Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 239,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Beznadziejny ten pomysł z tłumaczeniem tytułów, zwłaszcza jeśli i tak pozostawiają oryginalną nazwę. W pierwszego Infamous grałem po angielsku i nie żałuję, po tym co słyszałem na polskich próbkach, tutaj trzeba zrobić to samo.

Opublikowano

Sony po prostu chce aby nieslawny byl rozpoznawalny w polsce np, gdy wyjdzie film z tym tytulem

Edytowane przez Szymek_PL_

Opublikowano

Równie dobrze mogli od razu dać tytuł "oSrany", bo i tak jak ktoś nie zna angielskiego, ani nie potrafi wymówić infejmus (czy tam infymys), to nie będzie wiedział o co chodzi. A tak przynajmniej tytuł będzie swojski i trafią z tym do większego grona.

Edytowane przez Zwyrodnialec

Opublikowano

tłumaczenia $ony kolejny fail, rozpierdala mnie Socom Polskie Siły Specjalne :thumbsup: jak tytuł gry z biedronki za 10zł, nie pasuje tylko cena na ps3 200zł

Opublikowano

eheheh sama nazwa socom kojarzy mi sie z jakąś tanią gierką :potter:

Opublikowano

HALO = Słucham

Faktycznie iksbosowcy macie farta ze nikt wam tego nie tłumaczy :sweat:

Ja pierdolę - fail tygodnia :rolleyes:

Przypomina mi się historia z "Planet Sera" :P

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

na superstacji właśnie mówili o PSN, podobno dane i numery kart zostały wykradzione

Opublikowano

Superstacja (pipi)o ! ;)

Ciekawe skąd akurat ONI mogliby to wiedzieć.

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

My tu gadu gadu, ale sytuacja wygląda z newsa na news coraz gorzej:

http://gamrfeed.vgchartz.com/story/85787/psn-outage-get-worse-sony-issues-emergency-maintenance-to-devs/

Ciekawe czy po wszystkim Sony puści parę co tak na prawdę się stało. Nie wiem jak dobrze zorganizowana musiałaby być grupa hakerów by przeprowadzić takie jebnięcie jednocześnie pozostając niewykrytymi.

Opublikowano
  • Autor

Ja aktualnie nie mam zbytnio czasu na granie na PS3, wiec zbytnio nie przeszkadza mi, ze PSN nie dziala. To co mnie interesuje to fakt, ze moj PS+ zostanie przedluzony o okres kiedy PSN jest nieaktywny, nic z moja karta sie nie stalo bo dla mnie oznacza to tragedie i to, zeby jakos ta przerwa zostala wynagrodzona, czyli jakas darmowa, fajna gra do sciagniecia.

Opublikowano

Myślałeś, że Kotick się przestraszy, bo Battlefield ma ładniejszą oprawę? :ninja:

Opublikowano

Minęły już dwa lata od premiery MW2, więc chyba najwyższa pora pokazać część trzecią tego cyklu. Fanów CoD raczej mało będzie obchodził BF3. Wiadomo który wydawca będzie się lansował słupkami sprzedaży.

Opublikowano

Kotick odpali nową kampanię reklamową z kawałkami Dr Dre w tle i CoD pobije kolejne rekordy sprzedaży :)

Opublikowano

Współczuję takim co przez brak PSN nagrywają takie filmiki i puszczają na Yt. Nie dość, że publicznie robią z siebie idiotów to jeszcze prezentują wizerunek graczy jako bandę no-life'ow.

Opublikowano

:mellow:

Dla niektórych najwyraźniej nie istnieje inna forma rozgrywki niż on-line.

Opublikowano

Samo to że gra w Call of Duty świadczy o tym,że coś jest z nim nie tak.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.