Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Niech udzwignie PGR4, FM3, GoW3, Halo Reach, Alan Wake, Fable 3... :whistling:

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

właśnie, nawet konami ogarneło siec i pes 2011 działał ok, co jest dowodem, ze psn działa ok

dla nierozumiejących analogi- konami nie umiało przez 3 lata napisac kodu online

Opublikowano

w dobie komputerow zdolnych udzwignac crysisa 2, ktory jest 2x lepszy niz na xboxie trudno jest tesknic za srednimi ex'ami... :(

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

Za XBL - Ins, Daddy, Voytec (kazdy z nich ma obie konsole). Nie mowie, ze PSN jest slabiutkie, bo praktycznie nie mailem z nim kontaktu, ale wedle tego co czytam, to nie jest to cos co moze zawadiacko stawac w szaranki z XBL. Pisze to, mimo ze bylem pozbawiony calego swojego konta przez cale 2 tygodnie z jakiegos nieznanego powodu.

Voytec nie ma X360 :P

Opublikowano

Obecne komputery mogą udźwignąć GoW4, FM4, PGR5 nawet. Serio.

Opublikowano

Fable 3 wychodzi na PC ;)

Opublikowano

Ty nie rozumiesz, kazda gra konsolowa obecnie zostanie (teoretycznie), jak ty to mowisz "udzwignieta" i to lepiej/ladniej przez odpowiednio podpakowanego PC-ta.

Opublikowano

xbl jest lepsze, ale pisanie, ze psn jest jakies wyjatkowo slabe to gruba przesada

Nikt nie twierdzi, ze PSN jest slabe (jest dobre). Chodzi po prostu o fakt, ze jest XBL jest lepsze i niektorzy nie moga sie z tym pogodzic ;P

Opublikowano

Ty nie rozumiesz, kazda gra konsolowa obecnie zostanie (teoretycznie), jak ty to mowisz "udzwignieta" i to lepiej/ladniej przez odpowiednio podpakowanego PC-ta.

A ty tak nie mówisz? :whistling:

Opublikowano

Chodzi o to, ze jezeli ktos nie lubie rpgow, rtsow, mmo i "pctowych fpsow" to nie ma czego szukac na rynku PC. Ciagnac to te maszyny do pisania moga wszystko...

Opublikowano

A ty tak nie mówisz? :whistling:

rozi weź słownik i sprawdź dwa terminy

1 metafora

2 sarkazm

Opublikowano

Orson, weź słownik i sprawdź jeden termin:

1.Ironia

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

O przepraszam, zapomnialem udzwignieta za pierwszym razem wrzucic w cudzyslow, dziekuje mistrzu internetowego humoru i retoryki za cenna lekcje :teehee:

Opublikowano

Proszę bardzo, synu.

Opublikowano

dziekuje, 17 latku

Opublikowano

ale jak ty nie wiesz co to sarkazm to czemu pytasz o ironie :-) wesołych swiat btw

Opublikowano

piszecie za szybko, znowu! nie wiadomo co jest do kogo :yucky:

Opublikowano

piszecie za szybko, znowu! nie wiadomo co jest do kogo :yucky:

a sobie pomysl, ze klepie to z pada , uzywajac tej zamulonej przeglądarki z ps3 .xd

pisałem, cały czas do roziego, taka głupawka, nic personalnego

Opublikowano

Orson nie masz komputera? :turned:

Opublikowano

mam ale leze na wyrku i mi sie go nie chce włączać heh

Opublikowano

Ma dobry, stabilny net na konsoli, do tego z przeglądarką, to jakoś sobie radzi ;]

Opublikowano

dlatego robie mase literówek bo sie tak niewygodnie pisze...

bo to jest tak: ofkorz nie ma mowy o stałej zabawie z internetem na ps3 (przeglądanie www ) ale np teraz- grałem w mafie 2 , skonczyłemj i NA CHWILE wbiłem na forumka...no i jak to bywa zostałem na dłużej. A komp włącza sie długool, zanim załaduje sie win , potem sto programów to ...na samą mysl pasuje z zamiarem odpalenia pc. A tak leze na kanapie , pije marchwiowo- jabłkowy, sok, i sobie konwersuje :-)

Edytowane przez Orson

Opublikowano

dlatego robie mase literówek bo sie tak niewygodnie pisze...

bo to jest tak: ofkorz nie ma mowy o stałej zabawie z internetem na ps3 (przeglądanie www ) ale np teraz- grałem w mafie 2 , skonczyłemj i NA CHWILE wbiłem na forumka...no i jak to bywa zostałem na dłużej. A komp włącza sie długool, zanim załaduje sie win , potem sto programów to ...na samą mysl pasuje z zamiarem odpalenia pc. A tak leze na kanapie , pije marchwiowo- jabłkowy, sok, i sobie konwersuje :-)

WPIS! ja tez sobie teraz leze na łóżeczku i jem zupke knorra ser z ziołami popijając coca-colą, nie ma to jak mieć PLAYSTATION3 :)

Opublikowano

no xd ( a kliknij na ikonke "wpisz do psn" xd )

Edytowane przez Orson

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.