to bym się nawet nie zastanawiał. Jest sporo rzeczy które mnie denerwują w PSN (szybkość przeglądania PS Store, tragiczna przeglądarka-wolę włączyć kompa niż się tym bawić-, wpisywanie wiadomości w czasie gry, wcale nie takie rzadkie problemy z łączeniem na serwery w niektórych grach czy też z samą usługą- raz na pół roku, to jest jakiś mit, ktoś dooglądał jakiś odcinek serialu na IPLA do końca, bo mi zawsze wywala w połowie), ale to nie powoduje, że jest zła. Jak bym miał płacić za to (w sumie płacę, bo Sony na 100% wrzuca gdzieś te koszty-choćby w cenę konsoli-, to nie organizacja charytatywna), to bym narzekał, ale nie płacę.

Opublikowano

Ale po (pipi) dyskutowac z Mersonem. Taka sama rozmowa jak z Lonsem. Niech chlopaki najlepiej ze soba graja online i sobie wmawiaja, ze PSN jest fajny... :potter:

Opublikowano
  • Autor

Blad. PSN jest bardzo dobra usluga, ale XBL jest po prostu lepszy. Tyle.

PS. Jezeli hakerzy dotarli do danych kart to bedzie to tragedia. Wtedy mozliwy bedzie masowy pozew do Sony. Nie wyobrazam sobie, zeby do karty, ktora mam zsynchronizowana z kontem, dotarla ta banda.

Edytowane przez VoytecCFC

Opublikowano

cóż za brednie NIEKTÓRZY wypisują na temat psnu. Jest uboższy od xlive? jest, pełna zgoda.

ALE KIERWA , NIE MA LAGÓW, GRA SIE OK!

przerobiłem wiekszośc hitów na ps3, multi ogrywałem czesto i lagi miałem w JEDNEJ grze, wolfensteinie mianowicie . Tak, ze samo granie jest jak najbardziej ok, przestancie dyrdymały tu opowiadać

Opublikowano
- brak lagów

LOL, a bluzgi rzucane na Black Ops, LBP2, Killzone 3 po premierach to co, z nieba się wzięły?

Faktem jest to, że jakoś nigdy nie widziałem osoby, która posiadając 2 konsole mówiła że PSN > XBL, podczas gdy odwrotna nierówność pojawia się bardzo często, chociażby w tym temacie.

a to nic dziwnego, lepsza gra - wyższa cena.

Cóż za zmyślne zagranie pod publiczkę, myszaki i mersony już merdają ogonami.

Opublikowano
  • Autor

Ja miałem lagi w CoDach, Bad Company 2, Killzone 3, Killzone 2, Gran Turismo 5, Crysis 2, LittleBigPlanet, LittleBigPlanet 2, z tych co teraz pamietam. ;)

Edit: Mazzeo, akurat Myszy nie powinienes w to wciagac. Z tego co wiem, jest fanem Gearsow i nie pojedzie Ci po nich za Chiny Ludowe, nawet kosztem U3 ;)

Edytowane przez VoytecCFC

Opublikowano

No a jak, a jakieś mazzeoa tylko czają sie i patrzą po profilach kto dał komu plusa, haha jaj,ebie

Edytowane przez Merson

Opublikowano

Ja miałem lagi w CoDach, Bad Company 2, Killzone 3, Killzone 2, Gran Turismo 5, Crysis 2, LittleBigPlanet, LittleBigPlanet 2, z tych co teraz pamietam. ;)

Edit: Mazzeo, akurat Myszy nie powinienes w to wciagac. Z tego co wiem, jest fanem Gearsow i nie pojedzie Ci po nich za Chiny Ludowe, nawet kosztem U3 ;)

na premiere? grałem w mw 2 i bo, lbp 1, bc 2 i było ok,ale nie grałem na premiere

Opublikowano
  • Autor

W LBP2 na premiere nie dalo sie zagrac. Po miesiacu zaczelo wszystko wracac do normy. K3 rowniez bylo niegrywalne. CoD BO byl grywalny po czesci. Co 2 gra lagowala, ale jednak byly "czyste" mecze.

Opublikowano

No a jak, a jakieś mazzeoa tylko czają sie i patrzą po profilach kto dał komu plusa, haha jaj,ebie

Jako detektyw który odkrył smutną historię Zwyrola muszę być konsekwentny i inwigilować wszystkich.

Opublikowano

Ale Khadgara zaplusował, sonybot jeden!

A co! Hehe...sam podobnego złośliwego posta chciałem walnąć jak Khadgar,ale się powstrzymałem bo Gearsy to jednak świetna seria do której mam szacuneczek :D

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

mazzeo przestan sie tak nadmiernie spuszczac nad akcja ze zwyrolem, bo brzmisz, jakby to byl twoje jedyne dokonanie na tym forum... no tak, bo dyskutant to z ciebie sredni, ale za to jaki inwigilator...

Opublikowano

Najsmiszniejsze jest to, ze posiadacze zarowno PS3 jak i X360 stawiaja wyzej XBL, zas ci ktorzy maja wylacznie sprzet Sony usiluja pokazac, ze PSN to XBL bez cross chatu. No coz, nie trzeba nic wiecej pisac :)

Opublikowano

potwierdzam (znaczy wedle zyczenia Mazzeo, psyko coś głupiego powiedział )

ja serio pisałem, jestem zadowolony z gry online na psn, problemów nie miałem nigdy. Jestem dorosły, mam kase na 360, gdyby granie po sieci kulało na ps3 jak piszecie , kupiłbym 360 migiem. Ale jest ok i naprawdę nie czaje ocb

Edytowane przez Orson

Opublikowano

Za XBL - Ins, Daddy, Voytec (kazdy z nich ma obie konsole). Nie mowie, ze PSN jest slabiutkie, bo praktycznie nie mailem z nim kontaktu, ale wedle tego co czytam, to nie jest to cos co moze zawadiacko stawac w szaranki z XBL. Pisze to, mimo ze bylem pozbawiony calego swojego konta przez cale 2 tygodnie z jakiegos nieznanego powodu.

Opublikowano

xbl jest lepsze, ale pisanie, ze psn jest jakies wyjatkowo slabe to gruba przesada. nie gram duzo online, ale zarowno uncharted, gta, pes 2011 i wipeout (tylko w to gralem duzo) dzialaja doskonale i nigdy nie bylo problemow.

Edytowane przez Ölschmitz

Opublikowano

who gives a shit kiedy masz komputer zdolny udzwignac kazda gre z xboxa i to z lepsza grafika. pogra nawet ten kto skapi i piraci (nonsteam/hamachi).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.