Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

wow, ja w poniedzialek przystepuje do bety Gearsow 3. A mam laptopa i netbooka w domu i wlaczenie ich, to otworzenie pokrywy i machniecie palcem po touchpadzie.

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Wpis. Netbooki FTW!

Jestem ciekaw, czy jutro PSN będzie śmigać...

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

niestety trwają jakieś konserwacje, pewnie ma to na celu polepszyc obsługe Playstation Network xd (pisze tą wiadomość lezac na lozku, jedząc zupke popijając colą na 42'' LCD, powtarzam, aż na 42'' ! ) a i jeszcze jedno, mi nie zamula sie ta przeglądarka, rzeczywiscie wszystko sie laduje z 3-5 sekund i to nie jest to samo co na pc, ale forumek, ps3site czy brazzers chodzą bez zarzutu buehehe

Edytowane przez Merson

Opublikowano

Ja sobie leze na wyrze, przed soba 46" LCD (konsole podpiete pod ten TV), po prawicy 40" LCD z odpalonym kompem (wlacza sie cala minute!!!), obok lezy gdzies laptop kobiety. Sila mnie nie zmusza zeby korzystac z tej przeglarki w PS3. Juz na komorce wole neta przegladac ;P

Bardziej cenilem linuxa, sporo wiecej z niego korzystalem niz z tej smiesznej przegladarki.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

dziekuje, 17 latku

zostaw roziego, dzieciak przechodzi okres buntu

obraz008nl.jpg

i jego filmik z zeszłych wakacji jak pierwszy raz wszedł w temat Console Wars, niepohamowana agresja i zuuuuo!

http://www.youtube.com/watch?v=M8pR1rZZHEs

dlatego robie mase literówek bo sie tak niewygodnie pisze...

bo to jest tak: ofkorz nie ma mowy o stałej zabawie z internetem na ps3 (przeglądanie www ) ale np teraz- grałem w mafie 2 , skonczyłemj i NA CHWILE wbiłem na forumka...no i jak to bywa zostałem na dłużej. A komp włącza sie długool, zanim załaduje sie win , potem sto programów to ...na samą mysl pasuje z zamiarem odpalenia pc. A tak leze na kanapie , pije marchwiowo- jabłkowy, sok, i sobie konwersuje :-)

WPIS! ja tez sobie teraz leze na łóżeczku i jem zupke knorra ser z ziołami popijając coca-colą, nie ma to jak mieć PLAYSTATION3 :)

no skoro PSN nie nadaje sie teraz do grania pozostaje ujowa zawieszajaca sie przegladarka za 1300zł :sweat: no ale ważne że PSN jest za darmo, tfu! niektórzy płacą za P+

Opublikowano

zawiesza sie to jedynie twój mózg

Opublikowano

O, kur.wa! Myślałem, że znam już wszystkich trollów na forum. Myliłem się.

Ale fakt - to zdjęcie ze Stoną dobre jest.

Opublikowano

1261596481_3Fw2MnJ-L.jpg

psn-notwork.png

:teehee:

Edytowane przez Ins

Opublikowano

przynajmniej logo PSN jest ładniejsze od XBL

Opublikowano
black-ops-zombie-pay-now.jpg
Opublikowano
xbox-360-y-u-no-have-exclusives.jpg?imageSize=Medium&generatorName=Why-you-no
Opublikowano

O, kur.wa! Myślałem, że znam już wszystkich trollów na forum. Myliłem się.

Ale fakt - to zdjęcie ze Stoną dobre jest.

no co ty! jak można nie znać mersona :unsure:

ps3-has-no-games-prove-me-wrong.jpg

ps3updates.jpg

1287748667711s.jpg

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

black-ops-zombie-pay-now.jpg

roziczlon_4d23a1d8ca354.jpg

knowsyousuck-300x243.jpg

Kończę już was karmić.

Opublikowano

Mi skolei sie zacial ipad, chyba najwygodniejsze urzadzenie z jakiego korzystalem kiedykolwiek lezac, stad post pod postem. Tak czy siak, niestety, mnie Sony juz wqrwia do tego stopnia, ze po swietach sprzedaje ta konsole. Inna sprawa, ze coraz mniej czasu na granie, ale cos w tym jest skoro o Xsinskim nigdy bym nie pomyslal, by go opchnac.... :confused:

Edytowane przez easye

Opublikowano

dostaniecie rrody i zobaczymy komu net bedzie szybciej smigal :teehee:

Opublikowano

mam pleja 2 lata i nie dostalem ani razu czegos takiego, a x(pipi) mialo juz chyba ze 3, bubel pier.dolony

Opublikowano

mam pleja 2 lata i nie dostalem ani razu czegos takiego, a x(pipi) mialo juz chyba ze 3, bubel pier.dolony

Mi padł X po dwóch latach, naprawiony na gwarancji. Kumplowi padł prawie po trzech, naprawiony na gwarancji. Drugiemu koledze padła plejka po prawie trzech latach, kupił nową.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Mazzeo te wszystkie fotki Roziego szukales na szybko na forum czy tez miales w ukrytym folderze na dysku ? ;)

Wracajac do tematu.

Sony leci w chyja. PSn dalej nie dziala. Nie powiedzieli co sie dzieje. Jedynie dziekuja za ciepliwosc...

(pipi)a tydzien wolnego i 0 multi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.