Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

ja bym chcial calkowicie ja usunac...

Jak wróci funkcjonalnosc, to mozna zrobic to przez strone www?

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 239,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

a z pozycji konsoli mozna, bo nie pamietam...

Rozmawiałem właśnie z kolegą o sytuacji i zastanawiałem się także czy Sony z czymś się wychyli w ramach przeprosin...

ta, dostaniesz grę. dostaniesz nowe super zabezpieczenie, które po złamaniu pozwoli hakierowm otworzyc portal w Twoim telewizorze i jak będziesz spał ogołocą Ci mieszkanie. Sony.
:teehee:
Opublikowano

psn lezy a na bf smiga 3400 serwerów ;(

co do screenów to szkoda ze ta tekstura ziemi na 2 screenie nie wyglada rownie dobrze. Genialny efekt jest raczej tylko jak sie patrzy pod nogi.

Ps. Jaka inny dev dorównuje Epic w wykonaniu gier w tej generacji na X ?

Opublikowano

@Psyko, Albert

Gusta i guściki. Dla mnie ta gra nie ma racji w singlu ze względu na schemat "idź, postrzelaj, idź, postrzelaj". Za to w coopie i na wysokim poziomie trudności jest naprawdę rześko. Szczególnie z ziomkiem obok, gdzie emocje i darcie mordy "osłaniaj mnie (pipi)u" jest na porządku dziennym ;)

Opublikowano

Nintendo podało że w roku fiskalnym 2010 sprzedało 15 milionów konsol, 3 miliony poniżej oczekiwań. Oznacza to że Sony mogło sprzedać najwięcej konsol w 2010 roku. W tym roku na 100% sony sprzeda najwięcej PS3.

Opublikowano

Myślałem że to oczywiste po tym, jak na jednym z nich widać żołnierzy i chyba nawet Drejka z anczartyd.

W GoW3 szczególnie poprawie uległy tekstury (spójrzcie na te podłoże na Old Town, sprawiają wrażenie parallax mappingu

<obrazki>

ehh nie ma zadnej ziewajacej emotki :sad:

Opublikowano

Myślałem że to oczywiste po tym, jak na jednym z nich widać żołnierzy i chyba nawet Drejka z anczartyd.

W GoW3 szczególnie poprawie uległy tekstury (spójrzcie na te podłoże na Old Town, sprawiają wrażenie parallax mappingu

<obrazki>

ehh nie ma zadnej ziewajacej emotki :sad:

ziew.gif

Opublikowano

http://www.ppe.pl/news-7214-nieSlawny_inFamous_2_w_Warszawie!.html

trolololo. Czemu nie zrobil tak z poprzednimi grami. Zapewne sporo osób by się skusiło na Strefę Zabijania 3, Ciężki Deszcz albo Boga Wojny :potter: Czekamy na Uncharted: Oszustwo Drejka i Ruch Oporu 3.

Opublikowano

Dzięki Merson. Teraz każda odpowiedź na Twojego posta będzie miała adekwatny do treści i wartości merytorycznej wydźwięk ;)

Bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla . . .

ziew.gifziew.gifziew.gifziew.gifziew.gif

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Tego już się nie dowiemy :P

A wracając do tematu. Trochę się SCEP zapędza z tym tłumaczeniem nazw. Gdyby jeszcze Uncharted zmienili na Nieodkryte/Niezbadane to by była maksymalna tragedia.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano
  • Autor

No to trzeba inFamous, Uncharted sciagac zza granicy. Akurat te gry chce miec w kolekcji z poprzednimi z serii wiec nie bede godzil sie na takie fatalne tlumaczenie.

Facepalm.

Opublikowano

HALO = Słucham

Faktycznie iksbosowcy macie farta ze nikt wam tego nie tłumaczy :sweat:

Opublikowano

Halo oznacza pierscien, aureole.

Opublikowano

Halo oznacza pierscien, aureole.

I to i to chu.jowe.

Opublikowano

Zacznijmy od tego, ze nazw wlasnych nie powinno sie tlumaczyc.

Opublikowano

Nie powinno, ale można - tylko nie zawsze mają one taki sam sens. Dlatego czasami się tytuł zmienia, np. jak w wypadku filmów (czasami pechowo i nietrafnie) . Dziwie się, czemu polscy dystrybutorzy gier na to jeszcze nie wpadli.

Faktycznie, "Wojny aureoli" to trafna nazwa. Ekhm!

(podobnie jak perfekcyjna ciemność zero, wyścig projektu Gotham, za bardzo człowiek, ect. )

Opublikowano

Gotham City to alternatywna nazwa Nowego Jorku :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.