Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Hehe, nie ma to jak kończą się sensowne argumenty i zaczynają się perfidne pojazdy po innych userach.

Mazzeo, z tymi fotkami to idź sobie lepiej do hajd parku albo wkp :wink:

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

mam pleja 2 lata i nie dostalem ani razu czegos takiego, a x(pipi) mialo juz chyba ze 3, bubel pier.dolony

Mi padł X po dwóch latach, naprawiony na gwarancji. Kumplowi padł prawie po trzech, naprawiony na gwarancji. Drugiemu koledze padła plejka po prawie trzech latach, kupił nową.

Dwóm kumplom padło PS3 - naprawione za własny hajs. Moje PS3 działa.

Ja i 3 innych znajomych mamy X360, nikomu nie padł i co najmniej 3 z nas ma jeszcze gwarancję.

Można tak bez końca :P

Opublikowano

mi padł x360 z 2005 po 1,5roku na gwarancji i sprzedany, teraz od 2 lat jasper, kumplowi padł po 2 latach innemu po 2,5 obaj załapali się na gwarancje, wszystkie wersje to stare kloce.

u 5 kumpli padło ps3 od modeli 40gb do pierwszego slima, tylko dwóch załapało się na gwarancje, z czego jeden ma już 3cie ps3.

zaś ps3 działa mi prawie 2lata nie licząc chwilowych problemów z czytaniem płyty wszystko ok

http://polygamia.pl/...ie_my.html?bo=1

Posiadacze PS3 już od środowego wieczoru nie mogą korzystać z sieciowych funkcji swojej konsoli. Do tej pory Sony na ten temat milczało, sprawiając wrażenie, że to po prostu jedna z kolejnych awarii PSN, które przytrafiają się tej darmowej usłudze co jakiś czas.

ktoś wcześniej majaczył że psn chodzi tip top przez cały a nawet tutaj jest stwierdzenie ,,kolejna z awarii PSN''

1287748667711s.jpg

ale co tam ważne że za darmo, bezpieczne, bezawaryjne super działające i szybkie PSN, fuck you MS za zdzieranie 10zł!

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Mazzeo te wszystkie fotki Roziego szukales na szybko na forum czy tez miales w ukrytym folderze na dysku ? ;)

Wracajac do tematu.

Sony leci w chyja. PSn dalej nie dziala. Nie powiedzieli co sie dzieje. Jedynie dziekuja za ciepliwosc...

(pipi)a tydzien wolnego i 0 multi.

Na bank ma jakiś folder z różnorakimi fotkami i gifami. :teehee: Często raczy nas w odpowiedziach nimi ;p

Opublikowano

Chciałbym Ci uświadomić, że awarie te zdarzają się raz na pół roku, albo rzadziej.

Opublikowano

Czytaliście komentarze na Poly ? Jeden z userów doszedł dlaczego PSN nie działa...

Katanka robi zakupy na swoje nowe PS3 :teehee:

Opublikowano

Co może wiedzieć jakiś Maciek Kowalik z polygamii? On siedzi codziennie na PSN? Gra online? Widać że nie bo taka awaria to ostatnio z ok. roku temu była jak wtedy z datami na PS3 nie mogło przestawić sie na któregoś lutego. Ale tak, spasiony grubas z wąsem ma racje i to jest tylko jedna racja i nikt nie waży sie temu sprzeciwić :lol: A takie trole jak daddy łykają wszystko jak pelikany, bo tamto to moze za ostre było :)

Dzięki mazzeo za minusa :thumbsup:

Edytowane przez Merson

Opublikowano

za co on cie zminusowal? on ma juz jakas obsesje... dziwny koles :mellow:

Opublikowano

Bo Merson akurat jako jedyny na forum wie kto mu daje minusy :)

Opublikowano

mojemu Xowi w lipcu stuknie 3lata woot.gifwoot.gif, tak tak, arcade kupiony za 777zł laugh.gif zero wydatków, zero problemów, dokupiłem tylko dysk, żeby nie buczał happy.gif dodając nawet kwotę za Golda, to i tak mniej niż dałbym za PS3, no i, co najważniejsze mogę pograć online w święta laugh.gif

co jak co, ale moim zdaniem to naprawde nie wiele, nie żałuje yes.gif

Opublikowano

Ale mnie Sony w(pipi)ia od dwóch dni. Nie mogę pograć w multi, wejść do netu z poziomu konsoli. Najgorsze jest to, że nie mogę mieć do nich zbytnio pretensji bo PSN jest darmowe (rozumiem jak bardzo oburzone muszą być osoby opłacające abonament PS+). Microsoft to jeszcze chyba tak długiej przerwy w działaniu nie zrobił, prawda?

Pamiętacie jak ci inżynierowie popiepszyli daty w marcu zeszłego roku? Sony, nie ukrywam jest profesjonalną korporacją ale czasem mają takie głupie wpadki. Przynajmniej poszli po rozum do głowy i zakończyli produkcję PSPGo.

Podobny los może spotkać to PS Phone. Lepiej niech skupią się na NGP bo będzie miało ciężko na rynku.

Edytowane przez NEMESIS US

Opublikowano

nie zrobił było chyba pół dnia najdłużej i dawali za to wtedy grę za free

roziu nikt już nie uwierzy tobie i twojemu czarnemu przyjacielowi

,,PSN problem raz na pół roku'' 1 kwietnia już był

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

mam pleja 2 lata i nie dostalem ani razu czegos takiego, a x(pipi) mialo juz chyba ze 3, bubel pier.dolony

Trzeba bylo nie zabierac 360tki ze soba do Czarnobyla ;P

Moj X z 2005 po poltora roku mial naprawiany naped (na gwarancji), w ramach rekompensaty, ze MS musial mi dwa razy naprawiac naped dostalem 4 gry za free. Sprzedany dziala do dzis. Kolejny X360 tez dziala. Moja PS3 z premiery dostala YLOD'a po skonczeniu gwarancji, bubel pier.dolony.

PS. Dzis juz 3 dzien nie dziala PSN. Obstawiamy ile czasu zajmie im przywrocenie go do zycia ? IMO bedzie to tydzien ;P

jeszcze chyba tak długiej przerwy w działaniu nie zrobił

Chyba tylko raz pol dnia/dzien nie bylo XBL, a info o takiej przerwie dostal kazdy uzytkownik na tydzien przed.

Darmowa gre MS dawal za tydzien niedogodnosci na XBL - okazyjne lagi, ktore nie powinny miec miejsca.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

NEMESIS US: Wiesz, jeśli faktycznie był atak mający na celu wyciągnięcie poufnych danych użytkowników PSN to innej opcji jak wyłączenie usługi nie było.

Opublikowano

ale co tam ważne że za darmo, bezpieczne, bezawaryjne super działające i szybkie PSN, fuck you MS za zdzieranie 10zł!

Fakt, że Sony daje dupy z PSN nie zmienia tego, że żądanie jakichkolwiek pieniędzy za granie online to zdzierstwo porównywalne z dlc w dniu premiery gry, czy 5 dych za parę mapek do Call of Duty.

Opublikowano

NEMESIS US: Wiesz, jeśli faktycznie był atak mający na celu wyciągnięcie poufnych danych użytkowników PSN to innej opcji jak wyłączenie usługi nie było.

Tak z ciekawości spytam. Czy na sieć Xbox live kiedykolwiek przeprowadzono jakiś mały sabotaż ze strony hakerów? Jeśli nie to albo ci Anonimowi są bardzo dobrzy w tym co robią albo Sony nigdy nie brało czegoś takiego pod uwagę i mają słabe zabezpieczenia.

Opublikowano

Fakt, że Sony daje dupy z PSN nie zmienia tego, że żądanie jakichkolwiek pieniędzy za granie online to zdzierstwo porównywalne z dlc w dniu premiery gry, czy 5 dych za parę mapek do Call of Duty.

masz racje tak samo gry droższe o 30zł, online pass, p+ który miał być gwrancją do każdej bety i krainy obfitości

Opublikowano

mojemu Xowi w lipcu stuknie 3lata woot.gifwoot.gif, tak tak, arcade kupiony za 777zł laugh.gif zero wydatków, zero problemów, dokupiłem tylko dysk, żeby nie buczał happy.gif dodając nawet kwotę za Golda, to i tak mniej niż dałbym za PS3, no i, co najważniejsze mogę pograć online w święta laugh.gif

co jak co, ale moim zdaniem to naprawde nie wiele, nie żałuje yes.gif

Ile wydałeś na Golda? I za ile kupiłeś dysk?

Opublikowano

(rozumiem jak bardzo oburzone muszą być osoby opłacające abonament PS+).

eee nie wcale... 2 tygodnie temu zakupiłem :D

M$, SONY, jedno ścierwo a najlepsze, że są ludzie, którzy KOCHAJĄ te firmy :teehee:

Opublikowano

Po sieci kraza plotki, ze to Steam rozwalil PSN O_o

Tak swoja droga PSN lezy, ale jak ktos odpala Portal 2 to Steam dziala ?

Znalezli sobie kozla ofiarnego w postaci tych Anonimowych ;P

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Sony nie powinno dopuścić do takich sytuacji. Grupa hakerów rozwala im cały PSN, siec takiej korporacji a oni w swoich oświadczeniach wydają się być tak pogubieni w całym tym zamieszaniu, że głowa boli. To chyba nie Anonimowi bo oni obiecali nie utrudniać życia graczom.

Opublikowano

SONY powinno dać graczom jakieś zadośćuczynienie, kiedy PSN ruszy.

Opublikowano

Tak będzie to kolejny wpis na oficjalnym blogu PS: "Thanks for your patience". Na nic innego z ich strony nie liczę. Zresztą, to nieważne. Niech sytuacja wróci do normy. Przez chwilę pomyślałem, że samo Sony coś porąbało w PSN i teraz wymawiają się hakerami, żeby się nie skompromitować jeszcze bardziej.

Edytowane przez NEMESIS US

Opublikowano

w takich chwilach zamiast nastepnej generacji konsol mam ochote kupic piec

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.